Yeni Sezonda Hangi Dizileri Ekranlarda Göreceğiz? | 2013-2014 Sezonun Yeni Dizileri

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,493
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809

ozelhaber.gif



Yaz sezonunda ve Eylül ayında yine bir çok birbirinden iddialı dizileri göreceğiz ekranlarda.

FavoriForumum takipçileri ve üyeleri için özel olarak hazırladığımız listede yeni sezonun dizileri yer alacak.





85px-Kanal_D_logo.png



Yıllardır Türkiye'nin kanalı olarak bilinen ve yaptığı her projesiyle büyük ilgi çekmeyi başaran Kanal D, yeni sezon için en çok yeni proje yapan kanalı olacak. Yeni sezonda Kanal D'nin yayınlanayacağı projelerine göz atalım:


ÇALIKUŞU - TİMS PRODUCTİONS - EYLÜL
Reşat Nuri Güntekin'in ölümsüz eseri "Çalıkuşu" Tims Productions tarafından dizi olarak hazırlanıyor. Çağan Irmak ve Doğan Ümit Karaca'nın yönetmenliğini yapacak olan dizide başrolleri Fahriye Evcen, Burak Özçivit, Begüm Kütük, Mehmet Özgür ve Elif İskender gibi oyuncular üstlenecek. Yıllar önce Aydan Şener'in başrolünde olduğu film dizi olacak. Dizinin çekimlerine geçtiğimiz hafta start verildi.


I8u6B0HtYHs4JyGFbf8OJsOo.jpg




FETİH – MED YAPIM – EYLÜL
Daha önce “Adanalı” ve “Reis” gibi dizilerinde rol almış olan başarılı ve yakışıklı oyuncu Mehmet Akif Alakurt, Kanal D’nin Med Yapım için hazırladığı “Fatih” dizisinde başrolü üstlenecek. Mehmet Akif Alakurt'a yeni dizisinde Gamze Özçelik, Seda Akman, Hande Soral, Salih Bademci ve Birkan Sokullu gibi başarılı oyuncular eşlik edecek. Dizinin yönetmen koltuğunda Merve Girgin oturuyor.


UJVz9HGYgU1LbiZ3UDG6fYR6.jpg




GÜZEL VE ÇİRKİN – ERLER FİLM – TEMMUZ
İlker İnanoğlu’nun ilk kez yapımcı olarak yapacağı ve Naz Elmas’ın başrolünde olacağı “Güzel ve Çirkin” dizisinin çekimlerine bu ay içerisinde başlanacak. Naz Elmas’a partner arayışı devam etmektedir. Dizinin Temmuz sonu Kanal D’de ekrana gelmesi bekleniyor.


E3OUOFLb5ugE2OguDpubh0iK.jpg




A.Ş.K – GOLD FİLM – EYLÜL
Gold Film sahibi Faruk Turgut'un yapımcılığını üstleneceği "A.Ş.K" dizisinin başrollerinde Hazal Kaya, Hakan Kurtaş, Nebahat Çehre, Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Tandoğan gibi isimler yer alacak. Serdar Soydan ve Nükhet Bıçakçı'nın senaryosunu yazacağı dizinin yönetmenliğini Ömür Atay yapıyor. Dizi tutku dolu bir aşk hikayesini anlatacak.


Pgi8CTY8zvvOG88KEoh2cNu0.jpg



KAYIP – D YAPIM – EYLÜL

“Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinin yönetmeni Zeynep Günay Tan’ın yöneteceği ve Mete Horozoğlu’nun başrol erkek oyuncu olarak yer alacağı “Kayıp” dizisi polisiye tarzında bir dizi olacak. Dizi gelecek sezonun en iddialı polisiye dizisi olarak gösteriliyor. Mete Horozoğlu’na eşlik edecek kadın oyuncu ise son olarak "Suskunlar"da rol alan Aslı Enver. "Kayıp" dizisinde Dolunay Soysert, Kaan Taşaner ve İlker Kaleli de rol alıyor.


8uYmNk0J8eKniVeIEuSmSpGY.jpg




GÜNEŞİ BEKLERKEN – D YAPIM – TEMMUZ
16 yaşında olan genç bir kızın dramatik hikayesini konu olacak olan “Yaban Çiceği” dizisi için çalışmalar büyük titizlik içerisinde devam etmektedir. Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin yeni bir “Kavak Yelleri” etkisi yaratılması bekleniyor.


reMihmhznMreiThO4hTvLSnS.jpg




FOX_logosu.png



Bu sezon dizileriyle yakaladığı güzel başarılarıyla dikkat çeken FOX Türkiye, yeni sezon için yine bir kaç dizi hazırlamakta. Avşar Film ve Focus Film'in de FOX Türkiye için dizileri olacaktır, fakat onlar daha henüz netlik kazanmadığı için incelemeye dahil edilmemiştir.


BABAM SINIFTA KALDI – TÜKENMEZ KALEM – EYLÜL
Gani Müjde Tükenmez Kalem’in yapımcılığını ve senaryosunu üstleneceği “Babam Sınıfta Kaldı” dizisinin cast ve senaryo çalışmaları devam etmektedir. Eylül ayında ekranlarda olması beklenen dizi komedi tarzında olacak.


KrTzYkZ2Izj9vLYICBsL36pU.jpg




ÇOCUKLAR DUYMASIN – MİNT YAPIM – EYLÜL
Uzun bir aradan sonra tekrardan ekranlarda olacağı fakat bu kez FOX Türkiye’de ekrana gelecek olan “Çocuklar Duymasın” dizisi sürprizlerle geliyor. Emel Müftüoğlu’nun da artık diziye dahil olmasıyla birlikte herkes yeni maceralara hazır olmalı. Dizinin çekimleri önümüzdeki gün başlayacak ve dizi 2 Eylül'den itibaren Pazartesi'den Perşembe'ye kadar FOX'ta ekranlarda olacak.


ByrkpyY3BRbgyvOBKUliOizb.jpg




FATİH HARBİYE – KOLİBA FİLM – EYLÜL
Bugüne kadar yaptığı bir çok dizisiyle adından söz ettirmeyi başaran Koliba Film, yeni sezon için Peyami Safa’nın aynı adlı romanı “Fatih Harbiye”yi ekranlara getirecek. FOX Türkiye’de ekrana gelecek olan dizinin başrollerinde Neslihan Atagül, Kadir Doğulu ve Yunus Emre Yıldırımer yer alacak.


a5B9G3EDu91AtUk5ERf1SMp5.jpg




GÖRÜŞ GÜNÜ KADINLARI – NTC MEDYA – EYLÜL

NTC Medya’nın hazırlıklarını başlattığı ve dramatik alt yapısı güçlü olacak olan “Görüş Günü Kadınları” dizisi yeni sezonun en çok konuşulan projeler arasında yer alacağı konuşuluyor. Çekimlerine başlanacak olan dizide başrolleri Şenay Gürler, Yıldız Çağrı Atiksoy, Nesrin Cavadzade ve Semra Dinçer üstlenecek.


I9MmKI5mbKZDC4233YEEhRGc.jpg



"Dizi atv'de izlenir" sloganıyla dizilerini ekranda yayınlanan atv, yeni sezon için boş durmuyor ve yeni dizi projeleri hazırlığında.


KAÇAK – SÜREÇ FİLMCİLİK – EYLÜL
“Kurtlar Vadisi Dizisi”nde canlandırdığı ‘Memati’ karakteriyle tanınan Gürkan Uygun, atv’nin yeni dizisi “Kaçak”da yer alacak. Proje tasarımlığını Asena Bülbüloğlu’nun yapacağı dizinin Eylül ayında atv’de ekrana gelmesi bekleniyor. Dizide Gürkan Uygun'a, Özlem Yılmaz, Hasan Küçükçetin ve Mustafa Avkıran eşlik edecek.


6v1lpzhi31m7YlGg7YFYoyha.jpg



DOKSANLAR – MİNT YAPIM – EYLÜL

Birol Güven MinT Yapım’ın yapımcılığını üstleneceği “Doksanlar” dizisi yeni sezonun en çok konuşalan diziler arasında yerini şimdiden hazırladı. Önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak dizide Esra Dermancıoğlu, Atalay Uluışık, Arif Erkin, Deniz Oral, Ümit Erdim, Beste Bereket, Ferhan ve Derya Şensoy kardeşleri ve Açelya Akkoyun gibi oyuncular yer alacak.


himUDu1m7m13DMpUTAmuHLrH.jpg




Star TV de yeni sezon için bir kaç diziyle girecek.


BENİM HALA UMUDUM VAR – GOLD FİLM – AĞUSTOS
Son olarak “Emir’in Yolu” dizisinde rol alan güzel oyuncu Gizem Karaca ve daha önce “Arka Sokaklar” ve “Alev Alev” adlı dizilerde rol almış olan yakışıklı oyuncu Berk Atay’ın başrollerinde olacağı “Benim Hala Umudum Var” dizisinin çekimlerine Haziran sonu başlanması bekleniyor.


AFtc8dZmbJ37AF1B2UGgz4t8.jpg




YADİGAR – TMC FİLM – EYLÜL
Uğur Yücel, Binnur Kaya, Caner Cindoruk ve Gökçe Bahadır gibi birbirinden başarılı ve tecrübeli oyuncuların yer alacağı "Yadigar" dizisi Eylül ayında Star TV'de ekrana gelecek. “Canım Ailem” dizisinin senaristinin kaleme alacağı dizinin çekimlerine yakında başlanacak.


rVCjrdLtbdh1e8V4jSbphT90.jpg




MEDCEZİR– AY YAPIM – EYLÜL
Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde yer alacağı, ünlü Amerikan dizisi "The O.C"nın uyarlaması olacak olan med cezir dizisinin senaryosunu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu yazıyor. Ali Bilgin'in yönetmen koltuğuna oturacağı dizi, Eylül ayında seyircisiyle buluşacak.


6rKHsv9h7Oy5n3YZy8ktDF4c.jpg




ÜNLÜ OYUNCULARIN YENİ DİZİLERİ
2013-2014 sezonunda bir çok ünlü oyuncu da ekranlara yeni diziyle dönecek.

Nurgül Yeşilçay, Limon Film imzalı “Bebek İşi” adlı dizi projeyle ‘Candan’ karakteriyle ekranlara geri dönecek. Dizinin yönetmen koltuğunda Nurgül Yeşilçay’ın sevgilisi Tolga Karaçelik oturacak. Nurgül Yeşilçay'a Timur Acar eşlik edecek.


Ucd5gzUnD3mRazSMdIGhgFC3.jpg




Bu sezon İlker Aksum ile birlikte Ay Yapım imzalı "20 Dakika" dizisinde rol alan güzel ve sevilen oyuncu Tuba Büyüküstün, yeni sezonda Ay Yapım'ın hazırlayacağı yeni bir projeyle ekranlarda olması bekleniyor.


2mgMPC9Ulzb6u8UPVyNDPEHO.jpg




Ay Yapım'ın 2014 Ocak ayına hazırladığı ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde olacağı dizi için Farah Zeynep Abdullah ile görüşmeler devam ediyor.


iKRgt7kjbtSATnmdV7kfMdII.jpg



2mwi2x5.png


Bu İnternet sitesindeki bilgiler yalnızca ilgi duyulan konulara ilişkin olarak yol gösterici nitelikte genel bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Yasaların uygulanması ve bunun yaratacağı sonuçlar, ilgili bilgi ve olaylara bağlı olarak büyük farklılık gösterebilir. Bu nedenle kaynak gösterilmeden haberin tamamı veya bir bölümü kullanılamaz. Ancak alıntı yapılan habere link verilerek kullanılabilir.
 
Son düzenleme:

berenist

Favori Üye
Katılım
30 Ocak 2013
Mesajlar
1,535
Reaksiyon puanı
145
Puanı
154
En çok Çağatay,Tuba,Kıvanç'ın dizilerini ve İsmi belli olanlardansa ; Feyruz,41 ve Çalıkuşunu merak ediyorum :D
 

XanTier

Emekli
Katılım
27 Kasım 2012
Mesajlar
21,260
Reaksiyon puanı
8,234
Puanı
1,061
Yaş
29
Çalıkuşu --> Tutabilir. Başrole bağlı.
Fatih --> Tutar.
Güzel ve Çirkin --> Tutmaz.
Satılık Aşk --> Tutmaz.
Sırlar --> Tutmaz.
Yaban Çiçeği --> Tutar. Ama bir Kavak Yelleri olamaz bence.

Babam Sınıfta Kaldı --> Tutmaz. Klasik Gani Müjde.
Çocuklar Duymasın --> Tutabilir. Eskisi gibi olamaz.
Fatih Harbiye --> Tutar.
Görüş Günü Kadınları --> Tutmaz.

Rakun --> Tutabilir.

Allah Muhafaza --> Tutabilir.
Doksanlar --> Tutabilir.

Feyruz --> Tutmaz.

41 --> Tutabilir.
Benim Hala Umudum Var --> Tutmaz.
Gökçe Bahadır'ın Dizisi --> Tutabilir.

Ben Buralarda Yeniyim --> Tutmaz.
Aşk Hikayesi --> Tutabilir..
 

KayıpSehir

Favori Üye
Katılım
12 Ekim 2012
Mesajlar
5,412
Reaksiyon puanı
2,645
Puanı
360
En çok Gökçe Bahadırın başrolünde olduğu The Sopranos'dan uyarlama olacak diziyi merak ediyorum ve onu kesinlikle izlicem ..

- - - Ekleme - - -
@Fks14 güzel çalışma :)
 

xBUGRAx

Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
Gökçe Bahadır'ın yeni dizisini, Yeni Çocuklar Duymasın'ı ve Görüş Günü Kadınları'nı merakla bekliyorum. :)
 

xemrexxx

Favori Üye
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
181,638
Reaksiyon puanı
132,619
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Çalıkuşu --> iyi bir kadın başrolle tutar
Fatih --> dizi bekleneni karşılamaz beklenenden kasıt 10+ reyting 6-7 aklır bu başrolle
Güzel ve Çirkin --> reyting öldüren var di,zide tutmaz
Satılık Aşk --> sultan dizisi gibi olur kanal d o reytingte bir iş ibir daha bitirmez herjhalde
Sırlar --> salı olursa tutar gene d yapımın işi
Yaban Çiçeği --> genç oyuncu yok fazla ortada reytring getirecek yazın iyi gider kışın gününe ve saatine göre devam etme şansı var

Babam Sınıfta Kaldı --> fox standartlarında iş yapar.
Çocuklar Duymasın --> haluk dede oluyor emekli falan artık boşanm akozları da kalmadı şansı az ama uek gibi haftada 2 bölüm yayınalanabilir
Fatih Harbiye --> Tutar.
Görüş Günü Kadınları --> tarzı pek tutmayan bir iş ama şanı var

Rakun --> şu anki isimlerle ihtimali düşük ama fox gene taktikle yükseltebilir reytingi

Allah Muhafaza --> en başta iyi gider sonra düşer klasik süreç film
Doksanlar --> seksenelrin gölgesinde kalacak ama kadrosu daha iyi iyi bir günde ab de iyi iş yapar

Feyruz --> suskunlar gibi olur :D

41 --> adı geçen isimlerin yarısı gelse tutar
Benim Hala Umudum Var --> şansı çok az
Gökçe Bahadır'ın Dizisi --> kadro ve senaryo çok iyi stara göre iiyi gider

Ben Buralarda Yeniyim --> şansı az bana göre klasik geldi
Aşk Hikayesi --> çağatay varsa tutma şansı az ama serenay için katlanıcaz bari diğer dağhan falan gelse yardımcı role

bu arada konu coşmuş :F


Şu anda 78 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (3 kayıtlı ve 75 misafir)

 

Polat Şaşmaz

Favori Üye
Katılım
15 Aralık 2011
Mesajlar
61,279
Reaksiyon puanı
33,503
Puanı
1,061
Konum
Türkiye Yüzyılı
ÇOCUKLAR DUYMASIN – MİNT YAPIM – EYLÜL
ALLAH MUHAFAZA – SÜREÇ FİLMCİLİK – EYLÜL
DOKSANLAR – MİNT YAPIM – EYLÜL

Bu 3 ünü merak ediyorum.
Ellerine sağlık Fanta


- - - Ekleme - - -

Şu anda 78 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (3 kayıtlı ve 75 misafir)


Oha :kiki: :kiki: :kiki: :kiki: :kiki:


- - - Ekleme - - -

Uçtu uçtu konu uçtu. (1 kayıtlı ve 57 misafir)

 

DR

Favori Üye
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
30,468
Reaksiyon puanı
10,016
Puanı
1,061
Konum
Türkiye
Tutar ve ya tutmaz diyen arkadaşlara soruyorum.

Dizinin ismini duyunca tutup tutmayacağını anlayacak kadar profesyonelleştiniz mi ya siz bu işte? :D
 

takas

Favori Üye
Katılım
18 Kasım 2011
Mesajlar
69,374
Reaksiyon puanı
51,208
Puanı
1,059
ALLAH MUHAFAZA – SÜREÇ FİLMCİLİK – EYLÜL

heycanla ve merakla beklediğim tek dizi diğerlerini izlemem memati bu rolüyle coşturacak acayip merak ediyorum çok iyi oynuyo ya :D
 

yakup09

Favori Üye
Katılım
25 Kasım 2011
Mesajlar
20,823
Reaksiyon puanı
5,651
Puanı
1,049
Konum
İstanbul
Ellerine sağlık furkan, çok iyi bi hazırlanış.. :)
kanal d güzel ve çirkin tutmaz, fatihte çok iyi gitmez gibi geliyor bana.
 

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
Gürkan Uygun'un dizisini bekliyorum özellikle. Tayfun Güneyer'in dizisinde yer alacak. Umarım 'Yılan Hikayesi' dizisi tadında, hadi o olmadı 'Adanalı' dizisi tadında olur umarım. Gürkan Uygun'un başarılı performans sergileyeceğini düşünüyorum zaten. :)
 

cookies

Tecrübeli Üye
Katılım
6 Ekim 2012
Mesajlar
29,742
Reaksiyon puanı
18,793
Puanı
1,060
Yaş
26
41 dizisi stardamı showdamı starın altında yazıo ama showda yayİnlancak dio :(
 

Master.1000

Favori Üye
Katılım
11 Aralık 2011
Mesajlar
2,804
Reaksiyon puanı
6,905
Puanı
609
Her sezon oldugu gibi yine onlarca dizi baslayacak, aralarinda 2-3 tane anca tutacak... Kim gelirse gelsin, 11.Yilinda Efsane yine imzasini atacaktir.