Ufak Tefek Cinayetler - 15. Bölüm Yorumları

Ahmed

Emekli
Katılım
12 Eylül 2013
Mesajlar
25,155
Reaksiyon puanı
16,030
Puanı
1,060
Bakma sen yorumlara iyi bölüm oldu. Millet doktor olmuş, bir kısmı da psikolog. :A Yok bu nasıl çabuk kendine geldi, yok o ambulans nasıl o kadar erken geldi. Bu mantıkla trafik varsa o yere ambulans girmesi mümkün değil, yaralıya geçmiş olsun öldü artık. :A Pelin 1 gündür hastanede ne yapıyormuş. Sanırsın hiç biri hastane görmemiş :A 1 gün müşahide altında kalmış, burada anormal olan ne var. :A Özel hastanelerin hepsi bunu daha fazla kazanmak için bunu yapıyor zaten. :D
Ben şahsen kötü bölümdü demiyorum. :D
Ama bazı yanlışlıklar fazla göze batıyordu. Ki bu ağır AB senaryo ve bu tarz şeyler olunca milletin de hemen ağzına malzeme oluyor. :A Benim de aynen. :Z

Olabilir @xBUGRAx :A

Tomris gelmiş :A Bu iyi oldu cool kadın ben sevmiştim biraz moruk olsa da :A @Ahmed @serhatt @yatutarsa
Mervenin bu huyları aynı ben, ciddi konuları ciddiye almayıp hala düzelterim ya çabaları. :A
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,662
Reaksiyon puanı
63,010
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Son düzenleme:

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Fena bölüm değildi, izlerken zevk aldım. Fragmanı görünce baya hayal kırıklığına uğramıştım ama keyifle izledim. Doldurma bir bölümdü, o da var yani. :A

@Aserat senin avukat gelmiş, bu kadını görünce aklıma sen geliyorsun. :F Baya güldürüyor o kadın beni, bir de iştahlı iştahlı yemek yemesi... Merve'ye laf soktu, içine de kurt düşürdü.

Bu bölümün şoku Pelin'di, neredesin Pelin? :eek: Bir bölüm boyunca hiç yoktu, bir gram yoktu. Çok şaşırdım...

Yangın sahnesi de baya güzeldi, Nilay damgasını vurdu oraya. :D
 

Sherlock

Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,077
Reaksiyon puanı
47,696
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Gayet güzel bölümdü, eleştirileri görünce kötü bir yangın sahnesi çekildi sanmıştım ancak gayet güzeldi bana göre. Türkiye'de çekilebilecek en iyi yangın sahnesini çekmişler.

Yangın sahnesine değinmek istiyorum biraz.

Yangının çıkış şeklini saçma bulanlar olmuş, bence gayet makul bir sebepti. Birçok yangın elektrik yüzünden çıkıyor, eleştirilecek bir şey yok bunda. Onun dışında yangının yavaş yavaş okulu sarması da güzel düşünülmüş ve gerçekçiydi, öyle bir anda büyümedi yangın. Bu da iyi düşünülmüş bir detay.

Ambulansın nasıl oraya girdiği eleştirilmiş, bu mantıkla trafik olan hiçbir yere ambulansın girmemesi gerekiyor ve yaralanan veya başına bir şey gelen herkes ölmeli.

Oya'nın ve Serhan'ın ön plana çıkarıldığı söyleniyor ancak bu dizideki en akıllı karakterler Oya ve Serhan zaten. Birisi doktor olmuş dolayısıyla çok zeki, diğerinin ise her bölüm zekasından bahsediliyor zaten. Ayrıca Oya ve diğerleri o okulda okumuşlar, yani Oya'nın okulun girişini, çıkışını, gizli yerlerini vb. bilmesinden daha doğal bir şey yok. Diğerlerinin okuldan kaçmasını hep Oya sağlamış, yolu o bildiği için. Bu yüzden o yolu Oya'nın hatırlamış olması gayet doğal ve mantıklı.

Yangın sahnesi dışında son sahne önemli ve güzeldi, çok sevdiğimiz avukat sayesinde Merve'nin gözleri açıldı ve muhtemelen Oya ve Serhan'ı çözdü. Bundan sonrası Oya, Merve savaşı. Merve'yi, Serhan'dan ayırmak kolay olmayacak. Merakla bekliyorum yeni bölümü.

Ayrıca belirtmeden geçmemek lazım, herkes gibi ben de Pelin karakterinin yokluğunu hissettim. Diziye renk katan ve önemli bir karakter, bu yüzden yokluğu hissedildi. Muhtemelen Bade İşçil'le alakalı bir durumdur bu, hastalanmış falan olabilir. Umarım önümüzdeki bölümde yeniden Pelin'i de görürüz.