'Poyraz Karayel' 2 Yaşında!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,616
Reaksiyon puanı
62,939
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Bugün 7 Ocak, yani Poyraz Karayel'in yayın hayatına başlamasının üzerinden tamı tamına 2 yıl geçti. (Yine karlı geçen) 7 Ocak 2015 akşamı ilk bölümüyle ekranlara 'merhaba' diyen dizinin bu kadar tutup sevileceğini ve üstüne üstlük 3 sezon boyunca devam edeceğini kimse tahmin edemiyordu, ama son yılların en büyük sürprizlerinden biri olarak adını ekran tarihine yazdırdı.

Tabii bu dönem hep çok huzurlu geçmedi. Örneğin setteki tatsızlıklar yüzünden Kanbolat Görkem Arslan (Sefer) sezon ortasında, yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı da sezon finalinde diziden ayrıldı. Öte yandan bu dönemde Emel Çölgeçen, Şebnem Hassanisoughi, Tolga Güleç, Macit Koper, Özkan Uğur da hayat verdikleri karakterlerin hikayelerinin sona ermesi nedeniyle bu süreçte veda ettiklerimizden sadece birkaçı.

Öte yandan yine bu süreçte dahil olan yeni oyuncuları da unutmamak lazım. Funda Eryiğit, İlker Aksum, Ayda Aksel, Fatih Dönmez (her ne kadar ayrılsa da) gibi başarılı isimler de sanki en başından beri kadrodalarmış gibi eşsiz bir uyum sağlamayı başardı.

Şu anki güncel kadroda yukarıda saydığımız yenilerin arasında İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Ali İl, İdil Fırat, Hare Sürel, Ataberk Mutlu, Murat Daltaban, Cem Cücenoğlu, Ece Özdikici, Gülçin Hatıhan, Emirhan Akbaba, Utku Ateş ve İsmail Düvenci gibi isimlerin yer aldığı yapım, 2015'te aldığı Altın Kelebek'lere geçtiğimiz sene 3 tane (Erkek Oyuncu, Kadın Oyuncu ve Yönetmen dallarında) daha ekleyerek adından söz ettirmeye devam etmişti.

Çoğu dizinin zar zor gelebildiği (veya hiç gelemeden bittiği) bir aşamaya kalitesinden ödün vermeyerek ulaşan Poyraz Karayel sezon sonunda veda edeceği için muhtemelen 3. yaşını kutlayacağımız bir konu açamayacağız, ama bitse bile her çarşamba bizlerle buluşturduğu harika bölümler ve ikonik karakterlerle bir efsane olarak nitelendirilmeye devam edecek.

Doğum günün kutlu olsun Poyraz Karayel...

C1i0fe1WIAERdk-.jpg

C1i0d8WXEAA9auB.jpg

C1i0dNnXAAAChLJ.jpg

C1i0dkBXUAE1r0e.jpg
 

batuhankaralar

Favori Üye
Katılım
11 Ağustos 2012
Mesajlar
22,251
Reaksiyon puanı
16,626
Puanı
1,061
Dizi 1.sezonda aldığı momentumun etkisiyle 2.sezona yıldızlar geçidi gibi bir kadroyla başladı ama sezon ortasında iyice çuvalladı. Bu sezon da izleyici eski Poyraz'ı mumla arıyor.

Ama 3 yıl iyi geldiler tebrik ederim :D
 

xemrexxx

Favori Üye
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
181,627
Reaksiyon puanı
132,593
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
bu günde ethem özışık a bela okuyoruz .ss bu çifi harcadığı için :bağır:
 

mesmeso

Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,628
Reaksiyon puanı
9,609
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
Bu dizi sayesinde Oğuz Atay ile tanıştım. Bu dizi sayesinde Tutunamayanlar ve Tehlikeli Oyunları okudum. Bu dizi sayesinde romantizmi pekiştirdim. Bu diziyle birlikte bizde yaşlandık be Albayım...