Müfit Can Saçıntı'dan Yeni Film: 'Babamın Ceketi'

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,616
Reaksiyon puanı
62,939
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
44157_babamin-ceketi-uzun-on-hazirlik-sonunda-motor-dedi_original.jpg


'Mandıra Filozofu' serisinin ardından geçen yıl vizyona giren 'Yaşamak Güzel Şey' filmine imza atan Müfit Can Saçıntı'dan yeni bir yapım daha geliyor.

Yapımcılığını Hann Medya'nın üstlendiği 'Babamın Ceketi'nin kadrosunda Saçıntı'nın yanı sıra Mert Turak, Ayşen Gruda, Suat Sungur, Erkan Can, Yalçın Menteş, Elif Nur Kerkük, Banu Manioğlu, Ahmet Arıman, Tuncay Akça, Ünal Yeter, Sami Aksu ve Uğur Demirpehlivan yer alıyor.

Saçıntı'nın Twitter'dan yaptığı anket sonucunda adı izleyiciler tarafından belirlenen, çekimleri İstanbul, Ağva ve Dalyan'da 4 hafta süren yapım için Turak 3 ay boyunca karate ve silah tutma eğitimi de aldı.

5 Ekim'de vizyona girecek olan Babamın Ceketi'nin konusu ise şöyle:
Ferhat ve Aslıhan bir süredir sevgilidir Ferhat işsiz olduğu için bir türlü evlenememişlerdir. Aslıhan'ın babası kalp krizi geçirmiş ve 'ölmeden önce kızımın mürüvvetini görmek istiyorum' diye psikolojik baskı yapmaya başlamıştır. Ancak Ferhat'ın bir an önce hem iş, hem de düğün için para bulması lazımdır. Çocuğunu en iyi okullarda okutarak en iyi babalığı yaptığını düşünen İbrahim, oğluna çaresizce iş aramaya, iş kurmaya çalışmaktadır. Ferhat'ın mahalleden arkadaşı Penguen Ersin'in de yardımlarıyla iş bulma maceralarına tanıklık edeceğimiz filmde, çaresizliklerin insanları nasıl yanlışlara sürüklediğini, sevginin ve aile olmanın gücünün tüm zorlukları aşmak için en büyük güç olduğunu da göreceğiz.

fft99_mf11708145.Jpeg

babamin-ceketi-filmi-10978071_o.jpg
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
Çocuklar Duymasının en büyük ekmeğini bu adam yedi vlla hala devam ediyor yemeye :A :A :A