CBS How I Met Your Mother 9. Sezon (Final Sezonu) Yorumları

Tek kelimeyle berbat bir bölümdü. :(

İlk kez bu kadar çok sıkıldım herhalde bir HIMYM bölümünde. Ne komikti ne de hikaye iyiydi. Kafiye olayını Türkçe'ye dökünce hiç olmuyor zaten ama orijinal hali de kötüymüş gibi geldi bana.

IMDb'ye baktım 5.4 puanla dizinin şu ana kadar ki açık ara en düşük bölümüymüş.

Kafiyeden dolayı yer yer müzikale dönmesi hoşuma gider gibi olsa da bunu da pek beceremediler. (Les Miserables'i yeniden izleyesim geldi o müzikal esintisinden bir damla da olsa. :))

3/10 puanım.

Son sezon gerçekten fiyasko ama böyle olacağı belliydi keşke geçen sene bitirselerdi tadında. (Gerçi geçen sene de çok iyi değildi ama bu kadar ucuz bölümler yoktu. :()

tam bir fiyaskoydu 9x11 iki yerde tebessüm ettim en fazla :(

eski bölümlerin hatrına 3.5/10 ..

9x12'yi izledim.

Geçen haftaya göre daha iyi bir bölümdü. Barney reyiz bölümün yıldızıydı yine :D

Yaptığı sürpriz çok iyiydi ne çıkıcak diye beklerken birden yemeğin olduğu yere çıkmaları şaşırttı. Ted'in buz pistinde düştüğü sahnede sesli güldüm :D

9/10

senarist geçen bölümü sallayıp 9*12'yi yazmış galiba muhteşem bir bölümdü. :)

komedi anlamında çok iyiydi birçok yerde kahkaha attım sezonun şuana kadarki en iyi bölümüydü. :D ted in düştüğü sahne süperdi özellikle :F

ve barney reyizin sürprizi çok güzeldi romantik adam :X

puanım 9.5/10

9x12'yi izledim. Bence yine kötü bölümdü. Son birkaç dakikaya kadar sıkıcıydı yine.

Sondaki sürpriz güzeldi beklemiyordum. Evet Ted'in düştüğü yerde ben de sesli güldüm. :D

Ama bölümü genel olarak değerlendirirsem ancak 6/10 :(

S09 B12'ye yorum yazmamişim (b) Geç izlediğimden olsa gerek unutmuşum:X

Genel itibariyle güzel bölümdü. Güldürmesede tebessüm ettirdi. Ayrıca sit-com'undan çok romantik ağırlıklı olmuştu:X Bence sonu epic bi bölümdü:X Barney olmasa zaten son sezon hiç çekilmezdi:)

9x13'ü izledim.

Yine vasat bölümdü. Çoğu yeri sıkıcıydı.

Barney'nin Chicago diye bir yer gerçekten var mı gibisinden yaptığı konuşma tek güldüren kısımdı sanırım. :D

Anneli sahneler güzeldi. Büyük ihtimal bundan sonra gene aynı mekanlarda köşe kapmaca oynayacaklar. :):) Ne olurdu bu bölümün sonunda karşılaştırsanız ey senaristler :bağır:

6.5/10

9x13

Bölümü beğendim. :)

Öncelikle dizi izme kazandı bu bölümde, olaylar bağlanmaya başladı.

Annemiz ve Marshall'ın araba yolculuğu hoştu, gülümsetti. :)

Barney ve Lily de bazı kısımlarda güldürdü. :D

Bölüm puanı: 7.5/10

9x13'ü izledim.

Ted'le anne tanışana kadar, diğerleri bi şekilde anneyle tanıştı ama bi ted tanışamadı :D

Dizi gittikçe saçmalıyor haftaya direk final bölümüne atlasalar keşke :D

S09 B10 izledim
Bölüm kötü değildi konuk oyucuyu tanıdıgımdan yadırgamadım da. Herneyse bölümün en güzel sahnesi Barney'nin tokat sahnesiydi. Tam gif'lik bi çekim olmuş. Birisi gifini yapsa :F:F

9*13 güldürmeyen ama tebessüm ettiren bir bölümdü senaristleri kınıyorum yine karşılaşmadı anneyle ted :bağır: ayrıca bu bölüm anne bir güzel göründü diziye :D

9x14'ü izledim birkaç günlük gecikmeyle de olsa.

Çok çok kötü bir bölümdü. Belki biraz abartı olacak ama gelmiş geçmiş en kötü dizi bölümlerinden biri olabilir.

Bitmesi için süreye bakıp durdum ama geçmek bilmedi 20 dakika. :(

Hayır anlamıyorum böyle bir rezaleti nasıl yayınlamışlar hiç mi izlememişler kendi yaptıkları işi. Bir zamanlar efsane gözüyle bakılan dizinin düştüğü duruma bak. :(

IMDb'de 5.0 puanla dizinin en düşük puanıymış ama daha da düşer muhtemelen.

Sanırım ilk kez bir dizi bölümüne bu puanı veriyorum ama sonuna kadar hakediyor:

1/10

9x14'ü izledim bende.

Hayatımda izlediğim en saçma ve en kötü dizi bölümüydü. Bu dizininde şimdiye kadar ki en kötü bölümüydü.

Bölümün konusu yoktu birkere, öylesine çekelimde bölüm sayısını dolduralım gibi bi mantıkla çekmişler gibiydi.

Sözde düğün var, sözde bu sezon Anneyle Ted tanışıcaktı ama 14 bölümdür iki olaylada alakalı bişey çekmiyorlar.

Puan bile verilmeyecek kadar saçma ve kötü bir bölümdü.

Sezonu doldurmak için çekilen, konusu olmayan bir bölümdü gerçekten ama güldüğüm yerler oldu. Çok da kötü bir bölüm değildi yani sıkılmadım izlerken.

7/10

9x15'i izledim.

Son bölümlere göre birazcık daha iyiydi. Barney'in işini öğrendik sonunda :D

Marshall reyiz güldürdü bu bölüm :D Sonunda az da olsa anneyle Ted'i gösterdiler :D

Düğüne ayı gelecek galiba :D

7.5/10

9x15'i izledim.

Dizinin ayarı bir bölüm dip bir bölüm tavan. :D Bu bölüm baya iyiydi önceki bölümlere göre.

Başta ve sonda Ted ile anneyi gösterdiği sahneler iyiydi.

Marshall ve Lily'nin sonu hoş olmadı. :(

Barney'nin işi ve intikam planı çok iyiydi. :D (Bu muhtemelen önceden planlanmıştı o yüzden iyiydi. Senaristlerde onu şu sıralar yazacak kabiliyet yok bence. :D)

Geçen bölüm 5.0'dı IMDb bu bölüm 8.8 olmuş. :D

8/10

Bu arada bir sonraki bölümün adı: "How Your Mother Me"
Galiba nihayet tanışacaklar. :):)

9x15 çok iyiydi.

Barney'nin işini öğrendik sonunda :D

Sezonun en iyi bölümlerinden biriyidi. :)

8/10

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco