Günlük Burç Yorumları(22 Mart 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
81,022
Reaksiyon puanı
57,161
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,
Gökyüzü bugün yeni bir girişimlerde bulunmamanız için uyarıyor sizleri. İşinizle ilgili var olan şartları muhafaza etmeye çalışarak hareket etmeli cazip tekliflerin aldatıcı olduğunun bilincinde olmalısınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın geçmişte yaşanan tartışmaları hararetli bir şekilde yeniden gündeme getirmesi kırılmanıza sebep olabilir. Geçmişinizin sizi bu denli üzmesine izin vermemeli eş ya da sevgilinize bu konuları bir daha açmamak üzere kapatması gerektiğinin farkına varmasını sağlamalısınız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,
Gökyüzü bugün iş hayatınızla ilgili önemli kararlar alacağınıza işaret etmekte. Beraber çalıştığınız insanlara yeni teklifler sunabilir sorumluluk verebilir var olan şartlarınızı daha iyi noktalara taşıyabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise sürpriz gelişmeler söz konusu. Eşinizle ilişkinizde her şey yoluna girerken Bekar Boğalar umudunuzu kestiğiniz ilişkinizin yeniden aşk dolu hali ile başlaması ile mutlu olacaksınız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,
Gökyüzü bugün iş hayatınızda olan olumlu gelişmelere işaret etmekte. İstekleriniz kabul görecektir siz yeter ki yılmadan yorulmadan mücadele edin. Özel yaşamanızda ise evli İkizler ilişkiniz için önemli kararlar alabilirsiniz. Bu karar karşı taraf için olumsuz olsa da sizin için olumlu olacaktır.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,
Bugün enerjiniz oldukça yüksek olacağından yorulmadan keyifle yapmanız gerekenleri kısa bir sürede tamamlarsınız. Günün ilerleyen saatlerinde işiniz gereği iletişim halinde olduğunuz insanlarla, tartışma içine girmekten kaçının. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize beklentileriniz konusunda daha açık ve net davranmalı birlikteliği kuvvetlendirmek için çaba göstermelisiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,
Gökyüzü özel yaşamınızda arkadaşlarınız yüzünden gelişen olayların canınızı sıkacağına işaret etmekte. Hiç beklemediğiniz tavırlarla karşılaşabilir ne tepki vereceğinizi şaşırabilirsiniz. İş hayatınızda ise gün kazanma zamanı sizler için. Zekanızı yeteneklerinizle birleştirip ortaya koymalısınız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,
İşinizle ilgili hiçbir şey bugün sizi yormayacaktır. Bugün iletişim halinde olacağınız insanların uyarılarını dikkate alın dinleyin ve muhalefet etmeyin emin olun her şey sizi daha başarılı ve kazançlı kılmak için gelişmekte. Yeniliklere açık olmanız maddi manevi kazançlı çıkmanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise fevri davranışlar içinde olmamaya tek taraflı düşünmemeye dikkat etmelisiniz aksi halde yaptıklarınızın sonrasında pişmanlık duyabilirsiniz.

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,
Bugün iş ve eğitim hayatınızda alacağınız destek ve güven sayesinde isteklerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak etkiler hakim. Özel yaşamınızda peşi sıra yaşanan olumlu olumsuz geçişler birlikte olduğunuz insanla ilgili güven problemi yaşamanıza gelecek konusunda kaygılanmanıza neden olabilir. Rahatsızlıklarınızı ifade edin ve her şeyden çok kendinize değer verin.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,
Gökyüzü bugün geçmişe duyduğunuz özlem ve pişmanlıklarla duygusal davranışlar içinde olacağınıza işaret etmekte. Yaşadıklarınızı zenginliğiniz olarak değerlendirebilirseniz her şey sizin için çok daha aşılabilir hale gelecektir. İş hayatınızda ise beklediğiniz bir haberi alabilir olumlu gelişmelerle isteklerinize ulaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise gerginlikler içinden içinden çıkılmaz bir hal alabilir.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,
Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin ciddi baskıları ile karşılaşabilir tahammül göstermekte zorlanabilirsiniz. Dikkatli davranın. Özel yaşamınızda ise duygularınız oldukça karışık huzursuz bir ilişki içindeyseniz ve artık daha fazla sürdürmeme kararındaysanız net olmalı ve tavrınızı ortaya koymaktan çekinmemelisiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,
Bugün akraba ilişkilerinizde gerginlikler yaşanabilir anlamadan dinlemeden iş hayatınızla ilgili söylemleri sabrınızı taşırabilir. İş hayatınızda ise yeteneklerinizi gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Önemli fırsatlarla karşılaşabilir finansal gelirlerinizde hatırı sayılır bir artış sergileyebilirsiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,
Gökyüzü bugün arkadaşlık ilişkilerinizde dikkatli davranmanız için uyarıyor sizleri yanlış anlaşılabilir ve sonunda oldukça üzülebilirsiniz. Özel yaşamınızda huzursuz bir beraberliğin içindeyseniz birlikte olduğunuz insanla konuşma zamanı geldi de geçiyor bile. Cesaretli davranın arzularınızı da kızgınlık ve kırgınlıklarınızıda açıkça ifade edin.


Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,
Bugün bencilce yaklaşımlarınızla yakın çevreniz üzerinde hayal kırıklığı yaratabilirsiniz. İş hayatınızda şans size gülmüşken akıllı davranmalı ve kaprisli davranışlar içinde bulunmamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise duygularınızın oldukça karışık olduğu bir gündesiniz. Özellikle ilişkileri devam eden Balık’lar birlikte olduğunuz insanı kızdıracak davranışlar içinde olmamalısınız.​
 

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
97,294
Reaksiyon puanı
62,930
Puanı
1,060
akrabalarla bi kavga çıksada keşke kendime gelsem :A
 

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
81,022
Reaksiyon puanı
57,161
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri