Günlük Burç Yorumları(21 Ağustos 2017)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
81,022
Reaksiyon puanı
57,161
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
21 Ağustos 2017 Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Günün ilk yarısı sizin için hareketli geçecek. Günün ilk yarısı sizin için hareketli geçecek. Kendinizden ve çevrenizden memnun olacaksınız. Özellikle burcun son günleri doğmuş olanlar heyecanlı ve keyifli olacakları bir gün geçirecekler. Öğlene doğru duygularınız değişecek ve karşılaştığınız olaylardan etkileneceksiniz. Özellikle burcun ilk on günlük devresinde doğmuş olanlar farklı bir heyecan hissedebilirler. İlişkilerinizi gözden geçireceksiniz ve sevdikleriniz ile ilgili bakış açınızın değişmeye başladığını anlayacaksınız. İsteklerinizi heyecanlı bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Sempatik ve neşeli tavırlarınız ile çevrenizi ve sevdiklerinizi etkileyeceksiniz..

21 Ağustos 2017 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sabah saatlerinde rahatsız ve huzursuz olabilirsiniz. Sabah saatlerinde rahatsız ve huzursuz olabilirsiniz. Özellikle sorumluluklarınızın baskısını hissedebilirsiniz. Burcun son günleri doğmuş olanlar sabah saatlerinde duygusal gerilim hissedebilirler fakat sizin için günün ilk yarısı hareketli geçecek. Öğlene doğru duygularınız değişecek ve isteklerinizi gözden geçireceksiniz. Sevdiklerinizin yaşadığı olaylardan etkilenebilirsiniz ve duygularınız derinleşebilir. Ancak sezgilerinizin de yükseldiği bir dönemdesiniz ve içinizden yükselen sese kulak verirseniz, sorunlar ile başa çıkabilirsiniz. Duygularınızı denetleyin ve aklınız ile hareket edin. Arkadaşlarınız sizi destekleyecek.

21 Ağustos 2017 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Güne keyifli başlayacaksınız ve daha önce yapmayı planladığınız işlere odaklanacaksınız. Â Güne keyifli başlayacaksınız ve daha önce yapmayı planladığınız işlere odaklanacaksınız. Öğlene doğru alacağınız haberler kafanızı karıştırabilir. Ayrıca beklemediğiniz ziyaretçileriniz olabilir veya uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızdan alacağınız haberler düşüncelerinizin derinleşmesine neden olabilir. Fakat iyimser bir tavır içinde olabilirsiniz ve anlayışlı davranmayı başarabilirsiniz. Aklınız yerine duygularınız ile hareket ederseniz, daha başarılı olacaksınız. Çünkü aklınız sizi yanıltabilir. Ayrıca arkadaşlarınızın fikirlerinden etkilenebilirsiniz. Dedikodulardan uzak durun ve sevdiğiniz konular ile ilgilenin.

21 Ağustos 2017 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Dikkatiniz yükseliyor ve projelerinizi gözden geçireceksiniz. Dikkatiniz yükseliyor ve projelerinizi gözden geçireceksiniz. Eski arkadaşlarınızı arayabilirsiniz ve uzaklarda yaşayan yakınlarınız ile haberleşebilirsiniz. Eviniz, aile bireyleri ve çocuklar ile ilgilenmeniz gerekebilir. Çözümleyici ve yapıcı tavırlarınız ile hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyebilirsiniz. Öğleden sonra alacağınız davetlere arkadaşlarınız ile birlikte gidebilirsiniz ve karşılaştığınız etkileyici kişiler dikkatinizi çekebilir. Yaşantısında radikal değişiklikler yapmak isteyenler için uygun zaman. İstediğiniz değişiklikleri yapmak için arkadaşlarınıza danışabilirsiniz ve çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz.

21 Ağustos 2017 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Güne keyifli başlayacaksınız ve günün ilk yarısı sizin için hareketli geçecek. Sevdiğiniz ile ilgili karmaşık duygularınız olabilir fakat bunun üzerinde fazla durmayacaksınız ve dikkatinizi kendi isteklerinize odaklayacaksınız. Sevdiğiniz konular ile ilgilenebilirsiniz. Yabancılar ile kuracağınız ilişkiler hayata bakış açınızı değiştirmenize yardımcı olabilir ve olaylara çok daha farklı açılardan bakabilirsiniz. İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz ve özellikle yakınlarınızın yaşadığı ilişkiler duygularınızın derinleşmesine neden olabilir. Fakat kendinizi daha özgür hissettiğiniz bir dönemdesiniz ve eskiden önemsediğiniz şeyler sizi rahatsız etmeyecek..

21 Ağustos 2017 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sabah saatlerinde huzursuzluk hissedebilirsiniz fakat hareketli ve aktif olacaksınız. Sabah saatlerinde huzursuzluk hissedebilirsiniz fakat hareketli ve aktif olacaksınız. Üstelik hareket halinde olmak sizi rahatlatacak ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Öğlene doğru dikkatinizi projelerinize yöneltebilirsiniz. Ayrıca eviniz ile ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Eviniz veya iş yerinizdeki dolapları düzenleyebilirsiniz ve eşyaların yerlerini değiştirebilirsiniz. Hatta arkadaşlarınızın veya yakınlarınızın evinde yeni düzenlemeler yapabilir, çocuklarınıza veya arkadaşlarınıza yardımcı olabilirsiniz. Günün ikinci yarısı iletişim trafiğiniz hareketli geçecek. Çeşitli organizasyonlar yapabilirsiniz ve arkadaşlarınızın davetine gidebilirsiniz.

21 Ağustos 2017 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Güne keyifli başlayacaksınız ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Hareket halinde olmak moralinizi ve kendinize olan güveninizi yükseltecek. Ayrıca farklı kalabalıklar, dostlarınız ile birlikte olmak ve ilişkilerinizi güçlendirmenize yardımcı olacak ortamlarda bulunmak keyfinizi yerine getirecek. Öğleden sonra karşılaştığınız olaylar ve kişiler sizi heyecanlandırabilir ve daha önce farkında olmadığınız bazı ayrıntılar dikkatinizi çekebilir. Daha iyimser ve anlayışlı bir tavır içine girdiğinizi hissedebilirsiniz ve size daha önce zor gelen konulara yönelik bakış açınızın değişmeye başladığını anlayabilirsiniz. Yakınlarınızın yaşadığı ilişkilerden etkilenebilirsiniz.

21 Ağustos 2017 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Güne farklı bir enerji ile başlayacaksınız ve projelerinizi gözden geçireceksiniz. Güne farklı bir enerji ile başlayacaksınız ve projelerinizi gözden geçireceksiniz. Duygularınızın derinleştiği bir dönemdesiniz ve bütün ayrıntılar dikkatinizi çekebilir. Ancak duygular yerine aklınız ile davranırsanız, sorunlar ile başa çıkmanız daha kolay olacak. Bu arada yabancıların davranışlarından etkilenebilirsiniz ve hatta rahatsızlık duyabilirsiniz. Ancak isteklerinizin yükseldiği bir dönemdesiniz ve yaşam enerjiniz yüksek. Böylece duygularınızı dağıtan konulardan uzaklaşıp çok daha pratik ve çözümleyici olabilirsiniz. Ayrıca isteklerinizi gerçekleştirmek için bakış açınızı değiştirmeniz gerekiyor. Yakınlarınız sizi destekleyecek.

21 Ağustos 2017 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Yoğun duygular ve farklı bir heyecan ile güne başlayacaksınız. Yoğun duygular ve farklı bir heyecan ile güne başlayacaksınız. Özellikle burcun son günleri doğmuş olanlar sabah saatlerinde duygusal olabilir ve geçmişte yaşadıkları olayları hatırlayabilirler. Özellikle eviniz, anneniz ve annenizin yaşadığı olaylar bilinçaltınızın derinlerinden yükselebilir. Ancak hareket halinde olmak ve dışarıda yapılması gereken işleriniz ile ilgilenmek sizi rahatlatacak. Öğlene doğru haliniz değişiyor. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınıza tesadüf edebilirsiniz veya beklemediğiniz ziyaretçileriniz olabilir ve kafanız karışabilir. Duyduğunuz haberlerden etkilenebilirsiniz. Ancak dedikodular ile fazla ilgilenmeyin ve kaygı uyandıran düşüncelerden uzak durun.

21 Ağustos 2017 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Arkadaşlarınız ile birlikte olmak keyfinizi yerine getirecek. Arkadaşlarınız ile birlikte olmak keyfinizi yerine getirecek. İletişim trafiğinizin hareketlendiği bir dönemdesiniz. Öğlene doğru karşılaştığınız olaylar ve alacağınız haberler bilinçaltınızı uyandırabilir ve unutulmuş arzular açığa çıkabilir. Duygusal ve alıngan bir tavır içine girebilirsiniz fakat mantıklı davranacaksınız ve olaylara gerçekçi bir açıdan bakmayı başaracaksınız. Üstelik yakınlarınız ve arkadaşlarınız sizi destekleyecek. Bu arada sezgilerinizin yükseldiği bir dönemdesiniz ve günün ilerleyen saatlerinde alacağınız haberler hayal gücünüzü uyandıracak. İlginç projeler yapabilirsiniz.


21 Ağustos 2017 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sabahın erken saatlerinde uyanabilirsiniz ve kendinizi gözden geçirebilirsiniz. Sabahın erken saatlerinde uyanabilirsiniz ve kendinizi gözden geçirebilirsiniz. Özellikle burcun son günleri doğmuş olanlar kendilerine özen gösterecek ve isteklerini gözden geçirecekler. Öğlene doğru duygularınız değişecek ve çevreniz ile ilgileneceksiniz. Küçük detaylar dikkatinizi çekebilir ve rahatsızlık duyabilirsiniz. Aslında detayların farkına varmanız, fırsatları da beraberinde getiriyor ancak tespit ettiğiniz ayrıntılara takılı kalırsanız, fırsatları iyi kullanmanızı zorlaştırır. Sorunları büyütmeyin. Bu arada sevdiklerinizin yaşadığı ilişkilerden etkilenebilirsiniz ve ilişkilere bakış açınız değişebilir. Meydana gelen olaylar isteklerinizi sorgulamanıza neden olabilir. Fazla derinleşmeseniz iyi olacak.


21 Ağustos 2017 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorum
Aile içi gerginliklerden uzak kalmalısınız. Yönetici gezegeniniz Merkür, aile ve yuva ile ilgili çalışmalara yönelmenizi sağlarken,.onların bazı hataları yüzünden, karşılıklı çatışmaları da gündeme getirebilir. Aktif enerjinizi, küçük olaylara yönlendireceğinize, yaratıcılığınızı destekleyen işlerde göstermelisiniz.Farklı yapmış olmanız gereken şeyi, çok geç olana dek fark etmeyeceksiniz. Ne yazık ki şimdi bunu düzeltemezsiniz, ama en azından gelecekteki hatanızdan öğrenebilirsiniz. Kendinizi eğitin, bir sunuma gidin veya bir eğitim filmi izleyin.Birkaç gün boyunca özel hayatınıza daha fazla önem vereceksiniz.
 

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
81,022
Reaksiyon puanı
57,161
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
5 mayısta kuruldu 1907
Fenerbahçenin burcu Boğa imiş bu 2017 yorumu Ozan


Boğa burcu, 2017 yılının gelmesiyle beraber gezegenlerin olumlu etkilerini burcunuz üzerinde yakından hissedeceksiniz. Alacağınız etkiler sayesinde sonlanmalar ve başlangıçlar fazlasıyla yaşanacak gibi duruyor. Bu yılın tamamında ve gelen yıl içerisinde Satürn'ün size sunacaklarına ayak uydurmaya çalışmalısınız. Gelişmeleri ve değişimleri kontrolünüz altına almaya çalışacaksınız ancak bu konuda çok fazla başarılı olacağınızı söyleyemeyiz. 2017 yılı içerisinde karşınıza hiç alışık olmadığınız durumlar çıkacak ve ne kadar önlem almak isterseniz isteyin, başarılı olamayacaksınız.

2017 yılında aceleci davranabilirsiniz. Özellikle anlaşmalar konusunda takınacağınız tavır, olayların kontrolünüz dışında ilerlemesine neden olabilir. Her şeyin istediğiniz gibi olmasını arzu ediyorsunuz ancak bu konuda pek fazla bir şey yapmıyorsunuz Boğa burcu. Değişimleri ön görmeye çalışmak yerine akışına bırakmanız daha doğru olacaktır. Yıl içerisinde aşk hayatınızla ilgili gelişmelerde fazlasıyla gündeme gelecek. Partnerinizin veya kendinizin yüzleşmek istemediği gerçeklerle karşılaşacaksınız. Hayatınızın her alanında karşınıza çıkacak gelişmelere hazırlıklı olmalısınız.
Boğa burcu, 2017 yılı içerisinde aşk hayatınızda yeni bir ilişkiye başlayacaksınız ve siz gerçekleri görmezden gelmeye çalışsanız bile partnerinizle aranızdaki bağ çok daha sıkı olacak. Aşk hayatınızda ciddiyet istemiyor olabilirsiniz ancak gerçeklerden de kaçamazsınız. Geride bıraktığımız yıl içerisinde karşınıza çıkan etkilerden tecrübeler edinmiş olmanız gerekiyor. 2017 yılında daha kararlı, daha mantıklı ve daha istekli olacaksınız ve bu sayede ne yapmak istediğinize daha net karar verebileceksiniz.
Yıl içerisinde iş hayatınızda ilgili zaman zaman aksaklıklar meydana gelebilir. Kendinizi kısıtlanmış ve engellenmiş hissedeceksiniz. Hayatınızda dağınıklık olmasına izin veremezsiniz. Olumsuzlukları lehinize çevirmeyi başardığınız takdirde iş hayatınızda da yenilenmeler içerisine gireceksiniz. Kariyer yaşantınızda istediğiniz konuma ulaşmış olabilirsiniz ancak mücadeleniz hala bitmedi. Bu yıl içerisinde yerinizi sağlama almanız gerekiyor. Kararlar konusunda asla aceleci olmayın. Herhangi bir hata yaptığınızda öncelikle kendinizi eleştirmeli ve hatalardan ders çıkartmalısınız.
Uranüs, 2017 yılı içerisinde iş hayatınızda daha özgür olmanızı sağlayacak. Yılın ilk aylarında değişimlere istediğiniz gibi yön veremeyeceksiniz ancak ilerleyen aylarda her şey istediğiniz gibi olmaya başlayacak. Yeteneklerinizi istediğiniz gibi geliştirecek ve istediğiniz gibi de kullanmaya başlayacaksınız. Hayatınızla ilgili önemli kararlar alırken biraz daha yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Hayatınıza karışılmasına izin vermeyeceksiniz Boğa burcu.
2017 yılında sağlığınızın da gelişim gösterecek olması sizi fazlasıyla mutlu edecektir. Gezegenlerin etkilerinden kaynaklı olacak bu durumlar sayesinde hayatınızın her alanında daha aktif olabileceksiniz. Yaratıcılığınızı ve sahip olduğunuz bilgileri istediğiniz gibi harmanlayacak ve hayatınızın her alanında kullanabileceksiniz. Hiç beklemediğiniz yerlerden, hiç beklemediğiniz fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz.
Kendinizi istediğiniz gibi ifade edebileceğiniz bir yıl sizi bekliyor olacak. Aşk hayatınıza ve zevklerinize kendinizi fazlasıyla kaptırabilirsiniz. Sanatsal işlerle uğraşan Boğa burcu insanları için güzel dönemin başlarındayız. Duygularınızla sanatı bir arada kullanabilirsiniz.
2017 yılının Haziran ayından sonraki döneminde ortaklık ve ilişkiler konusunda gezegenlerin desteğini alacaksınız. İstemediğiniz şartların içerisinde bulunuyorsanız daha güzel gelişmelerle karşılaşma ihtimaliniz var. Olumsuzlukları lehinize çevireceksiniz Boğa burcu. Mutsuz olmanıza neden olan her ne varsa hayatınızdan çıkartacaksınız. Haziran 2017'den sonraki dönemde iş ve aşk açısından çok güzel fırsatlar var. Bu dönem içerisinde yeni insanlarla tanışacak ve sıkı bir bağ oluşturacaksınız. Hayatınıza girecek olan kişiler iş ve aşk hayatınızla ilgili olabilecek.
Fırsatlar, fırsatları çağıracak Boğa burcu. Karşınıza çıkan fırsatları bu nedenle kaçırmamaya çalışmalısınız. Maddi olanaklarından faydalanacağınız bir kişi olacak. Yükselmek istiyorsanız, desteğe açık olmalısınız. 2017'nin son çeyreğinde ise mantığınızı daha fazla kullanmaya başlayacaksınız. Bu dönem içerisinde kuracağınız birliktelik mantığa dayalı olacaktır. Sabırlı, mantıklı ve duygusal davranmanız gereken bir yıl sizi bekliyor Boğa burcu.
 

Keith Long

Favori Üye
Katılım
22 Eylül 2012
Mesajlar
51,014
Reaksiyon puanı
29,431
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Fenerbahçenin burcu Boğa imiş bu 2017 yorumu Ozan


Boğa burcu, 2017 yılının gelmesiyle beraber gezegenlerin olumlu etkilerini burcunuz üzerinde yakından hissedeceksiniz. Alacağınız etkiler sayesinde sonlanmalar ve başlangıçlar fazlasıyla yaşanacak gibi duruyor. Bu yılın tamamında ve gelen yıl içerisinde Satürn'ün size sunacaklarına ayak uydurmaya çalışmalısınız. Gelişmeleri ve değişimleri kontrolünüz altına almaya çalışacaksınız ancak bu konuda çok fazla başarılı olacağınızı söyleyemeyiz. 2017 yılı içerisinde karşınıza hiç alışık olmadığınız durumlar çıkacak ve ne kadar önlem almak isterseniz isteyin, başarılı olamayacaksınız.

2017 yılında aceleci davranabilirsiniz. Özellikle anlaşmalar konusunda takınacağınız tavır, olayların kontrolünüz dışında ilerlemesine neden olabilir. Her şeyin istediğiniz gibi olmasını arzu ediyorsunuz ancak bu konuda pek fazla bir şey yapmıyorsunuz Boğa burcu. Değişimleri ön görmeye çalışmak yerine akışına bırakmanız daha doğru olacaktır. Yıl içerisinde aşk hayatınızla ilgili gelişmelerde fazlasıyla gündeme gelecek. Partnerinizin veya kendinizin yüzleşmek istemediği gerçeklerle karşılaşacaksınız. Hayatınızın her alanında karşınıza çıkacak gelişmelere hazırlıklı olmalısınız.
Boğa burcu, 2017 yılı içerisinde aşk hayatınızda yeni bir ilişkiye başlayacaksınız ve siz gerçekleri görmezden gelmeye çalışsanız bile partnerinizle aranızdaki bağ çok daha sıkı olacak. Aşk hayatınızda ciddiyet istemiyor olabilirsiniz ancak gerçeklerden de kaçamazsınız. Geride bıraktığımız yıl içerisinde karşınıza çıkan etkilerden tecrübeler edinmiş olmanız gerekiyor. 2017 yılında daha kararlı, daha mantıklı ve daha istekli olacaksınız ve bu sayede ne yapmak istediğinize daha net karar verebileceksiniz.
Yıl içerisinde iş hayatınızda ilgili zaman zaman aksaklıklar meydana gelebilir. Kendinizi kısıtlanmış ve engellenmiş hissedeceksiniz. Hayatınızda dağınıklık olmasına izin veremezsiniz. Olumsuzlukları lehinize çevirmeyi başardığınız takdirde iş hayatınızda da yenilenmeler içerisine gireceksiniz. Kariyer yaşantınızda istediğiniz konuma ulaşmış olabilirsiniz ancak mücadeleniz hala bitmedi. Bu yıl içerisinde yerinizi sağlama almanız gerekiyor. Kararlar konusunda asla aceleci olmayın. Herhangi bir hata yaptığınızda öncelikle kendinizi eleştirmeli ve hatalardan ders çıkartmalısınız.
Uranüs, 2017 yılı içerisinde iş hayatınızda daha özgür olmanızı sağlayacak. Yılın ilk aylarında değişimlere istediğiniz gibi yön veremeyeceksiniz ancak ilerleyen aylarda her şey istediğiniz gibi olmaya başlayacak. Yeteneklerinizi istediğiniz gibi geliştirecek ve istediğiniz gibi de kullanmaya başlayacaksınız. Hayatınızla ilgili önemli kararlar alırken biraz daha yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Hayatınıza karışılmasına izin vermeyeceksiniz Boğa burcu.
2017 yılında sağlığınızın da gelişim gösterecek olması sizi fazlasıyla mutlu edecektir. Gezegenlerin etkilerinden kaynaklı olacak bu durumlar sayesinde hayatınızın her alanında daha aktif olabileceksiniz. Yaratıcılığınızı ve sahip olduğunuz bilgileri istediğiniz gibi harmanlayacak ve hayatınızın her alanında kullanabileceksiniz. Hiç beklemediğiniz yerlerden, hiç beklemediğiniz fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz.
Kendinizi istediğiniz gibi ifade edebileceğiniz bir yıl sizi bekliyor olacak. Aşk hayatınıza ve zevklerinize kendinizi fazlasıyla kaptırabilirsiniz. Sanatsal işlerle uğraşan Boğa burcu insanları için güzel dönemin başlarındayız. Duygularınızla sanatı bir arada kullanabilirsiniz.
2017 yılının Haziran ayından sonraki döneminde ortaklık ve ilişkiler konusunda gezegenlerin desteğini alacaksınız. İstemediğiniz şartların içerisinde bulunuyorsanız daha güzel gelişmelerle karşılaşma ihtimaliniz var. Olumsuzlukları lehinize çevireceksiniz Boğa burcu. Mutsuz olmanıza neden olan her ne varsa hayatınızdan çıkartacaksınız. Haziran 2017'den sonraki dönemde iş ve aşk açısından çok güzel fırsatlar var. Bu dönem içerisinde yeni insanlarla tanışacak ve sıkı bir bağ oluşturacaksınız. Hayatınıza girecek olan kişiler iş ve aşk hayatınızla ilgili olabilecek.
Fırsatlar, fırsatları çağıracak Boğa burcu. Karşınıza çıkan fırsatları bu nedenle kaçırmamaya çalışmalısınız. Maddi olanaklarından faydalanacağınız bir kişi olacak. Yükselmek istiyorsanız, desteğe açık olmalısınız. 2017'nin son çeyreğinde ise mantığınızı daha fazla kullanmaya başlayacaksınız. Bu dönem içerisinde kuracağınız birliktelik mantığa dayalı olacaktır. Sabırlı, mantıklı ve duygusal davranmanız gereken bir yıl sizi bekliyor Boğa burcu.
neden olduğu belli