Günlük Burç Yorumları(18 Eylül 2017)

FaJi

Banlı
Katılım
18 Eylül 2016
Mesajlar
2,236
Reaksiyon puanı
1,295
Puanı
195
18 Eylül 2017 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Biraz huzursuz ve gergin olabilirsiniz. Fakat dikkatinizi yükselten haberler alacaksınız. İletişim trafiğinizin hareketli olacağı bir gün. Aslında bilincinizin derinliklerinden yükselen korkularınız olabilir. Fakat bugün korkularınızı yansıtmayacak ve yaratıcılığınızı sergileyeceksiniz. İlginç fikirleriniz ile çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Heyecanlı ve istekli olacaksınız ve sizin enerjiniz çevrenizi de etkileyecek. Seyahat programları yapabilir, sağlığınıza özen gösterebilirsiniz. Bilgisine güvendiğiniz kişilere danışabilirsiniz ve öğrenmek istediğiniz konu ile ilgili çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz.
Hocam şu an korkuyorum. Neredeyse her şeyi bildi. :D Artık inanmalı mıyım burç işlerine bilmiyorum. Aklım karıştı. Kova burcuyum. Bugün işlerimden dolayı gergindim. Dikkatimi yükselten güzel haberler aldım. Eski arkadaşlarımdan ve iş yerinden. Okul ile ilgili korkularım var. Yaratıcılığı sergiledim. Bunu açıklamayacağım. :D Çevremi her zaman şaşırtırım. Hiç muhabbet etmediğim birkaç kişi ile muhabbet ederek onları şaşırttım sanırım. İlginç muhabbetler döndü ve dikkatle beni dinlediler. Sağlığıma özen gösterdim. Ameliyat olduğum ayağımla ilgilendim eve gelince. İş yerinde müdüre gelecek ile ilgili bir şeyler danıştım sabah ve internet için eve teknik ekip geldi onunla ilgili bir şeyler sordum arıza giderildikten sonra. Öğrenmek istediğim konular vardı. Site kurulumu ile ilgili araştırmalar yapıyorum 2-3 gündür. Ekip tamam.

Her neyse gerçekten de ilk defa bu kadar gerçekçi bir yorum ile karşı karşıya geldim. Bi an şaka mı lan bu dedim kendi kendime. :D