Günlük Burç Yorumları(18 Eylül 2017)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,674
Reaksiyon puanı
56,830
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
18 Eylül 2017 Pazartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ani değişiklikler ve sürpriz gelişmeler sizi heyecanlandıracak. Özgür kişiler ve değişik davranışlardan etkilenebilirsiniz. Elektrikli aletler, bilgisayar ve cep telefonları ile ilgili hesapta olmayan sorunlar ve karışıklıklar çıkabilir. Bu arada skandal haberler ve skandallar dikkatinizi çekecek. Arkadaşlarınızın, çocuklarınızın veya kardeşlerinizin yaşadığı olaylardan etkilenebilir ve düşüncelerinizi değiştirebilirsiniz. Tartışmalardan uzak durun. İddiacı ve inatçı bir tavır içinde bulunmamaya özen gösterin. Ölüm, ölüm ötesi ve bilinmeyen konuları araştırmak fikirlerinizi tamamen değiştirebilir.

18 Eylül 2017 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Güne heyecanlı ve keyifli başlayacaksınız. Olaylara bakış açınız değişiyor. Saygı duyduğunuz kişilerin davranışlarından etkilenebilir ve yaşadıklarınıza daha detaylı bakabilirsiniz. Bu arada farkına varacağınız bazı ayrıntılardan çok etkilenebilir ve takılı kalabilirsiniz. Olayları çok fazla büyütmeyin ve farkına vardığınız için kendinizi şanslı hissedin. Zaten düşünceleriniz değişmeye başlıyor. Karşılaştığınız kişiler ve olaylar hayata bakış açınızı değiştirecek. Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler daha sıcak olacak. Ayrıca parasal konulara yönelik hoş fırsatlar çıkabilir.

18 Eylül 2017 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu


Heyecanlı ve huzursuz olabilirsiniz fakat seyahatler ve yolculuk programları sizi heyecanlandıracak. Bu arada isteklerinizi gözden geçirin ve sevdiklerinizi zorlamaktan kaçının. Israrcı ve sert tavırlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz. Ayrıca bugün sabırsızlık ve tahammülsüzlük yüzünden ufak tefek kazalar ve sakarlıklar yapabilirsiniz. Kendinizi çok fazla yormayın. Özellikle uyku ve beslenmenize özen göstermeniz gerekiyor. Yapabileceğinizden daha büyük sorumluluklar almasanız iyi olacak. Beklentileriniz artıyor ve parasal geriliminizi sevdiklerinize yansıtmasanız iyi olacak.


18 Eylül 2017 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Yapmak istediğiniz halde bir türlü harekete geçemediğiniz konularla ilgili gelişen olaylar sizi zorlayabilir ve birden fazla işi aynı zamanda yapmak durumunda kalabilirsiniz. Aniden gelişen olaylar kafanızı karıştırabilir ve düşünceleriniz değişebilir. Kardeşler, arkadaşlar ve çocuklar ile ilgili duyduğunuz haberlerden etkilenebilirsiniz. Beklemediğiniz durumlar ve haberler karşısında şaşırabilirsiniz. Duygusal tepkilerinizi denetlemek için gayret gösterin. Aklınızdan geçenleri hemen ortaya koymayın. İddiacı ve inatçı davranışlardan kaçınmalısınız.


18 Eylül 2017 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Güne heyecanlı ve keyifli başlayacaksınız. Olaylara bakış açınız değişiyor. Saygı duyduğunuz kişilerin davranışlarından etkilenebilir ve yaşadıklarınıza daha detaylı bakabilirsiniz. Bu arada farkına varacağınız bazı ayrıntılardan çok etkilenebilir ve takılı kalabilirsiniz. Olayları çok fazla büyütmeyin ve farkına vardığınız için kendinizi şanslı hissedin. Zaten düşünceleriniz değişmeye başlıyor. Karşılaştığınız kişiler ve olaylar hayata bakış açınızı değiştirecek. Çocukların davranışlarından etkilenebilir ve yaratıcı çözümler bulabilirsiniz. Daha olumlu ve uzlaştırıcı bir biçimde davranmaya başlıyorsunuz.

18 Eylül 2017 Pazartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Kendinizi çok farklı hissedeceksiniz. Moraliniz ve kendinize olan güveniniz yüksek. Ancak değer verdiğiniz konularla ilgili duygularınız derinleşmiş olabilir. Fakat kendinizi bugün iyi hissedeceksiniz ve kritiklerinizden uzaklaşıp dikkatinizi farklı konulara odaklayacaksınız. Gizemli kişiler ve gizlilik gerektiren konular sizi heyecanlandırabilir. Çevre gezilerine çıkabilir, hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Uzaklarda yaşayan yakınlarınız ziyaretinize gelebilir veya siz gidebilirsiniz. Bugün yolculuk hazırlıkları yapabilirsiniz.

18 Eylül 2017 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün alacağınız ani haberlerden etkilenebilir ve daha farklı düşünmeye başlayabilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınız ziyaretinize gelebilir veya eski arkadaşlarınızla karşılaşabilirsiniz. Alacağınız haberler ve sürpriz karşılaşmalar sizi heyecanlandıracak. Aynı zamanda fikirlerinizi tamamen değiştirecek kişiler ile karşılaşmanız mümkün. Çok çeşitli düşünebilirsiniz fakat dikkatinizi tek bir konuya odaklamak için gayret göstermeniz gerekiyor. Aynı anda birden fazla kişiye söz vermeseniz iyi olacak. Yoksa randevular karışabilir. Ayrıca skandallardan uzak durun.

8 Eylül 2017 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün kendinizi güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Yoğun duygular ve değişik heyecanlar hissederek güne başlayacaksınız. Seyahat programları yapabilir, hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanacak. İsteklerinizi sempatik bir biçimde ortaya koyabilirsiniz ve geleceğe yönelik yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Bu arada bazı korkularınız uyanabilir. Fakat olaylara farklı açılardan bakabilirsiniz ve böylece korkularınız ile başa çıkabilirsiniz. Üstelik güçlü kişilerin desteğini alacaksınız ve kendinize olan güveniniz artacak.
18 Eylül 2017 Pazartesi Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Biraz sakin olun ve daha da önemlisi makul olmak için gayret gösterin. İstekleriniz çok yüksek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için hem sevdiğinizi, hem de çevrenizi zorlayabilirsiniz. Fakat daha önemlisi kendinizi çok fazla zorlamasanız iyi olacak. Olayları akışına bırakın. Aslında sözleriniz ve çözümleriniz ile çevrenizin dikkatini çekeceksiniz. Özellikle fikirlerinizi ve tekliflerinizi ilginç bir biçimde sunabilir, ikna edici olabilirsiniz. Fakat isteklerinizin arttığı bir dönem ve beklentilerinizin gerilimini sevdiklerinize yansıtabilirsiniz. İlişkilerinize özen gösterin ve sonradan pişmanlık duyacağınız davranışlarda bulunmaktan kaçının.

18 Eylül 2017 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün alacağınız haberler kafanızı karıştırabilir. Ev, aile, çocuklar ve yapılması gereken işlere dikkatinizi yönelteceksiniz. Pek çok işi aynı anda yapmayı planlayabilirsiniz. Veya sadece kendinizle ilgilenmeyi düşünürken hesapta olmayan ziyaretçileriniz gelebilir ve kafanız karışabilir. Aslında zihinsel faaliyetiniz çok hızlı fakat karşılaştığınız olaylar düşüncelerinizin karışmasına neden olabilir. Özellikle arkadaşlarınız ve çocuklar ile aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkların üzerine gitmeseniz iyi olacak. Duyduklarınızın doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Sürprizler durum değiştirici olabilir. Tartışmalardan uzak durun.

18 Eylül 2017 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Biraz huzursuz ve gergin olabilirsiniz. Fakat dikkatinizi yükselten haberler alacaksınız. İletişim trafiğinizin hareketli olacağı bir gün. Aslında bilincinizin derinliklerinden yükselen korkularınız olabilir. Fakat bugün korkularınızı yansıtmayacak ve yaratıcılığınızı sergileyeceksiniz. İlginç fikirleriniz ile çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Heyecanlı ve istekli olacaksınız ve sizin enerjiniz çevrenizi de etkileyecek. Seyahat programları yapabilir, sağlığınıza özen gösterebilirsiniz. Bilgisine güvendiğiniz kişilere danışabilirsiniz ve öğrenmek istediğiniz konu ile ilgili çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz.

18 Eylül 2017 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Gördüğünüz rüyaların etkisi ile güne başlayabilir. Bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz. Sabah saatlerinde harekete geçecek ve yapacağınız işlerden keyif alacaksınız. Karşılaşmalar ve meydana gelen olaylar sizi harekete geçirecek. Hayallerinizi gerçekleştirmek için atılımda bulunabilirsiniz. Hayal gücü gerektiren konulara yönelik çalışmalar yapanlar için uygun zaman. Sanatsal faaliyetlerde bulunmak kaygılardan uzaklaşmanıza yardımcı olabilir. Bu arada parasal konulara yönelik bazı kaygılarınız olabilir. Parasal kaygılarınızı sevdiklerinize yansıtmaktan kaçınmalısınız.