Günlük Burç Yorumları(13 kasım)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
81,022
Reaksiyon puanı
57,161
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Koç Burcu
Koç Burçları, bu Pazartesi gününde planlarınızı engelleyen etkilere karşı kendinizi savunmasız hissedebilirsiniz. Eskimiş olanın yerine daha iyisinin getirilmesi yönündeki arzularınızı gerçekleştirebilmek için adım atabilirsiniz sevgili Koç Burçları. Ancak karşınıza çıkana kadar farkına varamadığınız olumsuzluklar nedeniyle bunları yapmaktan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz. Gün içerisinde aşk yaşantınızdaki gelişmelere yönelik düşünceleriniz sorgulamalarınızın daha ayrıntılı bir hale gelmesine neden olabilir sevgili burclar.net okuyucuları. Aranızda sevgi bağından öte hayata dair birçok paylaşım unsuru vardır. Bunların her iki tarafı da memnun edecek şekilde düzenlenmesi için uygun bir yöntem bulmaya çalışabilirsiniz. Bugün hayatınızı değiştirecek bir adım atacağınızı düşünebilirsiniz sevgili Koç Burçları. İçinizden bir ses size bunun için uygun bir günde olduğunuzu söylerse bu sesin peşinden gitmek istersiniz..

Boğa Burcu
Boğa Burçları, bu Pazartesi gününde yeni bir haftaya başlarken maddi olanaklarla ilgili durumları gözden geçirmek ve yapmak istediklerinize yetecek miktara sahip olup olmadığınızı kontrol etmek istersiniz. Hesabınızı iyi yaparak yola çıktığınızda çok fazla sorun yaşamayacağınızı düşünürsünüz. Olabilecekleri daha önceden ayrıntılı bir şekilde düşündüğünüz için gerçekten de rahat bir şekilde ilerlemeyi başarabilirsiniz sevgili burclar.net okuyucuları. Gün içerisinde kendi istediğiniz yolları izlemek istersiniz. Bunu gerçekleştirebilmek için herkesten bağımsız bir şekilde ilerlemeniz gerekecektir. Ancak şartlarınız gereği başkalarıyla işbirliği kurmanız gerekiyorsa buna da ayak uydurmaya çalışmalısınız. Aşk yaşantınızda ne kadar çok emek vermiş olsanız da kendinizi tam olarak doğru şeyi yapıyormuş gibi hissedemiyor olabilirsiniz sevgili Boğa Burçları. Bu nedenle de biraz geri çekilip olan biteni anlamaya çalışabilirsiniz.

İkizler Burcu
İkizler Burçları, bu Pazartesi gününde romantik anlamda sizi mutlu ettiğini düşündüğünüz etkenlerle daha fazla temas halinde olmaya çalışırsınız. Geleceğinizle ilgili alacağınız kararlar sizi endişelendirmez. Zira sevdiğiniz kişiyle aranızdaki uyum sayesinde her şeyi başka insanlara göre çok daha kolay yöntemlerle halledersiniz. Fakat öyle konular vardır ki bir türlü fikrinizi ortak bir noktada buluşturamazsınız. Böyle olduğunda geleceğiniz için daha endişeli bir ruh haline bürünebilir ve bir çıkış yolu için sevdiğiniz kişinin istediklerini yapmayı tercih edebilirsiniz sevgili burclar.net okuyucuları. Aranızdaki ilişkinin sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için birbirinize çok daha açık olmaya çalışmalısınız. Sorun çıkarmamak adına kendi arzularınızdan tamamıyla vazgeçmek yerine dürüst olmayı tercih etmelisiniz. Bugün iş konusunda da sizi rahatlatacak ve işlerinizde arzuladığınız başarıyı yakalamanızı sağlayacak bir yöntem bulmaya çalışırsınız.

Yengeç Burcu
Yengeç Burçları, yeni bir haftaya giriş yaptığımız bu Pazartesi gününde birçok konuda kendinizi güvende hissetmek istersiniz. Bunun için de ne kadar vaktinizi alırsa alsın azimle çalışırsınız. Yeni haftaya başlamış olmanın verdiği bir heyecanla birlikte hayalini kurduğunuz işlere başlamak için içinizde büyük bir enerji hissedersiniz. Elbette ki önemsediğiniz işlere başlarken sonuçların ne olacağına dair birçok soru işareti aklınızda olacaktır sevgili burclar.net okuyucuları. Bunun dışında kendinize güveniyor olsanız da heyecanlı olduğunuz gözlenebilir. Hayatınızı çevreleyen etkilere karşı her zaman sorgulayıcı bir tavır içerisinde olmuşsunuzdur. Bugün bunları değiştirmekle ilgili elinize fırsat geçtiğinde ise geçmişe olan bağlılığınızdan kopamama durumunu yaşayabilirsiniz. Ancak bazen cesaretli olmanın sizi mutlu edeceğini düşünebilirsiniz. Romantik hayatınızda ise uzun zamandır hissetmediğiniz duygularınızın yeniden ortaya çıktığını fark edebilirsiniz.

Aslan Burcu
Aslan Burçları, bu Pazartesi gününde size kendinizi iyi hissettirecek insanlarla birlikte olmayı tercih edebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz birileriyle vakit geçirmenin sizin için geliştirici olduğunu düşünebilirsiniz sevgili Aslan Burçları. Sosyal yaşantınızla ilgili kendinizi ciddi bir sorgulama içerisinde bulabilirsiniz. İnsanlarla kurduğunuz ilişkilerin sizin için anlamını bulmak isterken bir yandan da onların size karşı davranışlarını gözlemleyerek bir çıkarımda bulunmak isteyebilirsiniz sevgili burclar.net okuyucuları. Gün içerisinde yakın dostluklarınızla ilgili konularda kendinize olan güveninizi sorgulama ihtiyacı duyabilirsiniz. Eğer bir yardıma ihtiyaç duyuyorsanız kolaylıklar dostlarınızdan bu konuda bir istekte bulunabilirsiniz. Fakat yalnız kaldığınızda başarabileceklerinizle ilgili şüpheleriniz özgüveninizin azalmasına neden olabilir sevgili Aslan Burçları. Gün sonuna doğru ailenizle birlikte gelecek planları yapabilirsiniz.

Başak Burcu
Başak Burçları, içerisinde bulunduğumuz bu Pazartesi gününde maddi olanaklarınızla ilgili konularda kendinize çok fazla güvenemezsiniz. Bir girişimde bulunmanız gerekiyorsa bunu ancak yardım alarak gerçekleştirebilirsiniz. Yapacaklarınızla ilgili yardım almak sizin için rahatsız edici bir deneyim olabilir. Bu nedenle de bunu gerçekleştirmeden önce ciddi bir biçimde düşünmek istersiniz. Aşk yaşantınızla ilgili konularda beklentilerinizin gerçekleşmediğini düşünebilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan şeylerin farkında olsanız da bunları karşınızdaki insandan açıkça istemeniz çok mümkün değildir sevgili burclar.net okuyucuları. Dolayısıyla yaşadıklarınızla ilgili üzüntü duymak dışında yapabileceğiniz fazla bir şey olmadığını düşünürsünüz. Bugün sizin dışınızda alınan kararlar yakından sizi ilgilendiren sonuçlara neden olabilirler. Özellikle de yaşam alanınızla ilgili istenmedik bir durum gerçekleşebilir. Sizi koruyacak bir etki ararsınız.


Terazi Burcu
Terazi Burçları, bu Pazartesi gününde planlarınızla ilgili bütün gereklilikleri yerine getirmeye çalışırsınız. Sizi en çok zorlayacak kısım işlerinizin ekonomik yanı olacaktır. Aslında istedikleriniz için yeterli miktara sahipsinizdir. Fakat zamanlama konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerektiği için bu konuda stresli olabilirsiniz. İşlerinizle ilgili olarak bir seyahat planınız olabilir. Her şeyi kendinize uygun bir biçimde ayarlamaya ve bu programa uymaya çalışırsınız. Fakat sizin dışınızda gelişen olaylar bazı gecikmelere neden olabilir sevgili burclar.net okuyucuları. Böyle aksaklıklara hazırlıklı olmazsanız psikolojik olarak kısa süre içerisinde çökebilirsiniz. İşinizi değiştirmekle ilgili bir düşünceniz varsa yeni fırsatları gözden geçirmeye başlayabilirsiniz. Ancak yapacağınız görüşmeler de sizi tatmin etmezse bu değişikliği biraz daha ertelemeniz gerektiğini düşünürsünüz. Kendinizden emin olmadığınız meseleleri tecrübeli kişilere danışarak yapmaktan çekinmemelisiniz.

Akrep Burcu
Akrep Burçları, yeni bir haftaya giriş yaptığımız bu Pazartesi gününde tüm hayatınıza genel bir bakış atarak kontrolünüz dışında gerçekleşen şeylerle ilgili bir düzenleme yapmaya çalışabilirsiniz. Yaptığınız her işte kendinize has tarzınızı ortaya koymak istersiniz ve bu konuda da oldukça başarılı görülürsünüz. Bugün içerisinde hem sizi hem de sevdiklerinizi etkileyecek kararlar alabilir ve bunlarla tek başınıza mücadele etmeye çalışabilirsiniz sevgili burclar.net okuyucuları. Her ne kadar başarılı olsanız da bazen kendinizi kanıtlamanız gerektiği hissine kapılabilirsiniz. Bunu yapmanızın kötü bir yanı yoktur. Çünkü ne kadar iyi olursanız olun her zaman bir adım daha ileriye gitme şansınız vardır. Gelişmenin ve öğrenmenin asla bir sınırı olmadığını bilirsiniz. Gün içerisinde bazı konularda umutsuzluğa düşebilir ve artık o işleri yapmaktan vazgeçebilirsiniz. Bugün duygularınızdan çok mantığınızla hareket etmeye çalışacak ve genel olarak bir temizlenme süreci geçireceksiniz.

Yay Burcu
Yay Burçları, bu Pazartesi gününe bazı kötü deneyimlerle başlangıç yapabilirsiniz. Başınıza kötü bir şey geldiğinde elbette ki buna neden olan şeyin ne olduğunu anlamaya çalışırsınız. Ancak bu konuda gerçekçi olmaya çalışmalı ve kendiniz için yararlı olabilecek sonuçlara odaklanmalısınız sevgili Yay Burçları. Başka insanları suçlayarak veya yalnızca kendi hatalarınızı öne sürerek hiçbir sonuca ulaşamazsınız. Gün içerisinde bu meseleyle ilgili sorgulamalardan sıyrıldığınızda yenilenmiş hissedersiniz sevgili burclar.net okuyucuları. Her şeye rağmen yaşamın güzelliklerinin farkına varmak için hala şansınız olduğunu düşünürsünüz. Çevrenizdeki insanların çok şekilci olması ve sizden çok farklı maddesel şeylere önem vermeleri kendinizi dışlanmış hissetmenize neden olabilir sevgili Yay Burçları. Böyle hissettiğinizde kendinizde bir sorun olduğunu düşünmek yerine doğru yerde olup olmadığınızı sorgulamak isteyebilirsiniz.

Oğlak Burcu
Oğlak Burçları, bu Pazartesi gününde hayatınızın geneline baktığınızda çok az insanla paylaşımda bulunduğunuzu fark edebilirsiniz. Yalnızca günlük uğraşlar içerisinde karşılaştığınız kişilerle yüzeysel sohbetlerden ileriye gidemediğinizi fark ettiğinizde kendiniz için bir şeyler yapmanız gerektiğini düşünürsünüz. Bunun yanı sıra gün içerisinde karşılaştığınız kişilerin sıkıntılarını duydukça aslında ne kadar çok mutlu olduğunuzu ve ne kadar değerli şeylere sahip olduğunuzu anlarsınız sevgili burclar.net okuyucuları. Bu şansınızı biraz da diğer insanlarla paylaşabilmek için elinizden geleni yaparsınız. Bu sayede hem güzel bir gün geçirir hem de başkalarına faydalı olmanın verdiği huzuru içinizde hissedersiniz. Bugün romantik olarak arzularınızın önüne hiçbir engelin geçmesine izin vermeyeceksiniz sevgili Oğlak Burçları. Duygularınız çok yoğundur ve bu yoğunluğu olumlu bir yönde kullanmaya çalışırsınız.

Kova Burcu

Kova Burçları, içerisinde bulunduğumuz bu Pazartesi gününde kendi benliğinize dair sorgulamalar içerisine girebilirsiniz. Bu sorgulamaları yapmak en başta size rahatsız edici gelse de daha sonraki zamanlarda yaşayacağınız rahatlamaları düşünerek kendinizi bu konuda motive edebilirsiniz sevgili Kova Burçları. Önemli olan meselelerden biri de işinizle ilgili seçimlerinizdir. Yeteneklerinize uygun olduğunu düşündüğünüz seçimlerinizin yanı sıra bir de kararsız kaldığınız konular üzerine kendinizi sorgulamak istersiniz sevgili burclar.net okuyucuları. Özellikle toplum içerisindeki saygın konumunuzu oluşturan meselelerle ilgili değişimlere ihtiyaç duyduğunuzu düşünebilirsiniz. Mesleki seçimlerinizin sizi ne kadar yansıttığını düşünebilir ve buna yönelik yeni kararlar alırsınız sevgili Kova Burçları. Bu doğrultuda ekonomik ayrıntılar da önemlidir. Sevdiğiniz kişiyle ilgili düşüncelerinizde umulmadık değişiklikler olabilir.

Balık Burcu
Balık Burçları, bu Pazartesi gününde ufkunuzu genişletmeniz gerektiğini düşüneceğiniz bir noktaya gelebilirsiniz. Hayatta keşfedilmeyi bekleyen birçok duygu ve hikâye olduğunu düşünürsünüz. Böyle bir zenginliğin içinde tek bir noktada durmak size göre hayatı boşa geçirmektir. Bu doğrultuda yapabileceklerinizi gözden geçirecek ve bir an önce harekete geçmek için heyecan duyacaksınız. Meslek veya eğitim ortamınızda sizi baskılayan unsurlarla karşılaşıyorsanız kendinizi bunların dışına çıkarmak için neler yapabileceğinizi bulmak istersiniz sevgili burclar.net okuyucuları. Özgürlüğünüz sizin için çok önemlidir. Sizin kendi seçimlerinizi yapabilen bir birey olmanıza katlanamayan mekânlarda bulunmak istemezsiniz. Seyahatle ilgili planlarınızı elbette ki maddi gücünüz yettiğince gerçekleştirebilirsiniz sevgili Balık Burçları. Yapmak istediklerinizden eminseniz eğer önünüze çıkan engelleri de bir şekilde aşabileceğinize inanırsınız.​