Günlük Burç Yorumları(13 Aralık 2017)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
81,022
Reaksiyon puanı
57,161
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Koç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,
Gökyüzü tamamlamanız gereken işleriniz varken yeni girişimlere girmeniz konusunda aceleci davranmamanı için uyarıyor sizleri, Var olanı tamamlamadan yeni bir olgu içine girmeniz bir çok riski beraberinde getirebileceği gibi hali hazırda devam eden ilişkilerinizin bozulmasına da neden olabilir. Hayat uzun soluklu bir maraton nefesinizi ve enerjinizi kısa sürede tüketmemeyi öğrenmelisiniz. Maddi konularda olumlu gelişmeler yaşamaya başlayacağınız bu süreçte sorumluluklarınızın hakkını yerine getirerek hareket ettiğinizde erteledikleriniz zaten karşınıza çıkacaktır. Özel yaşamınızda ise beraberliğinizde gerçek anlamda aradığınız huzuru bulamadığınız zamanlardasınız. Huzursuz ruh haliniz sağlık problemlerine neden olabilir.


Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,
Gökyüzü bugün, Sizi haklıyken haksız duruma düşürme çabası içinde olabilecek kişilere karşı dikkatli olmaya davet ediyor. Bugün hür iradenizi sonuna kadar kullanın ve kimsenin size böyle bir duyguyu ve haksızlığı yaşatmasına izin vermeyin. İşinizle ilgili konularda da sakin davranmalı, ilk sözü söyleyen kişi siz olmayın. Beklemede kalın ve son sözü söyleyecek kişi siz olacaksınız, lakin o gün bugün değil, sabır! Özel yaşamınızda ise, bekar Boğa’lar çevrenizi saran aşk enerjisini görmezden gelmemeli, karşınıza çıkan fırsatları fark etmeli ve değerlendirmelisiniz. Evli Boğa’lar, sizler ise duygularınızı ifade edin problemlerin üstüne üstüne gidin ve birlikte olduğunuz insanın duygularınızı anlaması ve daha duyarlı olması için elinizden geleni yapın

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,
Gökyüzü bugün, oldukça pozitif ve enerjik bir ruh hali içinde olacağınızı müjdeliyor. İş hayatınızda kendinize olan güveniniz ve pozitif enerjiniz birçok insanın dikkatini çekecek. Bu da size birçok yeni teklif ve fırsatın kapılarını aralayacak. Zamanı ne kadar iyi değerlendirirseniz o denli kazançlı çıkacaksınız. Bugün kendinizi ifade ediş tarzınız ve olaylar karşısındaki yaklaşımınız çok etkileyicidir. İstek ve taleplerinizi bugün dile getirebilirsiniz. Yeni anlaşmalar için de oldukça uygun bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise, evli İkizler çocuklarınızla iletişim kurmakta zorlandığınız konuları bugün ele almalı ve onları anlamaya çalışarak hareket etmelisiniz. Bekar İkizler gün sizin gününüz her anınızı dolu dolu istediğiniz şekilde geçirin…

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,
Gökyüzü yaşanan olumsuz günlerin etkisini güzel gelişmelerle aralamaya başlıyor düşüncelerinizin kabul göreceği ve birlikte çalıştığınız insanların desteğini alabileceğiniz bir gündesiniz. Sahip olduğunuz kararlılık ve gördüğünüz destekle işinize fazlasıyla adapte olacak ve her türlü zorluğun üstesinden gelebileceksiniz. Finansal konularda hesapların dikkatle incelenmesi olabilecek aksaklıkları önleyecektir. Özel yaşamınızda da dengelerin oturmaya başlaması ile rahat bir nefes alacaksınız. Bu süreçte var olan sorunları son derece adil bir şekilde değerlendirip kendi hatalarınızı da kabul eder tarzda yapacağınız konuşmalarla sorunları tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,
Gökyüzü geçmişte kalan o zaman yeterince vakit ayırıp tamamlayamadığınız ya da cesaret edemediğiniz bir konunun tekrar gündeminize taşınacağına işaret etmekte. Şimdi yaşamınızda ki keşke lere bir tane daha eklemek istemiyorsanız size sunulan fırsatı en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Tembelliği bir tarafa bırakmalı korkmadan cesur ve disiplinli bir şekilde işinize eğitiminizi ilgilendiren konulara sahip çıkmalısınız. Biraz yorulacaksınız belki ama buna fazlasıyla değecektir. İş hayatınızı ilgilendiren konularda hiçbir şeyi ertelemeden hareket etmeniz gereken zamanlardasınız. Maddi konularda birkaç gündür yaşanan durağanlık hareketlenmeye başlıyor. Şimdi paranızı biriktirip yatırımlar için düşünme zamanı.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,
Gökler bugün işinizle ilgili her şeyi geniş boyutta değerlendireceğiniz çok kuvvetli bir zihinsel enerjiye sahip olacağınıza işaret etmekte. Planlama karar verme ve girişkenlik bugünün şifresidir. Çok yoğun haberleşme trafiği ile iletişimin yoğun olacağı bir gün olacak sizler için. Birikmiş işlerinizi toparlayıp hafta sonunu kendinize ayırabilirsiniz. Yeni bir kitap alabilir sevdiklerinizle uzun sohbetlerin yapıldığı keyifli akşam yemeklerine katılabilirsiniz. Yoğun bir haftadan sonra dinlenmek sizlere iyi gelecektir. Ruhunuzu dinlendiren melodilerle meditasyon yaparak zihninizi de gergin etkilerden arındırabilirsiniz.

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,
Gökyüzü bugün yoğun bir iş günü geçireceğinize işaret etmekte. Aşırı yorgunluğa dikkat etmelisiniz ruhsal ve bedensel olarak kendinizi dinlendirmelisiniz ki, Yoğun temponuza daha sağlıklı bir şekilde ayak uydurabilesiniz. Aile bireylerinden birine içten içe olan kırgınlığınız sizi duygusal davranmaya itebilir; Kendinize haksızlık yapıldığı düşüncesiyle geriye çekilip uzak durmayı yeğlemek yerine açıkça kırgınlığınızı ifade etmelisiniz. Duygularınızı kendi içinizde biriktirmeniz olmadık meselelerde şiddetli tepkiler vermenize sebep olabilir.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,
Gökyüzü bugün kendinizi pozitif ve canlı hissedeceğinizi gösteriyor. İşinize kuvvetli ruhsal enerjinizi yansıtarak ilerlemeler kaydedeceksiniz. Özel dikkat gerektiren işlerle meşgul olan Akrep’ler başka bir boyuttan yardım almış gibi hissedeceksiniz. Yapmanız gerekenleri yetiştiremeyeceğiniz korkusuna kapılmayın. Ayrıca bir eğitim programı içindeyseniz başarıyla sonuç alabileceksiniz. Yeni fikirler tasarlayın ve eğitmenlerinizle paylaşın. Yakınlarınızla iletişiminiz mükemmeldir. Duygularınız ve amaçlarınız uyum içindedir. Bugün gördüğünüz rüyaları dikkate almalı ve sezgilerinizin öngördüğü şekilde yorumlamalısınız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,
Gökyüzü bugün maddi konularda ortaklaşa hareket ettiğiniz insanlar yüzünden zorluklar yaşayabileceğinize işaret etmekte, Her tatlı söze kanmamalısınız başkalarının yaptığı harcamaların bedelini siz ödeyebilirsiniz. Şimdi kendi kaynaklarınızı akılcı bir şekilde değerlendirmeli ve önce ben demeyi öğrenmelisiniz. Siz ayaklarınızın üzerinde sağlam duracaksınız ki sevdiklerinize faydanız olsun. Bugün duygularınızla değil aklınızla hareket etmelisiniz. İnsanlar sizin duygusal ve iyi niyetli davranışlarınızdan faydalanmaya kalkabilir. Karşınıza göz yaşları içinde acıklı bir senaryoyla gelen kişilere karşı akıllı davranın. Bir an durup düşünün sizlerde ne zorluklar yaşadınız maddi ve manevi hiçbir başkasını zor duruma düşürerek kendinizi yukarı taşıdınız mı? Bunun cevabını kendinize verdiğinizde doğru olanı da yapacaksınızdır. Özel yaşamınızda ise beraber olduğunuz insan bugün sizin kararlı tavırlarınızdan rahatsızlık duyabilir kendinizi ve düşüncelerinizi ifade ederek yanlış anlaşılmaların önüne geçebilirsiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,
Gökyüzü cesaretli tavırlarınızı kariyeriniz için akıllıca kullanmanız yönünde uyarıyor sizleri. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni gelişmeler söz konusu olabilir başkalarının dertlerini bir kenara bırakarak kendi işlerinize yönelmelisiniz. Bugün uzun zamandır ahbap olduğunuz birinin sizi üzecek çirkin bir saldırısına maruz kalabilirsiniz. Öfkenize yenilerek şiddetle karşılık vermeden sabırla susmalısınız. Sizi bilinçli bir şekilde çekmek isteyecekleri tuzağa düşmemelisiniz. Özel yaşamınızda sorumluluklarınızın farkına vararak hareket etmelisiniz beraber olduğunuz insanın size manevi olarak fazlasıyla ihtiyacı olduğu bir süreçtesiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,
Bugün içe dönük ve hırçın bir ruh halinde olabilirsiniz. Sizi sinirlendirmek oldukça kolaydır. Hem iş hem de özel hayatınızda sonradan pişman olabileceğiniz pek çok hata yapabileceğiniz bir gündesiniz. Sakinliğinizi muhafaza etmeye çalışmalı ve içinde bulunduğunuz hırçın ruh halinden bir an evvel sıyrılmaya bakmalısınız. Özel hayatınızda isteklerinizin yansıması kelimelerinizde gizlidir ve beraber olduğunuz insanın bunu anlayıp anlamayacağını test edersiniz. İlişkinizde birçok şeyi değiştirmeyi isteğiniz oldukça kuvvetlidir ve bunu başarabilecek irade gücüne sahipsiniz. Fakat kendinize yaptıklarınıza dönüp bakmalı tarafsız bir öz eleştiride bulunduktan sonra planlarınızı uygulamaya başlamalısınız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,
Bugün geçmişte yaptığınız olumlu davranışlarınızın iyiliklerinizin ödülünü hiç beklemediğiniz bir şekilde alabilirsiniz. Sezgileriniz son derece kuvvetlidir bilinçaltınız sezgileriniz yoluyla size mesajlar yollayacaktır. Sanatın her hangi bir alanıyla ilgiliyseniz ilham perileriniz bugün yeteneklerinizi yansıtmanız için iş başındadır. Özel yaşamınızda ise son derece hırslı tavırlar sergilemeniz mümkün. Sözlerinizle sevdiğiniz insanın üzerine gitmekten keyif alırsınız. Bu enerjinizi olumlu bir şekilde kullansanız çok daha iyi olur sizler için. Sağlığınızın kuvvetlendiği bir dönemdesiniz. Spora başlayabilir yürüyüş ve nefes çalışmaları yaparak bünyenizi daha da kuvvetlendirebilirsiniz.​
 

gözlemci

Favori Üye
Katılım
15 Eylül 2013
Mesajlar
15,814
Reaksiyon puanı
12,604
Puanı
861
Yaş
29
Konum
İstanbul
hahah ben burada yazılanları bi sonraki gün çıkacak ümidiyle bekliyorum :A umarım olmaz