Günlük Burç Yorumları(11 Ocak 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
81,022
Reaksiyon puanı
57,161
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,
Gökyüzü bugün iş hayatınızda size hayır demek neredeyse imkansızdır. Özel yaşamınızda da bu haliniz eş yada sevgilinizin size olan hayranlığını daha da arttıracaktır. Bekar Koç’lar aşk kapınızı çalabilir.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,
Gökyüzü bugün tanışacağınız insanlar dan önemli iş teklifleri alabilirsiniz. Kendinizi geliştirebileceğiniz sizi bir adım öteye taşıyacak her teklifi değerlendirmeli kabul ederek ilerlemeye devam etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin yakınları moralinizi bozabilir sağ duyulu olun ama sesssiz kalmayın.

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,
Gökyüzü kendinizi son derece dinamik hissederek girişimci bir ruhla hareket edeceğinize işaret etmekte. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin baskın tutumlarına karşı haklarınızı korumalısınız. Öfkeniz sadece kendinize karşı yaptığınız bir engeldir. Kaybetme korkusunun ruhunuzda gezinerek sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,
Bugün dikkat etmeniz gereken konu bu olumlu ruh halinizin rakiplerinizin kıskançlık duygularını harekete geçirerek size saldırır tarazda konuşmalarda bulunup dengenizi bozmaya çalışmalarına fırsat vermemeniz olmalıdır. Yapabileceklerinizin farkındasınız buda sizleri güçlü kılacak. Özel yaşamınızda ise uzun süredir devam eden sorunları çözüme kavuşturabilmek tamamen sizin elinizde yeter ki isteyin.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,
Yaşamınızda ki insanlara hak ettiklerinden fazla fedakarlık yaptığınızda neler olacağını geçmiş deneyimlerinizden biliyorsunuz. Hiçbir eğriyi siz düzeltemezsiniz!!! Özel yaşamınızda ise yaşadığınız ilişki hakkında kararlı davranın.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,
Gökyüzü bugün; Yakın çevrenizi ilgilendiren konuların getirdiği strese işaret etmekte. Bugün gördüğünüz tablo karşısında nasıl davranacağınızı belirlemekte zorlanabilirsiniz. Duygularınızla mantığınız arasında sıkışıp kalabilirsiniz gerçekçi davranın.

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,
Maddi manevi şanslı günlerdesiniz. Bugün iletişime önem verin dostlarınızdan gelecek destek sizleri daha da güçlü bir konuma taşıyacak. Özel yaşamınızda ise; Eş ya da sevgilinizden gelecek güzel bir jestle oldukça mutlu olabileceğinizi müjdelemekte. İlişkinizin güçleneceği birbirinize olan sevginin yoğunlaşarak artacağı özel bir süreç.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,
Bugün özel yaşamınızda gerçekçi davranacak enerjinizi toplayarak yaşamınızda her şeyi kontrol altına alabileceksiniz. Öylesine güçlü bir dönemdesiniz ki tıkandığınız nefes almakta zorlandığınızı hissettiğiniz hemen her konuda rahatlamalar yaşayacak kararlarınızı başarı ile uygulayabileceksiniz….

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,
Bugün yaşamınızda tek düze giden bir çok şey olumlu yönde değişebilir. Değişim sizleri korkutmamalı değişen sadece şartlar ve konumuz olacaktır. Bu gün isteklerinizi ifade etmekten korkmayın. Özel yaşamınızda ise özellikle beraberliği olmayan Yay’lar keyif alacağınız sizi anlayan değer veren birinin varlığı ile aşkın tüm güzelliğini ruhunuzda hissedebilirsiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,
Bugün, kariyerinizi ilgilendiren konularda kendinizi elinizdekilerle sınırlandırmadan hareket etmelisiniz. Kapıları çalmalısınız ki size açılsın. Bugün kalbinizden geçen dilekleriniz gerçekleşebilir insanlarla ilişkileriniz oldukça uyumlu ve cana yakındır. Bu güzel enerji sadece iş hayatınızda değil özel hayatınızda da etkili olacaktır. Hayatınızda biri yoksa o özel insanla tanışabilirsiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,
Bugün sevdiğiniz insanı hiç hak etmediği davranışlar sergileyebilirsiniz ve bu size oldukça pahalıya patlayabilir! Öfkeniz kızgınlığınız kimeyse sorununuzu o kişi ya da kişilerle halletmeli ve onlarla yaşadığınız problemlerin özel hayatınızı etkilememesi için kesin çözümler üretmelisiniz. Sizi seven her zaman yanınızda olan insana haksızlık etmemelisiniz. Bugün öfkenizi kontrol altına almalı ve gerginliğinizi sevdiğiniz insanlara yansıtmamalısınız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,
Bugün yüreğinizden gelen sese kulak verin başarıya giden yolda karşılaşabileceğiniz zorlukların sizi korkutmasına izin vermeden emeğiniz ve azminizle her şeyin üstesinden gelebileceğinizi bilincinizde oluşturun. Özel yaşamınızda Bekar balıklar; Popülaritenizin ve çekiciliğinizin oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz keyfini çıkarın.​