FOX'tan Yeni Sezon Haberleri! 5 Dizi İptal, 5 Dizi Devam!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,616
Reaksiyon puanı
62,938
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
ABD'nin ulusal kanallarından biri olan FOX'ta hangi dizilerin yeni sezonda devam edeceği, hangilerinin ekranlara veda ettiği belli olmaya başlıyor.

(Yeni haberler gelince konu güncellenecektir!)

Onay Alanlar: Kanalın en çok izlenen dizisi olan 'Empire' 5, 'Star' 3, yeni dizilerden '9-1-1' ile 'The Resident' 2. sezon onayı alırken 'The Simpsons'ın 30, 'The Gifted'ın ise 2. sezonuyla yola devam edeceği önceden açıklanmıştı.

İptal Edilenler: Kanalın popüler dizilerinden 'Brooklyn Nine-Nine' 5. sezonuyla iptal edildi ancak umutlar hala tükenmiş değil, çünkü Netflix, NBC, Hulu ve TBS diziye talip oldu. Yapılan görüşmelerin ardından dizinin kaderi netleşecek. Ancak onun kadar onun şanslı olmayanlar da var: 'The Last Man on Earth' 4, 'Lucifer' 3, 'The Mick' ile 'The Exorcist' 2. sezonlarının ardından iptal edildi.

Kaderleri Henüz Belli Olmayanlar: 'Lethal Weapon'ın kaderi henüz belli değil ancak başrol oyuncusu Clayne Crawford'un setteki tavırları yüzünden diziden atılmasının ardından iptal edilmesi bekleniyor. 4. sezonuyla ekrana gelen 'Gotham', bu sezon başlayan 'LA to Vegas' ile 'Ghosted' ve animasyon dizileri 'Family Guy' ile 'Bob's Burgers'ın akıbeti ise henüz belli değil.

Ekstra Bir Haber: Kanal, ABC tarafından 6. sezonuyla iptal edilen sit-com dizisi 'Last Man Standing'i yeni bölümleriyle ekrana döndürme kararı aldı.
 

Forumdash

Favori Üye
Katılım
21 Temmuz 2012
Mesajlar
66,140
Reaksiyon puanı
38,907
Puanı
1,060
Gotham da iptal olur inş:A

911'i izleyesim var bu aralar. FOX geceleri FXC reklamları yayınlarken görüyorum habire:X