Fav10 Magazin 2. Bölüm (Haftanın Konuğu | Aserat)

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
11 Ağustos 2012
Mesajlar
22,251
Reaksiyon puanı
16,626
Puanı
1,061
jQNkng.jpg


batuhankaralar: Hepinize yepyeni bir haftadan merhabalar Fav10 üyeleri. İlgiyle takip ettiğiniz Fav10 Magazin'in yeni bölümü başlıyor! Bu hafta gündemimizin bir hayli yoğun olduğunu biliyorsunuz. Dilerseniz sözü fazla uzatmadan bu hafta forumda neler olmuş, kısaca göz atalım!


Magazin Turu

- Fav10 forumunun yeni yönetimi belli oldu! Harunnn60 süper moderatörlüğe terfi ederken, Yakamoz-Asi de görevine tekrar geri döndü. Bunun dışında editörlük rütbesinden mesmeso61 ve Sherlock moderatörlüğe terfi ederken, editörlüğün kaldırılmasıyla batuhankaralar ve FaJi favori üyeliğe düşürüldü. Yöneticiliğe yükselenlere yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

- Rütbesi alınan FaJi, yeni yönetim açıklandıktan sonra şok bir kararla forumu bıraktığını açıkladı. Yayınladığı profil mesajıyla sessiz sedasız forumdan ayrılan üye, "Kızgın değilim ama çok kırgınım. O kadar emek verdim ama hak etmeyenler rütbe aldı." şeklinde konuştu.

- Forumun sevilen üyelerinden @denizz19'un askerlik yeri ve ne zaman forumdan ayrılacağı belli oldu! Önümüzdeki günlerde düzenlenecek görkemli bir parti ile foruma ara verecek olan Deniz, Aralık ayının başında İstanbul'daki acemi birliğine teslim olacak.

- Yenilenen yönetim, ilk icraat olarak forumda gereksiz gerilim yarattığı için itiraf konularını yasaklamayı düşünüyor. Konu ile ilgili mrt-06'ya ulaşmaya çalışsak da kendisi muhabirlerimize cevap vermedi.

"En Başarılı Yönetici" seçilen Aserat, oylamalardan sonra ilk kez bize konuştu! Sürpriz röportaj, tüm detaylarıyla az sonra Fav10 Magazin'de!


batuhankaralar: Yeni yönetime bir kez daha tebriklerimizi iletiyoruz. Şimdi sıra röportaj kuşağımıza geldi. Yönetim anketinde en iyi yönetici seçilen ve süper moderatörlüğe yükselen başarılı yöneticimiz Aserat, bizleri kırmayarak mesaj kutusuna misafir etti. İşte Eray ile yaptığımız röportajdan çok özel anlar sizlerle!

Fav10 Magazin Özel Röportaj - Aserat

batuhankaralar: Öncelikle röportaj talebimi kırmadığın için çok teşekkürler. Yönetici değerlendirme anketinde "en başarılı yönetici" seçilerek herkesin tebriğini kazandın. Anket sonuçları hakkında neler düşünüyorsun ve yeni görevin için heyecanlı mısın :)

Aserat: Değerlendirmede 1. olmayı gerçekten hiç beklemiyordum, görünce bayağı şaşırdım. Destek veren vermeyen herkese çok teşekkür ederim. Umarım bundan sonra da forumun hak ettiği bir yönetici olmayı sürdürürüm. :D

batuhankaralar: Doğrusu ben de değerlendirme anketinde hakkında olumlu şeyler yazmıştım ve sonuca sevindim, tebrik ediyorum ve başarılarını diliyorum. Fanı olduğun Burcu Biricik geçtiğimiz günlerde Ay Yapım ile anlaştı biliyorsun, ben de oyunculuğunu beğeniyorum kendisinin. Bununla ilgili görüşlerini de kısaca alabilir miyiz?

Aserat: Burcu Biricik'i Hayat Şarkısı'ndan önce Beni Böyle Sev'de izlemiştim, ama orada yan rol olduğu için belli bir ölçüde ön plana çıkıyordu. Ama kim başrol için ona teklifte bulunduysa Allah razı olsun. Hülya karakterine başka birini yakıştıramıyorum, iyi ki o oynamış. Çok güzel, yetenekli ve tatlı biri, HŞ sayesinde hayranlığımı kazandı. Genel olarak kariyerinde de başarılı seçimler yapıyor, o yüzden yeni dizisinin de kaliteli olacağını düşünüyorum. Ay Yapım varsa ortalama üzeri olur en azından. :D

batuhankaralar: Son olarak yine forumdan bir soru sormak istiyorum. Atacan bu seçimlerde sadece 1 kişinin başvurmasını gerekçe göstererek editörlük rütbesini kaldırdı. @DarkLegenD başta olmak üzere bu karara birkaç üye tepki gösterdi, sonuç olarak yönetimde yer almak isteyenler önce editörlükten geçmek zorundaydı. Sence doğrudan moderatörlüğe başvurunun açılmış olması editörlüğe olan ilgiyi azalttı mı?

Aserat: Bilmiyorum. Bence editörlüğün kalkmasına gerek yoktu. Foruma çok emek veren isimlerin moderatör olmasında bir sorun göremiyorum, sonuçta forumu canlandırmak için yapılan her şey olumlu katkı sağlıyor. Senin rütbenin düşürülmesine de gerek yoktu mesela, moderatörlüğe yükselebilirdin. Yani bu tip konularda kesin konuşamam ama Atacan'ın bir bildiği vardır diye düşünüyorum. :D

batuhankaralar: Ya bilmiyorum editörlüğe sadece 1 kişi başvurmuş, herkes moderatörlüğe başvurduğu için Atacan böyle bir karar almış olmalı. @FaJi birden görevinin alınmasına çok alınmış mesela bir anda forumu terk etti. Her neyse bize de artık seçilen kişilere saygı duymak düşüyor.

Röportajımızın burada sonuna geldik. Güzel cevapların için teşekkür ediyorum, görevinde de başarılar :A


Hangi emektar üye duyurulan yeni yönetime ateş püskürdü! O şok açıklamalar birazdan Fav10 Magazin'de!

batuhankaralar: Eray'a içten cevapları için tekrar teşekkür ediyorum. Şimdi ise ismini açıklamak istemediği emektar bir üyemizin röportajına geçiyoruz. Aslında biz röportajlarımızı üyelere istek götürerek paylaşıyoruz ama bu üyemiz bizi şaşırtarak programımıza konuşmak istediğini söyledi. Biz de bu röportajı sorumlu yayıncılık ilkelerimize göre düzenleyerek sizlerle paylaşıyoruz.

Fav10 Magazin Özel Röportaj

batuhankaralar: Öncelikle seni biraz tanıyabilir miyiz?

Üye:
Tabi ki, ben forum yönetiminde de eskiden kısa süreliğine görev alan bir üyeyim. Forumda halen aktif olarak bulunduğum için ismimi gizlemeyi tercih ettim umarım senin için sorun olmaz :)

batuhankaralar: Yok niye sorun olsun, programım için de farklı bir konuk alma durumu oldu biraz :A Peki ben ne diyeceğini bilmediğim için doğrudan konuya girmek istiyorum, konuşmak istediğin mesele nedir?

Üye: Şöyle ki görevimden alınma sürecinde de bana haksızlık yapıldığını düşündüğüm için bazı şeyleri konuşma gereğinde bulundum. Bir süre sonra forumu bırakacağım, zaten artık çekişmelerden dolayı buranın eski tadı ve dostluk ortamı da kalmadı. Sadece bu son görevlendirme konusunda dikkatimi çeken şeyler var bunu da seninle paylaşmak istedim :)

batuhankaralar: Şimdi ben burada herhangi bir yorumda bulunursam taraflı davranıp istemeden de olsa birilerini kırabilirim. Bu yüzden sen anlat ben dinliyorum gereken yerlerini paylaşacağım :D

Üye: Yorum yapıp yapmama konusunda özgürsün ama bence söylediklerimden sonra hak vereceksin :A İlk olarak Çiğdem-'in moderatör olmasından aşırı derece rahatsız oldum.

batuhankaralar: Şimdi bir saniye Çiko'ya haksız birşey söyleyeceksen ben burada röportajı keserim.

Üye: Yoo yo benimle Çiğdem'in arasında sorun yok hatta ara ara konuşuruz biz. Ama moderatörlüğün forumun genel idaresiyle ilgili olduğunu düşünüyorum ve Çiğdem'in yarışmalarının foruma mesaj sayısı dışında katkısı yok. Bazı arkadaşlar hak etti felan diyorlar ama bence durum bu, eğer sadece yarışma yapma ya da senaryo yazmayla moderatör olunabilseydi ben ilk aylarımda bunu çok rahat yapabilirdim :A

batuhankaralar: Tamam mesele şimdi anlaşıldı. Yani şimdi dediklerini ve moderatörlüğün tanımını düşününce ben de dediklerini biraz kabul ettim. Ama bence denemekten zarar gelmez yanlış mıyım :D

Üye: Çok fazla uzatmak istemiyorum ama bence Çiğdem moderatör olmamalıydı. Bak mesela senle Faji'nin hakkı yenildi bunu birkaç kişi dışında kimse söylemiyor. Ben Fajiyle de konuştum Atacan'ın tavrına çok sinirlenmiş, madem dışarıdan alım yapılacaksa ben neden o kadar konu açtım diyor. Sen de fazla konu açıyorsun mesela sana da ayıp olmadı mı?

batuhankaralar: Neden ayıp olsun ki daha sonra moderatörlük seçimleri yapılınca bunlar göz önünde bulundurulacak zaten. FaJi'ye de çok üzüldüm umarım kararından vazgeçip foruma geri döner, rütbe için gittiyse gerçekten çok gereksiz oldu bu.

Üye: İşte Ozan'ın forumu kapatmak istemesinden dolayı ben bu yönetimin son yönetim olacağını düşünüyorum. Yani moderatör olamazsan çok üzülme görüyorum belli ediyorsun mesajlarından :A Her neyse benim söyleyeceklerim bu kadardı sana kolay gelsin.

Reklamlar
mJZ0ZY.jpg


Tivi10'dan foruma yepyeni bir yarışma geliyor! Dizilerini seç, sanal paranla satın al, üyeleri geçip birinci olmaya çalış!


Fav10'da bir ilk olan "Reytingin Yıldızları" pek yakında Tivi10'da! Başvurularınızı bu konu altından yapabilirsiniz.

Reklamlar


batuhankaralar: İkinci bölümümüz bu şekilde sona eriyor sevgili üyelerimiz. Önümüzdeki hafta sürpriz konu ve konuklar ile karşınızda olmak üzere şimdilik hoşçakalın.

 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun

Angelica

Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
81,022
Reaksiyon puanı
57,161
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
@batuhankaralar çok güzel bir program olmuş emeğine sağlık üye arkadaşın faji konusunda söylediklerine katılıyorum bence sen ve oda yönetimde olmalıydınız diye düşünüyorum:D
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
Şimdi şöyle bir şey var , 4 yıllık eski bir üyeyim ben , 5-6 yıllık daha eski üyeler den bile forumda kalma süresi olarak ,daha fazla kalmışımdır, mecburi ara dışında hiç ara vermedim. Forumun sürekli ön planda olan üyelerin den oldum.4 yılda her gün aşırı şekil de hep göz önünde bulundum.Böyle olupta kavga etmemek zor ama etmedim çok şükür,Herkeste beni sever. Benim konumum da olan bir üye 4 yıl beklemezdi yöneticilik için. 2.yılında olurdu . Ben olmadım. Sadece 1 gün forumda olmasam ortalık hep ayağa kalktı ,forumun aktiflik çemberinde önemi olan üyelerden biriyiz .kimse bu konumdayken 4 yıl beklemezdi .Tek amacım forumda eğlenmek çünkü :Z

Son 1 yılda 6 farklı yarışma sundum evet ama bu yıl forumun büyük etkinliği olan, Favori Şarkı etkinliğini tek başıma yürüttüm .Kaan desteğiyle sağolsun . @Yiğitt Yerli Filmi bende tek başıma Yabancı Filmi yürüttüm.Sonra @mrt-06 desteğiyle Yabancı Diziyi de aldık @Harunnn60 @xemrexxx sunuyoruz . Yani favori üyeyken,yönetici rütbesi olarak açılan forumun büyük etkinliklerinden 3 tanesini yürüttüm.Ve şuan elimde diğer yıllar içinde 3 büyük etkinlik bulunuyor .Favori üyeyken yürütmem pek etik olmuyordu ,forumun bir sürü yönetcisi var .Oyüzden yoluma artık yönetici oalak devam etmem gerekiyordu.Benim konumum da olan 2.yılında olurdu ben 4.yılımda oldum hem bu sebepten hemde en önemlisi forumdan ayrılmadan son demlerimi yönetici olarak yaşayıp öyle noktalamak istedim . Katkılarım devam edecek inş :bhr:

@MasacRE- @XanTier @sokak sanati
 

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
11 Ağustos 2012
Mesajlar
22,251
Reaksiyon puanı
16,626
Puanı
1,061
Şimdi şöyle bir şey var , 4 yıllık eski bir üyeyim ben , 5-6 yıllık daha eski üyeler den bile forumda kalma süresi olarak ,daha fazla kalmışımdır, mecburi ara dışında hiç ara vermedim. Forumun sürekli ön planda olan üyelerin den oldum.4 yılda her gün aşırı şekil de hep göz önünde bulundum.Böyle olupta kavga etmemek zor ama etmedim çok şükür,Herkeste beni sever. Benim konumum da olan bir üye 4 yıl beklemezdi yöneticilik için. 2.yılında olurdu . Ben olmadım. Sadece 1 gün forumda olmasam ortalık hep ayağa kalktı ,forumun aktiflik çemberinde önemi olan üyelerden biriyiz .kimse bu konumdayken 4 yıl beklemezdi .Tek amacım forumda eğlenmek çünkü :Z

Son 1 yılda 6 farklı yarışma sundum evet ama bu yıl forumun büyük etkinliği olan, Favori Şarkı etkinliğini tek başıma yürüttüm .Kaan desteğiyle sağolsun . @Yiğitt Yerli Filmi bende tek başıma Yabancı Filmi yürüttüm.Sonra @mrt-06 desteğiyle Yabancı Diziyi de aldık @Harunnn60 @xemrexxx sunuyoruz . Yani favori üyeyken,yönetici rütbesi olarak açılan forumun büyük etkinliklerinden 3 tanesini yürüttüm.Ve şuan elimde diğer yıllar içinde 3 büyük etkinlik bulunuyor .Favori üyeyken yürütmem pek etik olmuyordu ,forumun bir sürü yönetcisi var .Oyüzden yoluma artık yönetici oalak devam etmem gerekiyordu.Benim konumum da olan 2.yılında olurdu ben 4.yılımda oldum hem bu sebepten hemde en önemlisi forumdan ayrılmadan son demlerimi yönetici olarak yaşayıp öyle noktalamak istedim . Katkılarım devam edecek inş :bhr:

@MasacRE- @XanTier @sokak sanati
Yarışma ve etkinliklerle moderatör olmayı hak ediyordun aynı şekilde diğer arkadaşlar da öyleydi :A Forum kapanana kadar ayrılmak yok son zamanlarda böyle konuşuyorsun ayrılırsan forum çöküş dönemi yaşar ona göre :F
 

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
11 Ağustos 2012
Mesajlar
22,251
Reaksiyon puanı
16,626
Puanı
1,061
@batuhankaralar kendi düşüncelerini gizli üye olarak ben bunu buradan rahatça yapayım demiş. :A
İçin fesat niye öyle birşey yapayım :F Program benim istesem istediğimi çatır çatır eleştiririm :A Örneğin @denizz19 hakkında askere gittikten sonra yazacaklarım var bunu da buradan paylaşayım :D
 

Harunnn60

Emekli
Katılım
15 Eylül 2013
Mesajlar
49,573
Reaksiyon puanı
44,755
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Kısa süre yönetici oldum yazmış aklıma o geldi:A
berkann neden böyle bir şey yapsın Çiğdem ile ara ara konuşuyorsa özelden bilemem ama forumda göremedik hiç. :A Berkann genel olarak yönetimi beğenmiyor gidiepte kalkıp Çiğdemi sadece beğenmeyecek değil. :A

Yine danışıklı dövüşlü bir oyun dönüyor ben onu anladım ama. :A

İçin fesat niye öyle birşey yapayım :F Program benim istesem istediğimi çatır çatır eleştiririm :A Örneğin @denizz19 hakkında askere gittikten sonra yazacaklarım var bunu da buradan paylaşayım :D
İşte kendin itiraf ediyorsun. :F
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
Yarışma ve etkinliklerle moderatör olmayı hak ediyordun aynı şekilde diğer arkadaşlar da öyleydi :A Forum kapanana kadar ayrılmak yok son zamanlarda böyle konuşuyorsun ayrılırsan forum çöküş dönemi yaşar ona göre :F
Yani hem forumun en aktif üyelerindenim , hem en sevilen , uyum sağlayan üyelerinden , hem en çok mesaj yazan , hem etkinlikler düzenleyip katkı veren . bu sebeplerden 1 tanesi olan biri bile yönetici oluyor 4 koca yıl olmadım .

Ayrılma konusuna gelirsek evlenme yaşım geliyor geçti bile :A evlilik olunca bırakıcam oyüzden son demlerimde böyle katkılarım devam etsin dedim . Diğer arkdaşlarda hak etti hepsi adına çok sevindim @XanTier @S.G.A.T. ve @Harunnn60 a kendimden daha çok sevindim kendilerinede belirttim zaten :bhr:
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,616
Reaksiyon puanı
62,939
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Yani hem forumun en aktif üyelerindenim , hem en sevilen , uyum sağlayan üyelerinden , hem en çok mesaj yazan , hem etkinlikler düzenleyip katkı veren . bu sebeplerden 1 tanesi olan biri bile yönetici oluyor 4 koca yıl olmadım .

Ayrılma konusuna gelirsek evlenme yaşım geliyor geçti bile :A evlilik olunca bırakıcam oyüzden son demlerimde böyle katkılarım devam etsin dedim . Diğer arkdaşlarda hak etti hepsi adına çok sevindim @XanTier @S.G.A.T. ve @Harunnn60 a kendimden daha çok sevindim kendilerinede belirttim zaten :bhr:
O zaman sonsuza kadar buradasın. :Z :A
 

berkann

Favori Üye
Katılım
22 Aralık 2011
Mesajlar
18,893
Reaksiyon puanı
6,728
Puanı
1,060
Cidden bana benziyormuş yazı tarzı. Ve ben de yönetimin açıklandığı konuda "bu yönetim son yönetim olabilir." demiştim. Ama ben değilim yani, gizli olmazdım ben niye olayım? :D @sokak sanati @Yiğitt