Emrah Karaduman Aleyna Tilki'yi Sildi!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
16 Ekim 2011
Mesajlar
35,622
Reaksiyon puanı
17,835
Puanı
1,061
aleyna-tilki-ile-emrah-karaduman-ayrildi-mi,6GAloYlxjky6KFLJdbnp3Q.jpg


Aleyna Tilki sosyal medya hesabından erkek arkadaşı Emrah Karaduman'a çok sert sözlerle yüklendi. 18 yaşındaki Tilki, paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

"Kalp kırmayın artık. Ben merkezli düşünce ve çıkar tabanlı ilişkilere dikkat edin. Zira can yakıyor... Ben yaşadım oradan biliyorum. Aslolan önemsediğiniz kadar önemsenmek, değer verdiğiniz kadar değer görmek olmalı.”

“Ayıplıyorum. Çok vefalı büyümemden mi,f arklı bir vicdanla büyümekten mi, bana emek verenlere inanılmaz vefa hissetmekten mi garipsiyorum bunları bilmiyorum."

Belki de ben fazla düşünceliyimdir,sorun bendedir. Buyüzden Ayıplıyorum sadece... Başka bişey yapmıyorum. Kibarca, içten içe...”

“Kibarca kırılıyor kalbim... Sessizce kırıldı hep. Bana bile haber vermedi... O derece vefalı....”

“Acı eşiği zorlanması herhalde... Yoksa kalbim haber vermezdi bana, bak kırılıyorum diye....”

“İçimdeki zehir bile vefalı! Sadece beni zehirledi. Anlıyor musunuz?”

“Bir daha da can yakma @Emrah_Karaduman”

“Gün gelir barışırız konuşuruz ama bu zehiri atma zorunluluğum vardı. @Emrah_Karaduman sayın yol arkadaşım.”

“Paylaşmayın istemiyorum şarkımı falan.”

“Doğru konuşun. O insan bu ülkeye emek veriyor. Laf edin diye yazmadım. Ben sadece kötü hissettim. Bu kadar."

Atılan bu twitlerden sonda Emrah Karaduman'ın sosyal medyadan Aleyna Tilki'yi takipten çıkardığı fark edildi. Aleyna Tilki ise Emrah Karaduman'ı hala takip ediyor.
 

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
Birbiri sayesinde meşhur olan iki isim; bir tarafta şarkıya olan yorumuyla Aleyna Tilki, bir de şarkı düzenlemesiyle aranjör olan Emrah Karaduman. Bu kadar öne çıktılarsa, birbirlerine olan katkıları büyük. Ne çıktıysa, belki de bundan çıktı.

Zirvede bir isim olmaya başlamışken; Emrah, muhtemelen umursamaz tavırlara ve ilgisizliğe bürünmüştür, bu da Aleyna'nın dikkatini çekmiştir. Büyük ihtimalle mevzu buradan patlak vermiştir. Emrah, Aleyna'ya kötü söz söylemiştir. Belki de "benim sayemde meşhur oldun." muhabbeti olmuştur.

Aleyna Tilki, bu duruma içerlenmiş ve içinde tutmak istememiş, göndermeyi direkt hedef alarak yapmak istemiştir ve yaptı da. Yaşı itibariyle en yakınlardan birinin üzmesi, kendisine ayrı bir bunalıma sokmuştur. Duygusal düşünüp etiket yapması ve "paylaşmayın istemiyorum şarkımı falan." demesi de yaşı itibariyle bunalıma girdiğini, çok üzüldüğünü gösteriyor.
 

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
Hahha aa hayır üçününde olmadığı ecünnülere tilki kız ilk şarkısı dışında piyasayı batırmaktan başka bir şey yapmadı Emrah bile anladı bunu :A :A :A
Batırdığını söylüyorsun da, kızın popülerliği var. Milyonları aşıyor izlenmesi. Sen ev işi yaparken, o yeteneklerini sergiliyor. :A