Emmy Rossum'dan 'Bizim Hikaye' Tweeti!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
11 Şubat 2012
Mesajlar
67,167
Reaksiyon puanı
19,807
Puanı
1,060
Konum
Stars Hollow
xBUGRAx yeni bir haber konusu açtı

Emmy Rossum'dan 'Bizim Hikaye' Tweeti!

high-resolution-pretty-emmy-rossum-wallpaper-1024x640.jpg


Dün yayınlanan ilk tanıtım fragmanıyla sosyal medyanın gündemine oturan FOX'un Medyapım imzalı dünyaca ünlü dizi 'Shameless' uyarlaması 'Bizim Hikaye' konuşulmaya devam ediyor.

Son olarak 'Shamaless' dizisinin Amerikan uyarlamasında 'Fiona' karakterini canlandıran sevilen oyuncu Emmy Rossum 'Bizim Hikaye'nin fragmanını Twitter hesabından paylaşarak şaşkınlığını dile getirdi.

Bizim Hikaye'de Fiona karakterini Hazal Kaya, Steve - Jimmy karakterini ise Burak Deniz canlandıracak.



Orijinal formatta oku
 

dizi kolik

Favori Üye
Katılım
15 Aralık 2011
Mesajlar
18,975
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Ne anlamda öyle bir twit atmış olabilir bilemiyorum, şaşırmıştır sonuçta uyarlanacağından haberi yoksa çok normal böyle bir twit atması. Orjinalini izlemesem de tanıtım gerçekten güzel. Beğenmeyenlerin hepsi dizide uyuşturucu ve sex görmek istiyor orjinalinden yola çıkarak. Ben de onları xxxx sitelerine yönlendiriyorum. Ya da dizinin orjinali hala devam ediyor. Onu izlemeye devam edebilirler. :X Ben Medyapım'a güveniyorum, uyarlama konusundaki başarısını da tanıtımda gösterdi yani sonuçta bizim en alt tabakamız bu şekilde bir hayat sürüyor.

Bu arada bu yorumumdan yanlış anlaşılmasın. Umarım Shameless'in orjinalindeki gibi bir temanın özgür bir şekilde işlenebileceği bir medya ortamını görebiliriz. Şu an öyle bir ortam olmadığı için yapımcı da bu şekilde uyarlayabiliyor. Diğer uyarlanan diziler orjinalleriyle birebir aynı mı çekildi. Medcezir'in orjinali The O.C.'de Mira ve Eylül orjinalinde lezbiyen bir ilişki yaşıyorken bizde iki kankaydılar. Başlamadan önce yine bu şekilde tepki verilmişti. Ama başladıktan sonra herkes gayet beğenerek de izledi. :)

Neyse diziyi izleyince çoğu kişinin fikrinin değişeceğini düşünüyorum ben. :X