Iyyyy bu sen değilsin gözlemci bu yazılarını yok et ve bizim bildiğimiz gözlemciye dönüşGerçekten sıkıntının isimde olduğunu mu düşünüyorsunuz, bana sorulmadan danışılmadan seninle @MasacRE- nin dedikodularına göre değiştirilmesine kızdım, aslında açıklama da yapmak istemiyorum ama nedenini bilsin herkes diye yazıyorum . Atacan bana söyleseydi hiçbir tartışma çıkmazdı , böyle benim haberim yok emek hırsızıymışım gibi el konulmuş her neyse, ben forumu çok ciddiye almışım evde sıkıldığımdan olsa gerek , Kimseye de saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum hiç bir zaman ve foruma da eğlenmek adına geliyordum , neyse olaya gelelim ; seninle ilgili bir sıkıntım yok Çiğdem hatta kimseyle sıkıntım yok tek sıkıntıyı kendimde görüyorum az önce dediğim gibi herkesi fazlasıyla benimseyerek, senin ya da bir başkasının yaptığı değişiklikler de umurumda değil ben yarışma yaparak değil senaryo yazarak ta hata etmişim. Yarışmayı isterse bir başkası sunar bu saatten sonra yada kalır böylece ama benden bu kadar ,artık sadece nickime uygun olarak gözlemci olarak kalmayı düşünüyorum . Yarışma için yarışan arkadaşlarda kusuruma bakmasın hatamız olduysa, Emek veriyoruz cidden kolay değil yarışma işi birde uğraştığım meselelere bak neyse bu kadar işte daha fazla uzatmayayım.
Aynen devam diyorum bende Belki en sonunda bırakır da hiç girmem
Supernaturalı biliyorsun şu dövmeyi çiz vucuduna içine şeytan girmesin dahada butür ayzılar yazarkan seni görmeyeyim 5 gün sonra zaten bunları nasıl yazmısım diyeceksin
@destere den benden böyle yazı görsen sende şaşırırsın oyüzden şu dövmeyi yaptır ve özüne dön