Ali Koç, Fenerbahçe'nin Toplam Borcunu Açıkladı!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
16 Ekim 2011
Mesajlar
35,622
Reaksiyon puanı
17,835
Puanı
1,061
A11.jpg


Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yaptığı açıklamada kulübün toplam borcunun 621 milyon Euro olduğunu açıkladı. Ali Koç, ayrıca futbolculara geçen yıldan kalan 15.5 milyon Euro borcu da ödediklerini söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, özel yayında kulübün mali durumuyla ilgili bilgi verdi. Göreve geldiğimiz ilk gün gördük ki hiçbir banka hesabımızda harcanacak bir kuruşumuzun olmadığını gördük diyen Ali Koç, "İhtarlar ve haciz tehditleri gelmeye başladı" dedi. Toz pembe bir dünya beklemediklerini ifade eden Ali Koç, "Bu kadarını da beklemiyorduk" dedi. Aziz Yıldırım'ı işaret ederek 'Biz kimseyle hesaplaşmak için buraya gelmedik' diyen Ali Koç, "En büyük vefayı Fenerbahçe Kulübü hak ediyor. Yapmak istediklerimizi neden yapamadığımızı da herkesin bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum" dedi.
 

Sherlock

Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,077
Reaksiyon puanı
47,696
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Ülkemizdeki takımların çoğu benzer durumlarda maalesef. Bildiğim kadarıyla Galatasaray ve Beşiktaş'ın durumu da bundan farksız değil. Umarım en kısa zamanda tüm takımlar ekonomik açıdan kendisini düzeltir, yoksa Avrupa kupalarından men cezaları gibi cezalar gelmeye devam edecek ve işler daha kötü bir noktaya gidecek. Ben, Ali Koç ve Mustafa Cengiz'den umutluyum. Umarım bizleri şaşırtmazlar.