12 Dev Adam'da Ufuk Sarıca dönemi

FaJi

Banlı
Konu Sahibi
Katılım
18 Eylül 2016
Mesajlar
2,236
Reaksiyon puanı
1,295
Puanı
195
ufuk sarıca.jpg



Bugün düzenlenen toplantıda Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, milli takımın yeni hocasının şu an Beşiktaş Sompo Japan Takımı'nı çalıştıran Ufuk Sarıca olduğunu açıkladı.

Sarıca'nın Açıklamaları

Bu görevden dolayı çok gururlu ve heyecanlıyım. Ülkemizde basketbol adamı olarak gelinecek en üst seviyeye geldim. Uzun yıllar sporcu olarak milli takıma hizmet ettim. Yardımcı antrenör ve başantrenör olarak görev yaptım. Kendi adıma ve ailem adına gururluyum. Önümüzde çok yoğun tempo olacak. EuroBasket 2017 ülkemizde yapılacak ve orada elimizdeki hazır kadroyla sahada olmak istiyoruz. Sonrasında 2019 Dünya Şampiyonası’nda madalya alabilmek ve hepimizin hayali olan 2020 Olimpiyat Oyunları’nda olmak bizim en büyük hedeflerimiz. Göreve geçiş sürecinde “Antrenörümüzün milli takımda görev yapmasından gurur duyarız” diyen Başkanımız Fikret Orman ve Beşiktaş camiasına teşekkür ederim. Birbirimizi kucaklayarak, sahada hiç vazgeçmeyen, karakteri olan bir takım olmak istiyoruz.

Toplantıya, TBF Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, TBF Genel Koordinatörü Ömer Onan, Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım ve A Milli Erkek Takım Menajeri Kerem Tunçeri ile basın mensupları ve davetliler katıldı.
 

Doğu

Favori Üye
Ölümsüz Üye
Katılım
26 Ekim 2015
Mesajlar
13,700
Reaksiyon puanı
20,686
Puanı
860
Konum
Ankara
Bakalım Aziz Yıldırım Ufuk Sarıca'ya bişey diyebilecek mi ? :A