Çukur 32.Bölüm Yorumları

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
97,294
Reaksiyon puanı
62,930
Puanı
1,060
9DN38k.jpg


Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş,Erkan Kolçak Köstendil,Kubilay Aka,Alperen Duymaz ve Öner Erkan'ın paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur bu akşam 32. bölümüyle ekranlara geliyor.

 

Forumdash

Favori Üye
Katılım
21 Temmuz 2012
Mesajlar
66,140
Reaksiyon puanı
38,907
Puanı
1,060
Nasıl sıkıcı bir bölüm böyle bee:( Bölümde doğru düzgün bişey yok... Geçen sene bu zamanlarda böylemiydik :T:
 

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
Damdan düşer gibi hareketlilik başladı. Yamaç tekme tokat daldı ortalığa. Ancak o sahnenin açılarını yanlış buldum. Dövüş sahnesi oluyor, uzaktan çekim yapıyorlar. Yamaç tekme tokat dalıyor, rahat rahat geçiyor. En sonunda klişe olarak bölüm sonu canavarı çıkıyor karşısına. O da illa kucaklıyor, Yamaç onu da pert ediyor.

Başlardaki Kemâl ile Emrah'ın dövüş sahnesi iyiydi. Kemâl rolünü oynayan kişi aksiyon yönetmeni de olduğu için ekstra güzel rol yapıyor haliyle. Dans ederek dövüyor Emrah'ı. En sonunda da kafayı vurmasa iyiydi.

Perihan Savaş'ı göremiyorduk uzun zamandır, sonunda gördük. Sultan karakteri iyice pasifleşti. Eskiden etrafı karıştırıyordu, bir ağırlığı vardı, şimdi çöktü. Ha keza Aliço da pasifleşti. Aksiyonlara katkı sağlayan bir hale gelse keşke. Başta o da vardı, şimdi o yok.

Sena'ya ne oldu öyle. Her şeye karışan, dediğim dedik kız bambaşka biri oldu. Emrah fazla ileri gitti. Bunu Yamaç öğrense aksiyon üstüne aksiyon gelir, karakterin sonu da gelir.

Celasun ile Akşin'in sahnesi iyiydi. Sonunda birilerinin yüzü güldü. Yamaç durumu iyi toparladı, sevenler kavuştu. Celasun da aileyi sevdirmişti kendini.

Dizi uzun, karakter fazla olunca, sahneler ilerledikçe sanki bütün karakterlerin sahnesi azalmış gibi geliyor. Düşün, Yamaç'ın sahnesi bile az geldi.

Kuşkusuz elle tutulur en iyi sahne, son sahne. Salih, babasıyla parmaklıklar ardında ilk görüştüğü sahnedeki yere götürdü. Orada da birer birer hatalarını saydı ve "Çukur benim" dedi, olay bitti.

Sonrasında da devreye Selim girdi. Bölüm boyunca suskun olan Selim, suskunluğunu bölüm sonunda bozdu. Hedefi babasını mahalleden yollamak vardı ve bunu gerçekleştirecekti. Öner Erkan'dan çok iyi bir performans izledik. Babasına ilk bakışı ve suratındaki pişmanlığı, sonra ses tonundaki kırgınlıkları gördük. Usta oyuncu Ercan Kesal'ın da her zaman olduğu gibi muazzam performansı. Pişmanlık gözyaşları, "ben ne yaptım" dercesine pişmanlığını gördük. Selim, İdris'e Çukur'un babası olduğunu ama insanların korktuğunu, bu yüzden elindekini kaybettiğini söyledi ve işte bu da acı bir gerçekti.

Son sahneyle birlikte aksiyon dolu bir sezon finali olacağı belli oldu. Olmadı, ikinci sezonda aksiyonun tavan yapacağının sinyali verildi bile.

Cumali'nin o kadar çok ismi geçti ki, artık yeni sezonda hapisten çıkması yüksek ihtimal. Çıktığında da yer yerinden oynayacak gibi gözüküyor.

Ara ara sıksa da, yeni sezonda daha geniş bir kadro olacağı, bu geniş kadronun da diziye daha bir aksiyon getireceğini düşünüyorum. Senaryo da daha bir genişler. Bakalım sezon finali nasıl olacak, ikinci sezon nasıl olacak, göreceğiz.
 

xemrexxx

Favori Üye
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
181,627
Reaksiyon puanı
132,593
Puanı
1,061
Konum
İstanbul

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun