Yaşam Kuzey Kore

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
24,283
Reaksiyon puanı
39,933
Puanı
1,061
Yaş
27
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Kuzey Kore, dünyanın en kıskanılan ülkesi. Kuzey Kore yönetimi ve halkına göre Kuzey Kore'yi bütün yedi cihan, söz gelimi Audi, BMW, Mercedes, Wolkswagen, Adidas, Puma, Braun, Pelikan Silgi gibi markalara sahip Almanya; Nissan, Toyota'ya sahip Japonya; Silikon Vadisi, Microsoft, Apple gibi markalara sahip ABD gibi ülkeler sürekli Kuzey Kore'yi kıskanmakta ve onun üzerinde "oyunlar" oynamaktadırlar, çünkü Kuzey Kore'nin gelişen ekonomisinden it gibi korkmakadırlar!

Üstelik tüm bu markalara sahip ülkelerin kıskançlıktan çatır çatır çatladıkları en önemli unsur ise, Kuzey Kore halkının vergisiyle Kuzey Kore'de yapılmış olan yollar, otobanlar, köprülerdir! Almanya kıpkırmızı olmuştur bu gelişmeler sayesinde! Kuzey Kore halkının vergileriyle yapılan tüm bu yol, köprü, otoban gibi hizmet araçları ücretli hatta baya bi ücretli de olsa; köprülerden doya doya geçmek için gönül rahatlığıyla fulleyebilecekleri ekonomik benzimleri hiç olmasa da Almanya yine de kıskanmaktadır Kuzey Kore'yi. Çünkü Kuzey Kore yol, köprü yapmıştır, "Aman Tanrım!" der Merkel, "biz bittik, çünkü Kuzey Kore köprü yaptı!"

Tüm bu dalaverelerin, büyük resmin, dış mihrak oyunlarının bilincinde olan Kuzey Kore'nin taşrasındaki orta yaşlı bir vatandaş, sigarasından bir fırt çekerek keyifle uzaklara dalar, gururla ve zevkten dört köşe olmuş bir şekilde övünür de övünür tüm bunlardan. Artık Kuzey Kore'nin başında Kim vardır çünkü, ona Kuzey Kore'nin lideri ol demelerine rağmen o gitmiş dünyanın lideri olmuştur. Tüm dünya onun önünde hazır ola geçmekte, Kuzey Kore'yi dünyanın en zengin, en gelişmiş medeniyeti yaptığı ve kendilerine rakip oldukları için ondan nefret etmektedirler. Çünkü Kim, halkın vergisiyle de olsa Kuzey Kore'ye köprü ve yol yapmış, 21.yy'a damgasını vuran ve dünyayı titreten bu icraatlar Audi, BMW, Mercedes, Wolkswagen gibi markaların bir bir iflas etmesine neden olmuştur.

DP3jAv.jpg


Bugün Kuzey Kore yönetimine karşı yedi cihan bir olmuştur. O halde Kuzey Kore yönetimi doğru yoldadır, çünkü yedi cihan onlara karşıdır. Çünkü Almanya'dan daha zenginleştikleri için Almanya onları kıskanmaktadır. Kuzey Kore, Kuzey Koreliler için dünyanın en demokratik, özgürlükçü ülkesidir ayrıca...
 
Son düzenleme:

Doğu

Favori Üye
Ölümsüz Üye
Katılım
26 Ekim 2015
Mesajlar
13,700
Reaksiyon puanı
20,686
Puanı
860
Konum
Ankara
En büyük ironi de nedir biliyor musunuz, metafor kullanılan Kuzey Kore'nin yönetim şekli olan komünizmin bizim kronik solcu ve istemezükçü tayfanın rüyalarını süslemesi :) LOL :A
 

batuhankaralar

Favori Üye
Katılım
11 Ağustos 2012
Mesajlar
22,251
Reaksiyon puanı
16,626
Puanı
1,061
Kim Jong-un'un ulusa sesleniş konuşmalarına "Sen kimsin ya?" şeklinde başlamasını unutmuşsun :A