Zuhal Topal'dan Acun Ilıcalı'ya: ''Algı Operasyonu Yapıyor!''

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
642dc52c-1245-42a9-98cb-3da2a647078f.jpg

Acun Ilıcalı'nın Zuhal Topal’la Sofrada'nın, Yemekteyiz programının taklidi olduğunu dile getirmesiyle başlayan polemik devam ediyor!

Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk olan Zuhal Topal'ın eşi ve programın yapımcısı Korhan Saygıner, çıkan haberler karşısında üzgün olduğunu belirterek programın Yemekteyiz'le hiç bir benzerliği olmadığını dile getirdi. Zuhal Topal da 2. Sayfa sunucularına bir mesaj atarak Acun Ilıcalı'nın kamuoyunda bir algı yaratmaya çalıştığını dile getirdi. Topal mesajında, "Acaba reytinglerim bu kadar iyi olmasaydı yine böyle bir dava açılır mıydı? Hoş hala açılmış da değil" ifadelerine de yer verdi.​

Zuhal aynı dili konuşuyoruz algı operasyonu falan ağzına sağlık. :bhr:

Şimdi baktım programa Gülşen de bu sene Zuhal'i izliyorum akşam üzeri işlerimi bırakıyorum dedi gözüme girdi. :A

Acun hiç haklı değil denmese de Zuhal daha çok haklı.
Evet alışveriş kısmı, sofra kısmı, sunucunun mutfakta olması ve sofrada ev sahibinin yanında oturması aynı ama gelin-kayınvalide faktörü, puanlamanın sofralarda açık yapılması gibi faktörler farklılığı sağlıyor.
Sonuçta orijinal bir formatı parasını ödemiş, almış, çekiyor ve yayınlıyor.

Zaten reytinglerde geçtiği için davanın açılacağını kimse saklamıyor, öyle konuşuluyor ki sanki Acun bunu kabul etmiyor, reytingleri Zuhal'in iyi olmasaydı yine açardım falan diyor sanır. Sen bir format yayınlıyorsun ve karşına birebir aynı format konulup reytinglerini bölüyor kimin hoşuna gider?

Bu lafları hepimizin çok iyi tanıdığı birinden de duymuştum daha önce. :A Keşke oyunculukta kalsaydın da böyle çakma programlarla kredini harcamasaydın be Zuhal.

“Zuhal Topal da 2. Sayfa sunucularına bir mesaj atarak Acun Ilıcalı'nın kamuoyunda bir algı yaratmaya çalıştığını dile getirdi.“

Kamuoyunun da çok umrundaydı :A İkisi de bomboş programlar. Birbirinin aynısı olsa nolur. Gerçi yine izdivaçtan iyidir içinde bir tutam drama da olsa en azından toplumun ahlakî sınırları içerisindeler.

Geçen yıllarda otobüs şöförünü nikah masasında memur olarak oturtanlar bu gün Acun’u algı yaptığı ile itak ediyorlar. He he tabi canım bizde yedik :D

Herkeste bir algı operasyonu lafı :A Zaten kimsenin işi gücü yok sizin hakkınızda algı yapacaklar :F

Bizim kadar yaptığı işi sanki dünyanın en iyi işiymiş gibi sunan, kendini bu kadar önemseyen başka birileri yoktur.