Zouhair Bahaoui - DÉCAPOTABLE 🇲🇦

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
129,805
Puanı
1,060
Fas’ın 27 yaşındaki başarılı yorumcusu Zouhair Bahaoui’ye ait sevilen şarkı DÉCAPOTABLE, 600 milyon dinlenmeye yaklaştı.

İşte o şarkı.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Bu şarkıyı bizim okulda öğrenciler çok seviyor. Her müzikli etkinlikte muhakkak açarız :A öyle keşfettim.
Fas, Dünya Kupasında ilerledikçe bu klibin altına yorumlar fazlalaştı :A @12.Adam @MEnes (sizin pek tarzınız değildir ama olsun, bi dinleyin :A @The_Erinch

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu parçayı 2 ay önce keşfettim ama :A ayrıca tabiki kralımız ilk sırada
Madem bu parçayı buldun.Elin değmişken trt nin fragmanlarında çıkan "hele hele" diye başlayan parçanın adını bilmiyorum dünya Kupası parçasını bulabilir msn?Linki fırlatırım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu şarkıyı bizim okulda öğrenciler çok seviyor. Her müzikli etkinlikte muhakkak açarız :A öyle keşfettim.
Fas, Dünya Kupasında ilerledikçe bu klibin altına yorumlar fazlalaştı :A @12.Adam @MEnes (sizin pek tarzınız değildir ama olsun, bi dinleyin :A @The_Erinch
Dinleyince yazacağım yorum. Şuan dünya kupasında elimde sadece Fransa kaldı desteklemek için..Ama Fas onlarıda yenerse...FAS cıyım :A:A:A:A

Senin Messin varsa benimde Mpape m var 😎😛

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Evet haklı çıktın, benim pek tarzım değil maalesef... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato