eTV Zombi Ekspresi - 2. Bölüm | Yeni Bölüm

Sen de bir cinssin ha. Önceki dizilerde olay yok diye eleştiriyordun şimdi olay olunca sıktı diyorsun. Bari attığın beğeniyi Harika'ya çevir de reytinge olan katkın biraz artsın.
Aşırı beğenmediğim bir şeye Harika atmam sen benden torpil istiyorsun resmen yapmam o zaman daha da güzel bölümlere haksızlık olur

Bu bölüm çok iyi olmuş. Emeğine sağlık.

Fakat yeni fark ettim Kore filminden uyarlamaymış.
Yine de gözlerin çekik olması çok batıyor gözüme neticede karakterler Türk olunca.
Fakat akıcı olması konusunda da çok katkı sağlamış gifler aynı zamanda heyecana kapılabiliyor insan.

Cb'nin açıklaması çok iyi olmuş.
Bir zombi dizisinde gülmek için en iyi yöntem sanırım tiye almaktır. Çok iyi başarmışsın bunu.

Teşekkürler beğendiğine sevindim. Aslında Türk ve Kore kültürü birbirine benziyor zaten yıllardır dizilerin uyarlanmasının nedenlerinden biri de bu. Yani gözlere takma önemli olan hikaye.

Buradan CB'ye de sevgiler bölümün en çok övülen sahnesinde bizim için rol aldı.

2. bölümü bir okusanız ne güzel olacak.
@MayısKralı @batuhankaralar @Yakamoz-Asi

Kendimi verebildim bu bölüm güzel aktarmışsın hem gifleri hemde olayları anlatış biçimini.
Uzun bişey bekliyodum okuması baya 20-30 saniyemi alıyo.
Eline emeğine sağlık. @Aserat

Kendimi verebildim bu bölüm güzel aktarmışsın hem gifleri hemde olayları anlatış biçimini.
Uzun bişey bekliyodum okuması baya 20-30 saniyemi alıyo.
Eline emeğine sağlık. @Aserat
İşte önyargının sonu. Aksiyon kademe kademe artacak sonraki bölümlerde.

Neyse son bir bölüm kaldı ona da atarsan işlem tamamlanacak.

Banlandığın için ilk bölümden sonrasını okuyamamıştın ama geri döndüğüne göre bekliyorum yorumunu.
@Thequeer

Waaaow. İlk bölüme göre daha uzun olmasına rağmen bir çırpıda okudum. Ellerine sağlık tekrar çok güzel olmuş.
Gif kullanmakta gayet iyi fikirmiş. Tek anlamadığım geçen bölüm ayaklanma oldu sonra ne ara bastırıldı da 3 ay OHAL geçti de tekrar uzatıldı
@Aserat

Teşekkürler. OHAL'in uzatılması için bitmesine gerek yok ki görüyoruz zaten bir seneden fazladır çıkamadık.