eTV Zombi Ekspresi - 2. Bölüm | Yeni Bölüm

Sen de bir cinssin ha. Önceki dizilerde olay yok diye eleştiriyordun şimdi olay olunca sıktı diyorsun. Bari attığın beğeniyi Harika'ya çevir de reytinge olan katkın biraz artsın. :A
Aşırı beğenmediğim bir şeye Harika atmam sen benden torpil istiyorsun resmen yapmam o zaman daha da güzel bölümlere haksızlık olur :A

Bu bölüm çok iyi olmuş. Emeğine sağlık. :X

Fakat yeni fark ettim Kore filminden uyarlamaymış. :X Yine de gözlerin çekik olması çok batıyor gözüme neticede karakterler Türk olunca. :F Fakat akıcı olması konusunda da çok katkı sağlamış gifler aynı zamanda heyecana kapılabiliyor insan. :X

Cb'nin açıklaması çok iyi olmuş. :A Bir zombi dizisinde gülmek için en iyi yöntem sanırım tiye almaktır. Çok iyi başarmışsın bunu. :X

Bu bölüm çok iyi olmuş. Emeğine sağlık. :X

Fakat yeni fark ettim Kore filminden uyarlamaymış. :X Yine de gözlerin çekik olması çok batıyor gözüme neticede karakterler Türk olunca. :F Fakat akıcı olması konusunda da çok katkı sağlamış gifler aynı zamanda heyecana kapılabiliyor insan. :X

Cb'nin açıklaması çok iyi olmuş. :A Bir zombi dizisinde gülmek için en iyi yöntem sanırım tiye almaktır. Çok iyi başarmışsın bunu. :X
Teşekkürler beğendiğine sevindim. Aslında Türk ve Kore kültürü birbirine benziyor zaten yıllardır dizilerin uyarlanmasının nedenlerinden biri de bu. Yani gözlere takma önemli olan hikaye. :D

Buradan CB'ye de sevgiler bölümün en çok övülen sahnesinde bizim için rol aldı. :A

2. bölümü bir okusanız ne güzel olacak. :A @MayısKralı @batuhankaralar @Yakamoz-Asi

Emegine saglik @Aserat :D

Bu cok iyiymis. :A

tenor.gif

Kendimi verebildim bu bölüm güzel aktarmışsın hem gifleri hemde olayları anlatış biçimini. :D Uzun bişey bekliyodum okuması baya 20-30 saniyemi alıyo. :A Eline emeğine sağlık. @Aserat

Kendimi verebildim bu bölüm güzel aktarmışsın hem gifleri hemde olayları anlatış biçimini. :D Uzun bişey bekliyodum okuması baya 20-30 saniyemi alıyo. :A Eline emeğine sağlık. @Aserat
İşte önyargının sonu. Aksiyon kademe kademe artacak sonraki bölümlerde. :A

Neyse son bir bölüm kaldı ona da atarsan işlem tamamlanacak. :A

Waaaow. İlk bölüme göre daha uzun olmasına rağmen bir çırpıda okudum. Ellerine sağlık tekrar çok güzel olmuş. :D Gif kullanmakta gayet iyi fikirmiş. Tek anlamadığım geçen bölüm ayaklanma oldu sonra ne ara bastırıldı da 3 ay OHAL geçti de tekrar uzatıldı :A @Aserat

Waaaow. İlk bölüme göre daha uzun olmasına rağmen bir çırpıda okudum. Ellerine sağlık tekrar çok güzel olmuş. :D Gif kullanmakta gayet iyi fikirmiş. Tek anlamadığım geçen bölüm ayaklanma oldu sonra ne ara bastırıldı da 3 ay OHAL geçti de tekrar uzatıldı :A @Aserat
Teşekkürler. OHAL'in uzatılması için bitmesine gerek yok ki görüyoruz zaten bir seneden fazladır çıkamadık. :A