"Kadınlar ne anlar bundan ya?"Bırak futbolu, 22 kişi topun peşinden koşuyor falan. Gel, profesyonel güreş diye bir güzellik var, keşfet. Misal, şu güzel maç başlangıç yapabilirsin:
"Kadınlar ne anlar bundan ya?"Bırak futbolu, 22 kişi topun peşinden koşuyor falan. Gel, profesyonel güreş diye bir güzellik var, keşfet. Misal, şu güzel maç başlangıç yapabilirsin:
Küçük, tatsız, minik bir şakaydı sadece; abartma."Kadınlar ne anlar bundan ya?"
Daha taze diye hatırlattım yoksa unuturdum çabukKüçük, tatsız, minik bir şakaydı sadece; abartma.
Hazır seni yakalamışken 2. alıştırma videomuzu da atalım:Daha taze diye hatırlattım yoksa unuturdum çabuk
Survivor izliyorumHazır seni yakalamışken 2. alıştırma videomuzu da atalım:
02.00'dan itibaren.
Attığım videodaki olaylar, Survivor tarihinden -abartısız- daha güzeldir. Sen kaybedersin vallahi.Survivor izliyorum
ilgimi çekmiyor ama senin için zorla izleyecemAttığım videodaki olaylar, Survivor tarihinden -abartısız- daha güzeldir. Sen kaybedersin vallahi.
Futbolun ilgi çekip pro güreşin çekmemesi... Anlayamıyorum hocam.ilgimi çekmiyor ama senin için zorla izleyecem
Çevremde hiç pro güreşe ilgisi olan kimse yoktu oyüzden hiç ilgi alanıma girmediFutbolun ilgi çekip pro güreşin çekmemesi... Anlayamıyorum hocam.
Buna özel bir makale-deneme yazmam lazım.Çevremde hiç pro güreşe ilgisi olan kimse yoktu oyüzden hiç ilgi alanıma girmedi
Varlığından bile haberim yoktu
Kolay gelsinBuna özel bir makale-deneme yazmam lazım.
Sen de dis istiyorsun demek ki zıtlaşıyorsun sürekli adamlaKolay gelsin
@MasacRE- benim diss sıralamam Dark sayesinde baya değişti
Teşekkür ederim. 1 hafta içinde yazmaya çalışacağım, bu süre içerisinde seni olmamış yağmuruna tutmayı da planlıyorum. Manasız şekilde olmamışlayacağım.Kolay gelsin
@MasacRE- benim diss sıralamam Dark sayesinde baya değişti
Avatarını 'eyvallah canım' anlamında sana geri iade ediyorum.Sen de dis istiyorsun demek ki zıtlaşıyorsun sürekli adamla
Yok ya Aleyna için çok diss attıSen de dis istiyorsun demek ki zıtlaşıyorsun sürekli adamla
Sen de dis istiyorsun demek ki zıtlaşıyorsun sürekli adamla
Al işteTeşekkür ederim. 1 hafta içinde yazmaya çalışacağım, bu süre içerisinde seni olmamış yağmuruna tutmayı da planlıyorum. Manasız şekilde olmamışlayacağım.
Sinek vızıltısı kadar bir etkin olur bana, uğraşmana değmez.Al işte
Seni şikayet ederim Dark
He he de geç yoksa daha çok dis yersinYok ya Aleyna için çok diss attı
Gitmiş bana abuk subuk güreşleri sevdirmeye çalışıyor ( bunada gelebilir diss)
Survivor'u sevmemide sevmiyor.
Çoğu diss ona olmayan mesajlardan geliyor
Sinek vızıltısı kadar bir etkin olur bana, uğraşmana değmez.
Gözardı yaparım. Bildirim gelmiyor bana gözardı ettiklerimden. Dark eğer diss yağmuru yapacaksa bence gözardı yapıp kurtulurum görmektenHe he de geç yoksa daha çok dis yersin
Yok ya Aleyna için çok diss attı
Gitmiş bana abuk subuk güreşleri sevdirmeye çalışıyor ( bunada gelebilir diss)
Survivor'u sevmemide sevmiyor.
Çoğu diss ona olmayan mesajlardan geliyor