Ziynet Sali'den Yepyeni Albüm 'No 6'

Sıla bu sıra Ziynet Sali'ye çalışıyor. Albümdeki kalite böylece açığa çıkmış oldu. Mete Özgencil de kaliteli söz yazarı. İyi bir albüm çıkacaktır.

Sıla bu sıra Ziynet Sali'ye çalışıyor. Albümdeki kalite böylece açığa çıkmış oldu. Mete Özgencil de kaliteli söz yazarı. İyi bir albüm çıkacaktır.
Sıla işin içindeyse kötü şarkı yoktur kötü yorumlama vardır ibaresini kullanmalıyız
Ben inanıyorum özellikle kadehli içkili şarkı harika olacak

Sıla işin içindeyse kötü şarkı yoktur kötü yorumlama vardır ibaresini kullanmalıyız
Ben inanıyorum özellikle kadehli içkili şarkı harika olacak
Ziynet Sali'nin albüm öncesi yaptığı 'Follow Me' düetini anlamadım.

Sıla'nın şarkılarını Sıla'dan dinlemeyi seviyorum. O yüzden beni pek heyecanlandırmadı bu albüm. O değil de Sıla'nın albümü ne zaman gelecek?

Dağınık Yatak şarkısı nefis olmuş.. Sıla farkı

NO6
- Sila fazla mi tekrara duştu?
- album genel olarak ortalama ustu bi album ama bi çok şarki, bi çok şarkiyi animsatti.
- daginik yatak hit olacagi ilk dinleyişte belli, çok guzel ama şarkinin orta kismi sezen aksunun Belalim şarkisinin kopyasi.
- Mevsimsiz tam akdeniz şarkisi sade ama dikkat çekici guzel bir şarki, tam karişik kasetlik .
- albumun ilk zayif şarkisi ''Başrol'', intro o kadar iddiali ki sozler ve sonrasinda gelen muzik tam siradan, 3.sinif serdar ortaç şarkisi gibi.(daha once duymuşum gibi)
-''belli'', ''bugun adim leyla'' albumun başka iki guzel şarkisi.
- albumun ilk music videosu hoş/sade/yaza uygun.
Note: puan: 7/10