Şarkı idare eder bence yabancı sonuçtaOndanmı harika attın?![]()
Şarkı idare eder bence yabancı sonuçtaOndanmı harika attın?![]()
Okudum işaretleyecektim ama kıyamadım.Şarkı idare eder bence yabancı sonuçta![]()
KinciOkudum işaretleyecektim ama kıyamadım.
Neyse Fikir cambazında ki soruyu beğenmezsem bende ona göre bir tepki gösteririm![]()
Sen 1000 konu açarsın ben 2.
Şu göz kırpma emojisini sende hiç sevmiyorum irrite oluyorumSen 1000 konu açarsın ben 2.
Ben 1000 kere emeğini veririm sen zorla 1.
Düşün.
Artık senin gibi davranmak gerek 😉![]()
OoooOooo bunu bilmem iyi olduŞu göz kırpma emojisini sende hiç sevmiyorum irrite oluyorum![]()
Laf çarpıyormuşsun hissi yaratıyor bana bir şeyler anlatıyorum ama anlamıyorsun bakışıOoooOooo bunu bilmem iyi oldu
Başka hangilerini sevmezsin?
ve niye irite oluyon canısı?![]()
haha peki. Aklımda bulunsunLaf çarpıyormuşsun hissi yaratıyor bana bir şeyler anlatıyorum ama anlamıyorsun bakışı![]()
ziyneti çok seviyon sankı bana gıcıklık olsun diyekudur emi![]()
ayol sen mi ziynet mi deseler koşa koşa ziynete giderim yaniziyneti çok seviyon sankı bana gıcıklık olsun diye![]()
![]()
![]()
O renkli şemşiyeler Malatya'dan galiba.
Ay işte onlar İçin söylemiş. Ahmet Kural bunun eski kırığı mı ?Kim yazmış Ziynet miZiynet hiç şarkı yazmaz ki
![]()
Öyle mi ? Bende İzmir diye düşündümO renkli şemşiyeler Malatya'dan galiba.
Orada böyle bir cadde var.
Şarkıyı çok beğendim ve 10 kere dinlemişimdir bugün![]()
Ahmet'in eski kırığı Burcu KıratlıAy işte onlar İçin söylemiş. Ahmet Kural bunun eski kırığı mı ?![]()
O zaman susayım şuan çok başka bi kafa yaşadımAhmet'in eski kırığı Burcu Kıratlı![]()
Yok benim annem isveçli babam Ankara'lıAy işte onlar İçin söylemiş. Ahmet Kural bunun eski kırığı mı ?
Öyle mi ? Bende İzmir diye düşündümAy sen aslen Malatyalı mısın ?
Ben şuan 3. Ye dönüyorum![]()
Ankara’yı da çok severimYok benim annem isveçli babam Ankara'lıBen Angaralılıyım
Malatya'da kalan kuzenlerim var ve öyle bir foto vardı ondan öyle sandım ama Izmir'de de olabilir![]()
Yok benim annem isveçli babam Ankara'lıBen Angaralılıyım
Malatya'da kalan kuzenlerim var ve öyle bir foto vardı ondan öyle sandım ama Izmir'de de olabilir![]()