Zirvedeki Oyuncular Araştırması-2

bunu diyenin the o.c. varkene medcezir izlemesi 😱
The O.C'yi ben fox ilk senlerinde veriyordu ordayken az bucuk bakmiştim. Hem GG'den tecrubeliyim:X Medcezr'i de 10.bölümden sonra filan yarım yamalak izliyorum sadece:T: Ama hala Serenay kendine bakıtıyor:A

The O.C'yi ben fox ilk senlerinde veriyordu ordayken az bucuk bakmiştim. Hem GG'den tecrubeliyim:X Medcezr'i de 10.bölümden sonra filan yarım yamalak izliyorum sadece:T: Ama hala Serenay kendine bakıtıyor:A
serenaya bakmayan totoştur zaten:X kız kendini çok geiştirdi ağlarken mimiği geç sümük bile yapabiliyor :F

@yakup09 ne diyorsun durumlara öbgz den kimsecikler yok top20'de :A

Çok yakında bu sorduğun sorunun cevabını köşe yazısında konumu okuyarak görücen. :A şu anlık sadece susuyorum :A

ne yapacan lo hayallerini mi anlatıcan :F
Ne zaman hayalleri yazmışım panpa bizde gerçekler konuşur :A

😱

neyse elinde bir küçük osman var diğerleri dökülüyor :A

Süper bi cavep yazardım ama konu malzemem o. O yüzden sessizlik :A

@Forumdash iyice yaşlandın bakıcam diyip bakmiyin.ss @ABAY_06 arkadaşa hatırlat:X
Ben değil de forumun bildirim şeysi benden daha yaşlı oldu:( @OzaN

Anladiğim kadariyla Beren gene zirvede yer almiş. Ah o Kenan denen heriften ayrılsa en tepede olacak gene ama :T:

Eline sağlık çok güzel olmuş. Yağını fazla katmamişssin tuzu da yerindeydi 7/10 :F

Ben değil de forumun bildirim şeysi benden daha yaşlı oldu:( @OzaN

Anladiğim kadariyla Beren gene zirvede yer almiş. Ah o Kenan denen heriften ayrılsa en tepede olacak gene ama :T:

Eline sağlık çok güzel olmuş. Yağını fazla katmamişssin tuzu da yerindeydi 7/10 :F
yağde seni kızartmalı:F