Düzeltelim pleaseNostaljik kalsın bence ama son karar @Zeyno 'nun tabii
Düzeltelim pleaseNostaljik kalsın bence ama son karar @Zeyno 'nun tabii
Kıyamam ya...zorla izlettirdim gibi olduDüzeltelim please( 2 saattir Eurovision izliyorum hakim olduğum cümleleri tek tek üzerinizde deneyeceğim sizin) @The_Erinch @Angelica
Yok yok severek izliyordum Türkiye katıldığı dönemlerde tabi o zaman tercüme ediliyordu ya bu defa konuşulanları anlamadığımdan bir tık tamam tamam baya sıkıntı yaşadımKıyamam ya...zorla izlettirdim gibi oldu
Gerçi çok kayda değer birşeyler yoktu... her çıkan ülke; organizasyonu övüp,italya iltifat yağdırıp..oyunu verdi gitti işteYok yok severek izliyordum Türkiye katıldığı dönemlerde tabi o zaman tercüme ediliyordu ya bu defa konuşulanları anlamadığımdan bir tık tamam tamam baya sıkıntı yaşadım
Desene Türkiye çıktığından beri değişen bişey yok yarışmadaGerçi çok kayda değer birşeyler yoktu... her çıkan ülke; organizasyonu övüp,italya iltifat yağdırıp..oyunu verdi gitti işte
İşte bu yıl arada Ukrayna Barış diyenler oldu ilave olarak.Desene Türkiye çıktığından beri değişen bişey yok yarışmada
Düzeltelim please( 2 saattir Eurovision izliyorum hakim olduğum cümleleri tek tek üzerinizde deneyeceğim sizin) @The_Erinch @Angelica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?