Düzeltelim pleaseNostaljik kalsın bence ama son karar @Zeyno 'nun tabii![]()
Düzeltelim pleaseNostaljik kalsın bence ama son karar @Zeyno 'nun tabii![]()
Kıyamam ya...zorla izlettirdim gibi olduDüzeltelim please( 2 saattir Eurovision izliyorum hakim olduğum cümleleri tek tek üzerinizde deneyeceğim sizin
) @The_Erinch @Angelica
Yok yok severek izliyordum Türkiye katıldığı dönemlerde tabi o zaman tercüme ediliyordu ya bu defa konuşulanları anlamadığımdan bir tık tamam tamam baya sıkıntı yaşadımKıyamam ya...zorla izlettirdim gibi oldu![]()
Gerçi çok kayda değer birşeyler yoktu... her çıkan ülke; organizasyonu övüp,italya iltifat yağdırıp..oyunu verdi gitti işteYok yok severek izliyordum Türkiye katıldığı dönemlerde tabi o zaman tercüme ediliyordu ya bu defa konuşulanları anlamadığımdan bir tık tamam tamam baya sıkıntı yaşadım![]()
Desene Türkiye çıktığından beri değişen bişey yok yarışmadaGerçi çok kayda değer birşeyler yoktu... her çıkan ülke; organizasyonu övüp,italya iltifat yağdırıp..oyunu verdi gitti işte![]()
İşte bu yıl arada Ukrayna Barış diyenler oldu ilave olarak.Desene Türkiye çıktığından beri değişen bişey yok yarışmada![]()
Düzeltelim please( 2 saattir Eurovision izliyorum hakim olduğum cümleleri tek tek üzerinizde deneyeceğim sizin
) @The_Erinch @Angelica