Aaa çook bu konuda yaninda neredeyse 2 yıldir staj yapiyorum ee olsun o kadar 😄😄Nasılda mütavizidir
Benim silahımı bana doğrultmak heeeeAaa çook bu konuda yaninda neredeyse 2 yıldir staj yapiyorum ee olsun o kadar 😄😄
Tésekkür ederim 🥰tebrikler @Zeyno başarıların daim olsun 🤗
TebrıklerTeşekkürler canım evet nihayet 1000 i geçtim ee bunda etkileriniz büyük tabi hediyelerine bayıldım buarada tekrardan teşekkürler
------
Canım @Tolstoyevski senin de bendeki yerin çok ayrı ve her zaman da öyle olacakGüzel armağanların için çok teşekkür ederim 😘🥰😘
Rica ederim ablaTeşekkürler ablacım 😉
Teşekkürler canım benim hepside birbirinden güzel en bi sevdiğim parçalar görüyorsunuz değil mi @The_Erinch bey benim sevdiğim parçaları hediye etmiş kendinin değilTebrikler canım nice nice mesajlara inşallah sana bir kaç nostalji bir şarkı armağan etmek istiyorum beğeneceğinden eminim😉
Teşekkür ederim@Zeyno tekbrikler nice güzel, kaliteli ve keyifli mesajlara.Bir süredir varsın ama 1000 mesaja yeni ulaşmışsın. Az ve öz yazmak iyidir mantığından olabilir ya da vardır bir bildiğin muhakkak...
Teşekkür ederim inşallahTebrik ederim @Zeyno nice bin mesajlara diyelim
Çok sağol hediyen içinde teşekkürler 😉
Keyifli dinlemeler canım benim😉Teşekkürler canım benim hepside birbirinden güzel en bi sevdiğim parçalar
Ahh canım bana kendi fotoğrafını göndermen büyük incelik teşekkür ederimTebriks newest witchEkli dosyayı görüntüle 105819
Teşekkür ederim Melooom bak bu yakışıklının hatrına yelkenler hemen suya iner işte bende seni çoook seviyorum@Zeyno canım biliyorsun yoktum forumda yazamadım tebriklerr nice mesajlara seni tanıdığım için çok ama çok mutluyum iyi ki gelmişsin forumada seni tanımışım dualarımın kabulüsün sen şu foruma başka kadın üyelerde gelsin diye çok dua etmiştim iyi ki de etmişim seni tanıdım melon seni çok ama çok seviyorr
Ekli dosyayı görüntüle 105817
Ekli dosyayı görüntüle 105816
en etkili sahnelerimizden birini armağan edeyim dedim
Laaaa aradan gene gol yedik 🤦♂️😁😁😁Teşekkürler canım benim hepside birbirinden güzel en bi sevdiğim parçalar görüyorsunuz değil mi @The_Erinch bey benim sevdiğim parçaları hediye etmiş kendinin değil
------
Teşekkür ederim
------
Teşekkür ederim inşallah
Teşekkür ederim 😀
Yaa ne olacaktı daha dur 2000 olana kadar her fırsatta çakıcam o golüLaaaa aradan gene gol yedik 🤦♂️😁😁😁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?