O diziyi bir türlü izleyemedim ya, hep izleyecektim ama olmadı. Orada oynamış mıydı? 😱Bende Foxta dizisi vardı Umuda kelepçe vurulmaz diye orda sesini duymuştum bir dizi daha vardı onu unuttum ordada dinlemiştim
O diziyi bir türlü izleyemedim ya, hep izleyecektim ama olmadı. Orada oynamış mıydı? 😱Bende Foxta dizisi vardı Umuda kelepçe vurulmaz diye orda sesini duymuştum bir dizi daha vardı onu unuttum ordada dinlemiştim
O diziyi bir türlü izleyemedim ya, hep izleyecektim ama olmadı. Orada oynamış mıydı? 😱
Ben ona bir ara başlayayım ya. Zaten 16 bölüm mü ne sürmüştü.Evet sorunlu lise öğrencisinden biriydi Zeynep
Ben ona bir ara başlayayım ya. Zaten 16 bölüm mü ne sürmüştü.
Acun kardeşim biraz sakin olur musun lütfen... Herkesi ama herkesi neden platformuna alıyorsun...Kapitalizmin beşiği mi olmak derdindesin...
Daha az klip konusu açılır foruma bu gidişle
Öyle hayranı değilim ama beğeniyorum sesini ve seslendirdiği şarkıların çoğunu seviyorum.@Dosi sen seviyordun galiba Zeynep Bastık'ı ne diyorsun buna?
Bu adam hepimizi bir şekilde üye yapacak bu platforma, ben de vereyim kart bilgilerimi gönderirsin seninkiyle beraber.
Sayın admin ve ben görüldüğü üzere çoktan düştük bu batağa yoldaşlarım, siz de gelin...Şşşş sakin ol yoldaşım, bu soruyu sorulmamış sayacağım...@Sherlock
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?