O diziyi bir türlü izleyemedim ya, hep izleyecektim ama olmadı. Orada oynamış mıydı? 😱Bende Foxta dizisi vardı Umuda kelepçe vurulmaz diye orda sesini duymuştum bir dizi daha vardı onu unuttum ordada dinlemiştim![]()
O diziyi bir türlü izleyemedim ya, hep izleyecektim ama olmadı. Orada oynamış mıydı? 😱Bende Foxta dizisi vardı Umuda kelepçe vurulmaz diye orda sesini duymuştum bir dizi daha vardı onu unuttum ordada dinlemiştim![]()
O diziyi bir türlü izleyemedim ya, hep izleyecektim ama olmadı. Orada oynamış mıydı? 😱
Ben ona bir ara başlayayım ya. Zaten 16 bölüm mü ne sürmüştü.Evet sorunlu lise öğrencisinden biriydi Zeynep![]()
Ben ona bir ara başlayayım ya. Zaten 16 bölüm mü ne sürmüştü.
Acun kardeşim biraz sakin olur musun lütfen... Herkesi ama herkesi neden platformuna alıyorsun...Kapitalizmin beşiği mi olmak derdindesin...
![]()
Daha az klip konusu açılır foruma bu gidişle
Öyle hayranı değilim ama beğeniyorum sesini ve seslendirdiği şarkıların çoğunu seviyorum.@Dosi sen seviyordun galiba Zeynep Bastık'ı ne diyorsun buna?
Bu adam hepimizi bir şekilde üye yapacak bu platforma, ben de vereyim kart bilgilerimi gönderirsin seninkiyle beraber.![]()
Sayın admin ve ben görüldüğü üzere çoktan düştük bu batağa yoldaşlarım, siz de gelin...Şşşş sakin ol yoldaşım, bu soruyu sorulmamış sayacağım...@Sherlock