Zeynep Çamcı: "Recep İvedik Oyuncularına Karşı Ön Yargı Vardı!"

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,017
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Zeynep Çamcı, rol aldığı 'Recep İvvedik' filmi nedeniyle oyunculara karşı ön yargı olduğunu söyledi!

19245018.jpg

'Leyla İle Mecnun', 'Seviyor Sevmiyor', 'Kara Yazı', 'Adı: Zehra' gibi dizilerde ve 'Recep İvedik' serisinde kasiyer ve Zeynep karakterleri ile yer alan, son olarak 'Feride' filmi ile izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu Zeynep Çamcı, geçtiğimiz gün Instagram'da bir canlı yayına katıldı.

Çamcı, rol aldığı 'Recep İvedik' serisi hakkında "İnternetten bulduğum cast görüşmelerine kendi kendime gidiyordum. Kimse beni çağırmıyordu. Çok saçma bir dönem geçirdim. Hiç bir şey olmuyordu ve sonradan Recep İvedik oyuncularına karşı gereksiz bir tepki olduğunu öğrendim." ifadelerini kullandı.

Başrollerini Ali Atay ve Ezgi Asaroğlu'nun paylaştığı 'Leyla ile Mecnun' dizisine sonradan dahil olan Çamcı, diziyi kendisinin değil arkadaşlarının izlediğini ve onların isteği üzerine cast görüşmelerine katıldığını söyledi.

Dün TV'de vardı 3. film. Gündemdeyken hemen açıklama mı yapmış. :A

Leyla ile Mecnun sayesinde çıkış yakaladı aslında. En büyük çıkışı da, Beni Böyle Sev ile yaptı. :)