HollyDemon ☾☆
Aktif Üye
- Gazapizm - Unutulacak Dünler
- Emir Can İğrek - Can Dostum
- Can Koç - Gökyüzünü Tutamam
- Aleyna Tilki - Ayrı Gitme
burda bir aleynada yakalamışız aynı ismi diğerleri tutmamış
- Gazapizm - Unutulacak Dünler
- Emir Can İğrek - Can Dostum
- Can Koç - Gökyüzünü Tutamam
- Aleyna Tilki - Ayrı Gitme
sefo ile can koç arasında kaldım ağır basan can olduburda bir aleynada yakalamışız aynı ismi diğerleri tutmamış
ben önceki turlardanda sefodan tek bu şarkıyı seçmiştim öyle gidiyorumda bu turda durumu kritik gibisefo ile can koç arasında kaldım ağır basan can oldu
Ne kadar dikkatli yorum yapıyor spoi vermemek için @Bullyben önceki turlardanda sefodan tek bu şarkıyı seçmiştim öyle gidiyorumda bu turda durumu kritik gibi
Çok dikkatli maşallah.Ne kadar dikkatli yorum yapıyor spoi vermemek için @Bully
Kritik gibi gibi aynen ama tabi bir iki oy ile durumlar değişebilir
bundan sonra öyle, suda yürüyüp izimi belli etmeyeceğimNe kadar dikkatli yorum yapıyor spoi vermemek için @Bully
Kritik gibi gibi aynen ama tabi bir iki oy ile durumlar değişebilir
Bakalım sonuç verecek mi. @DarkLegenD sana sinir bozucu atmış. Sanki kendisi tek bir şarkıya oy vermemiş gibiAyrı Gitme
İki şarkıya daha oy verebilirdim ama Ayrı Gitme ağır favorim olduğu için stratejik gitmek istedim.
Oy verebileceğim şarkılar 1 alt ve 1 üstündeki şarkılar değildi, yani kader değiştirmeyecekmiş zaten.Bakalım sonuç verecek mi. @DarkLegenD sana sinir bozucu atmış. Sanki kendisi tek bir şarkıya oy vermemiş gibi
Alt için daha %1 ihtimal var diyebilirizOy verebileceğim şarkılar 1 alt ve 1 üstündeki şarkılar değildi, yani kader değiştirmeyecekmiş zaten.
Aleyna ikili elemelerde grup aşamalarına göre daha iyi gidiyor sanki. Bakalım nereye kadar gidecek.Alt için daha %1 ihtimal var diyebiliriz
bundan sonrası ikili eleme. Oraya kendisini atsın isterim. 2 isim var net ona oy verecek yani tur atlayacağını düşünüyorum