Zeynep Çamcı " Adını Feriha Koydum" Dizisinin Kadrosuna Katıldı

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
ozelhaber.gif

FavoriForumum.NET Özel Haber

Son olarak "Leyla ile Mecnun" dizisinde 'Sedef' karakterine hayat veren Zeynep Çamcı, Show Tv'de ekrana gelen ve Medyapım tarafından çekilen "Adını Feriha Koydum"un kadrosuna dahil oldu.

Zeynep Çamcı'nin dizide rolü sır gibi saklanıyor..

Diziyle ilgili detaylı bilgiler FavoriForumum'da olacak.. Bizi takip etmeye devam edin..

432077_390416434347115_2141255175_n.jpg

Zeynep Çamcı'yı Leyla ile Mecnun dizisinden sonra, Adını Feriha Koydum dizisinde göreceğiz. Leyla ile Mecnun dizisine çok yakışıyordu. Hayırlı olsun, umarım başarılı olur. :)

Valla ne kadar iyi oyuncu transferide yapsalar dizi konusu dışına çıkmaya ve hayran kitlesini hayal kırıklığına uğratmaya başladı.Hande dizinin en dikkat çekici kızı yok.Hazal Kaya dizinin as oyuncusu ve diziye ismini veren kişi ama o da çıktı.Zehra keza öyle dizinin bel kemiği ama o da yok artık.Aynı zamanda Levent,Mehmet karakterleri de yok.Valla dizi de şaka maka oyuncu kalmamış.Tek Emir ile yürütülebilecek bir iş değil bu.Hazal Kaya'nın performansını mumla arayacaklar ve en kısa sürede de final yapacaklardır diye düşünüyor ve temenni ediyorum.

Zeynep Çamcı Leyla'dan sonra şimdi de Feriha'nın yerini doldurmaya çalışacak. Joker yedek gibi bir şey oldu herhalde diziler için. :):)

Zeynep Çamcı iyidir ama diziyi kurtarmaz...

Hazal Kaya: Ufak tefek birisi Zeynep Çamcı: Oda ufak tefek bir insan;

Neden L&M'den çıktı? Orda gayet iyiydi zaten kendi kişiliğide L&M'deki absurd bi insan :F

Leyla ile Mecnun'dan Emir ile Dosta Doğru dizisine sert bir düşüş yaşamış:(

Feriha geri gelse kurtulmaz artık dizi.
Bence başlatmasınlar boşuna.

Zeynep Çamci muhtemelen dizide, Feriha'nin süt kardesini canlandiracak..