Benim uzayda kazandığım dolarlara eurolara ne demeli?1.000 TL ile Atina'ya bile gidilmiyor.
Benim uzayda kazandığım dolarlara eurolara ne demeli?1.000 TL ile Atina'ya bile gidilmiyor.
Niye burda ifşa ediyorsunAz önce @Dosi Bayram Özel programımızda yarışmanı çok isteriz dedi ama teklifi reddettim.
Konu biraz canlansın diye asparagas bir haber yazayım dedim.Niye burda ifşa ediyorsundaha başka bir fikrim var. Onu başka zaman konuşuruz
Yaaaa sen böyle yaptıkça seni daha çok kayıracağım. (Kimselere deme)Konu biraz canlansın diye asparagas bir haber yazayım dedim.Gerçi ihtiyacı yok yarışmanın ama olsun. Reklamın iyisi, kötüsü olmaz.
Gelse bu isme ayrıcalık yapma... HarikasınBuralar bana emanet merak etmeyin. Stüdyoya bir paspas atayım yarışma başlayana kadar.
Aman kimsecikler duymasın.Yaaaa sen böyle yaptıkça seni daha çok kayıracağım. (Kimselere deme)
------
Gelse bu isme ayrıcalık yapma... Harikasın
Torpili yarışırken görmedin, ondan sonrasına kimseler karışamazAman kimsecikler duymasın.Zaten Hamdi ve yaverleri üzerime oynuyor. Birde torpilli derlerse dillerinden kurtulamam artık.
Evet açacaksınBugün ben kutu açacak mıyım @Dosi
Ben geldim Seyfullah da gelsin başlayalım
Kutumda büyük hissediyorum bugün şimdiden söyleyeyim
Yazayım ona tw de. Bu arada ilk kısmı sen sun. Ben çamaşıra gideceğim bir ara. Yada sana paslarım o kısımda. 17'de biterBen geldim Seyfullah da gelsin başlayalım
Dur bismillah önce kutunun numarasını bi öğrenseydin.Kutumda büyük hissediyorum bugün şimdiden söyleyeyim
Karar verYazayım ona tw de. Bu arada ilk kısmı sen sun. Ben çamaşıra gideceğim bir ara. Yada sana paslarım o kısımda. 17'de biter
Şşşş aynı taraftayız 🤫Benim yeni bir imza kampanyası başlatmamdan korkuyorsun galiba.@xdragxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?