- Reaksiyon puanı
- 114,087
- Puanı
- 1,060
Bencede yeter yoksa çözersiniz olayıYeter bu kadar tüyo bence.
Büyük rakam sona sokmak lazım onun için.
------
Yok yok şaka yaptıSizi dava edeceğim.
Bencede yeter yoksa çözersiniz olayıYeter bu kadar tüyo bence.
Büyük rakam sona sokmak lazım onun için.
Yok yok şaka yaptıSizi dava edeceğim.
İsteseniz de beni mağdur edemezsiniz.Bencede yeter yoksa çözersiniz olayı
------
Yok yok şaka yaptıbizde yarışmacıyı mağdur etme olayı yok. Sen bana güven @serhatt
Etrafım yılanlarla dolu, herkes kuyumu kazma peşinde çok popüler olduğum için kıskanılıyorum.100 istatikten biri tutar elbet ama kendi zamanı mı olur bilemeyiz@cehennet
------
Sen harikasınsenin gibi birini kim mağdur etmet isterki
Robot sitenin adresini versenize. Oradan bir şeyler yapmaya çalışalım. A
Aynen ben hep aynı yerde takılmam. İsveç sitelerine bile bakıyorumNeiiinnn olmazZaten sitenin de belki bir mantığı vardır diye farklı sitelerden yapıyoruz düzenli olarak yaptığımız bir site yok yani @DosiHer şey sizin için..
Hem o hemde popülerliğinden yararlanmak istiyorlarEtrafım yılanlarla dolu, herkes kuyumu kazma peşinde çok popüler olduğum için kıskanılıyorum.
Asıl sessiz sakin takılandan korkacaksın demişler ama demiAynen ben hep aynı yerde takılmam. İsveç sitelerine bile bakıyorumherzaman değişiklik şart
------
Hem o hemde popülerliğinden yararlanmak istiyorlar
Bak misal @Tolstoyevski sakin sessiz durgun vs vs ve kimse ona bulaşmıyor
Zamanında da kimler kimleri hedef aldı hepsi toz olup uçtu, haklı olan daima sonunda kazanırOrası öyle ama göz önünde olan @serhatt 'ı hedefe alıyorlar. Fark bu
Aynen, herşey zamanı gelince olacağına varıyorZamanında da kimler kimleri hedef aldı hepsi toz olup uçtu, haklı olan daima sonunda kazanır
Zaman her şeyin belirleyicisi... Neyse yine bağlamayalım malum şeye, anladın sen onuAynen, herşey zamanı gelince olacağına varıyor
kraD?Zaman her şeyin belirleyicisi... Neyse yine bağlamayalım malum şeye, anladın sen onu
Hamdi Bey'le yakınım diye mi bana güvenmiyorsun?İsteseniz de beni mağdur edemezsiniz.
Sana güvenim tam orası ayrı tabi.
Ay popüler olmak da yoruyor insanı çamur atan çok oluyor bıktım.Aynen ben hep aynı yerde takılmam. İsveç sitelerine bile bakıyorumherzaman değişiklik şart
------
Hem o hemde popülerliğinden yararlanmak istiyorlar
Bak misal @Tolstoyevski sakin sessiz durgun vs vs ve kimse ona bulaşmıyor
Ummadığın taş baş yararmış, insanların sessizliğinden korkarım ben.Asıl sessiz sakin takılandan korkacaksın demişler ama demi@serhatt
Hamdi'nin ta kendisi olduğun için güvenmiyorum.Hamdi Bey'le yakınım diye mi bana güvenmiyorsun?
Ben iftira atmam, ifşa ederim.Kuru iftira
Neyse öyle düşünmeye devam etBen iftira atmam, ifşa ederim.
GÜZEL BİR "KOZ" YAKALADIM.Neyse öyle düşünmeye devam et
Seni mantıklı düşünmeye davet ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?