Uzayda parası çokmuş ondan galibaArkadaşa sabahtan beri kutumu açma büyük hissediyorum diyorum, açtı.. sinirim bozuldu@EmreCan
Evde kahkaha attımEmre şuan gerçekleri göremiyor. Biz ona dostuz dimi @Cervantes
Evet param çok zenginlik böyle bişi risk aldık ama daha iyileri olucakUzayda parası çokmuş ondan galiba
Kimi söylesem
Sana kefil olamam, Hamdi ile arkada nasıl pazarlıklar yaptın bilemiyorum.Emre şuan gerçekleri göremiyor. Biz ona dostuz dimi @Cervantes
Halinden anlıyorum. Ben de zenginim @xdragxx @DarkLegenDEvet param çok zenginlik böyle bişi risk aldık ama daha iyileri olucak
Bilemiyecem bak kalan kutulara ve kendine yakın olan bir kutu söyle..Evet param çok zenginlik böyle bişi risk aldık ama daha iyileri olucak
------
Kimi söylesem
Vur her zaman yüzümüze..Halinden anlıyorum. Ben de zenginim @xdragxx @DarkLegenD
Canım dostumSana kefil olamam, Hamdi ile arkada nasıl pazarlıklar yaptın bilemiyorum.
Ancak ben her zaman yarışmacı dostu olmaya devam ediyorum.
Havam bile belli ediyor zatenBilemiyecem bak kalan kutulara ve kendine yakın olan bir kutu söyle..
Hamdi çok mutlu şu anda en sevdiğim yarışmacı olacak galiba diyor
------
Vur her zaman yüzümüze..
Çok hızlı giden Emre'yi 1 saatte hallederiz dedik 5 saat sürdü o da
Yoook artık o kadar oyalandın ki kadrolu kutucumuz bile gidiyor@EmreCan benim dediğimi aç sonra işim var zaten
Umarım yakın zamanda yarışmam, pek hazır değilim.Bakalım @Emre Ozansoy nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?