Bak ya sen git hem 500.000 açıp başını yak @EmreCan 'ın hem de beni kötüle.@EmreCan bak @Cervantes dinleme o kadar iyi olsaydı kendisi en düşük parayla ayrılmazdı gel beni dinle daha iyi
Bak ya sen git hem 500.000 açıp başını yak @EmreCan 'ın hem de beni kötüle.@EmreCan bak @Cervantes dinleme o kadar iyi olsaydı kendisi en düşük parayla ayrılmazdı gel beni dinle daha iyi
Bulaşıcı bir olayAynen iyice gececi oldumsabahları reyting eklemek için gelip sonr ayine uyuyorum öğlene kadar
@bazinga'yı dinlemeyerek çok iyi yaptın çünkü kutusunda 750 TL vardıBenim her işim böyle yavaş
Aç aç
Yapma.... Sivasspor videodan sonra kendine gelemedi...
1 saat mi 2 saat yarıştı o da üstüne 2'ye falan böldü yarışmayı sjklgjklsjklBize bu kadar işkence ettiğin için mavi kazanmani istiyoruz @EmreCan
Hızlı olanlar çok kazandı bak 500.000 TL söyleyen epi topu 1 saat yarıştı. Sen 5 kutuyu 1 saatte açtırdın.
He sen ben ve @xdragxx çene çalıyoruz bol bol, sonra @xdragxx gidiyor benle sen kalıyoruz. Sonra ben gidiyorum dsen sabah kadar takılıyorsunBulaşıcı bir olay@Cervantes
Denizatı mısın?Canım portakal çekiyor ama yaz mevsimi diye uzakta kaldıkAşeriyorum portakala
Maşallahım varBize bu kadar işkence ettiğin için mavi kazanmani istiyoruz @EmreCan
Hızlı olanlar çok kazandı bak 500.000 TL söyleyen epi topu 1 saat yarıştı. Sen 5 kutuyu 1 saatte açtırdın.
Cidden VMYM tarihine geçti şimdiden sarı bile açmadı galiba...
Sanki 1000 oldu bir kereCidden VMYM tarihine geçti şimdiden sarı bile açmadı galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?