Bak ya sen git hem 500.000 açıp başını yak @EmreCan 'ın hem de beni kötüle.@EmreCan bak @Cervantes dinleme o kadar iyi olsaydı kendisi en düşük parayla ayrılmazdı gel beni dinle daha iyi![]()
![]()
Bak ya sen git hem 500.000 açıp başını yak @EmreCan 'ın hem de beni kötüle.@EmreCan bak @Cervantes dinleme o kadar iyi olsaydı kendisi en düşük parayla ayrılmazdı gel beni dinle daha iyi![]()
![]()
Bulaşıcı bir olayAynen iyice gececi oldum![]()
sabahları reyting eklemek için gelip sonr ayine uyuyorum öğlene kadar
![]()
@bazinga'yı dinlemeyerek çok iyi yaptın çünkü kutusunda 750 TL vardıBenim her işim böyle yavaş
Aç aç
Yapma.... Sivasspor videodan sonra kendine gelemedi...
1 saat mi 2 saat yarıştı o da üstüne 2'ye falan böldü yarışmayı sjklgjklsjklBize bu kadar işkence ettiğin için mavi kazanmani istiyoruz @EmreCan
Hızlı olanlar çok kazandı bak 500.000 TL söyleyen epi topu 1 saat yarıştı. Sen 5 kutuyu 1 saatte açtırdın.![]()
He sen ben ve @xdragxx çene çalıyoruz bol bol, sonra @xdragxx gidiyor benle sen kalıyoruz. Sonra ben gidiyorum dsen sabah kadar takılıyorsunBulaşıcı bir olay@Cervantes
Denizatı mısın?Canım portakal çekiyor ama yaz mevsimi diye uzakta kaldıkAşeriyorum portakala
![]()
Maşallahım varBize bu kadar işkence ettiğin için mavi kazanmani istiyoruz @EmreCan
Hızlı olanlar çok kazandı bak 500.000 TL söyleyen epi topu 1 saat yarıştı. Sen 5 kutuyu 1 saatte açtırdın.![]()
Cidden VMYM tarihine geçti şimdiden sarı bile açmadı galiba...
Sanki 1000 oldu bir kereCidden VMYM tarihine geçti şimdiden sarı bile açmadı galiba...