Peki , tamam sormayayım o zaman. Hayırlı geceler. 🖐Maalesef bu bilgiyi yarışmacılara veremiyoruz. Dosi bile bilmiyor
Peki , tamam sormayayım o zaman. Hayırlı geceler. 🖐Maalesef bu bilgiyi yarışmacılara veremiyoruz. Dosi bile bilmiyor
Sen beni kovamazsın ben İSTİFA ETTİM.Gelecek sezon Güllü @serhatt'ı kovup yerine seni getireceğim.
Hayırlı geceler yarın haftanın ilk yarışmasında görüşmek üzere.Peki , tamam sormayayım o zaman. Hayırlı geceler. 🖐
Neyse şimdiden düşünme bunları hele bir sıran gelsin
Erken mi yarışmak istiyorsun?Var mısın Yok musunda bir adam vardı. Kemal mi neydi adı. O yıllarca çıkmamıştı. Onun gibi olurum. Beklerim senelerce.
Ben sahte imza kullandım hiçbir şey yapamazsınız.Kontratı daha dikkatli okumanız lazım
Sahte imzaysa yarışma da geçerli olmaz diyor o zaman Hamdi BeyBen sahte imza kullandım hiçbir şey yapamazsınız.
Tamam utanma ama ordaki o mesaj kırıcı farkında değilsin. İyi 15 hafta devam edersin umarımİki gündür oranın reytinglerine odaklanınca birden aklıma o geldiUtandım şimdi
Edit: Aaa dur ben neden utanıyorum, daha sıram gelmedi. Orada 15 haftalığım
Bizde reyting için yarışmıyoruz. Aserat en başta MS sizi ezecek falan demiştiAaa biz reyting için yarışma yapmıyoruz. MS zaten forumun temel taşlarından biri. Reyting endişesi geçeli çok oldu. BŞB gibi değil.@slhttnmtl
Hala istatistik diyor @Dosi
Şu anda ne diyeceğimi bilemiyorum yine, çok özür dilerim.Tamam utanma ama ordaki o mesaj kırıcı farkında değilsin. İyi 15 hafta devam edersin umarım
Bizde reyting için yarışmıyoruz. Aserat en başta MS sizi ezecek falan demiştiBu program zaten zamanında forumun fenomen yarışmasıymış ve eskiden 12yarışmacı 1 hafta aynı konuda olmasına rağmen bu sene 2-3 kişi yaptık ama buna rağmen @Aserat biz sizin gibi aynı konudan programa devam etmiyoruz imasında bulunmuştu ama biraz erken konuşmuş@xdragxx 'e kalsa günde 1 yarışmacı olacak ama ben az olsun dedim. Yakında bu gidişle komple ona bırakırım. İsterse yine 12 yarışmacı yapsın
3 yarışmacının yetip de arttığını da gördük zaten çok uğraştırıcı bir yarışmaTamam utanma ama ordaki o mesaj kırıcı farkında değilsin. İyi 15 hafta devam edersin umarım
Bizde reyting için yarışmıyoruz. Aserat en başta MS sizi ezecek falan demiştiBu program zaten zamanında forumun fenomen yarışmasıymış ve eskiden 12yarışmacı 1 hafta aynı konuda olmasına rağmen bu sene 2-3 kişi yaptık ama buna rağmen @Aserat biz sizin gibi aynı konudan programa devam etmiyoruz imasında bulunmuştu ama biraz erken konuşmuş@xdragxx 'e kalsa günde 1 yarışmacı olacak ama ben az olsun dedim. Yakında bu gidişle komple ona bırakırım. İsterse yine 12 yarışmacı yapsın
Biz kendi elimizle kutulara değer versek bir mantık oturtabilirsin ama bu haliyle zorAkıllanmam ben. Bu yarışmaya Bilimin bir şekilde işleyeceğine inancım tam. @Tolstoyevski
3 yarışmacının yetip de arttığını da gördük zaten çok uğraştırıcı bir yarışmaTabii haftalık durumlara göre 2 yarışmacıya da düşebilir 4-5'e de çıkabiliriz bu tamamen bizim ve yarışmacıların müsait olmasına bağlı bir şeyVe evet her şeyin başlangıç noktası @Aserat oldu
------
Biz kendi elimizle kutulara değer versek bir mantık oturtabilirsin ama bu haliyle zor
Neiiinnn olmazRobot sitenin adresini versenize. Oradan bir şeyler yapmaya çalışalım. A
Ancak ben istediğim takdirde ispatlanır ben nasıl istersem o şekilde olur hiç boşuna uğraşma.Sahte imzaysa yarışma da geçerli olmaz diyor o zaman Hamdi Bey
Hamdi Bey ve çevresini çok hafife alıyorsun neyse....Ancak ben istediğim takdirde ispatlanır ben nasıl istersem o şekilde olur hiç boşuna uğraşma.
Hamdi bey ve çevresi de beni çok hafife alıyor.Hamdi Bey ve çevresini çok hafife alıyorsun neyse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?