Zey TV Zey TV 🍒 FF Var Mısın Yok Musun- 3. Hafta Sona Erdi

Sözleşmene sadık kalıp benle yola devam ediyorsun tabii ki. :A
@slhttnmtl ilede sözleşme imzalandı galiba :A Sendede yarışmacı bende de yarışmacı ama gidip enlerde bizim başarımızı bir tebrik etmeden kerem blr dahakine MS zirvede olacak diyor :A Ms'nin gizli sunucusuysa bilemem tabi :A biraz ayıp etti aslında @xdragxx

@slhttnmtl ilede sözleşme imzalandı galiba :A Sendede yarışmacı bende de yarışmacı ama gidip enlerde bizim başarımızı bir tebrik etmeden kerem blr dahakine MS zirvede olacak diyor :A Ms'nin gizli sunucusunda bilemem tabi :A biraz ayıp etti aslında @xdragxx
Kendi bileceği iş :A Bu hareketiyle yarışacağı haftada tüyo alma şansını vs.. kaybediyor :A
@serhatt bu arada haftalık konulara 100 mesajlık katkı vermezsen 150.000 TL'den kesinti yapıyoruz böyle karar aldık @Dosi ile birlikte...

• Güldürdün
Reactions: Dosi and serhatt
2 parlakla uyuştururum onu o iş bende. :A
maxresdefault.jpg

• Güldürdün
Reactions: kerem
@slhttnmtl ilede sözleşme imzalandı galiba :A Sendede yarışmacı bende de yarışmacı ama gidip enlerde bizim başarımızı bir tebrik etmeden kerem blr dahakine MS zirvede olacak diyor :A Ms'nin gizli sunucusuysa bilemem tabi :A biraz ayıp etti aslında @xdragxx
İki gündür oranın reytinglerine odaklanınca birden aklıma o geldi :A Utandım şimdi :A

Edit: Aaa dur ben neden utanıyorum, daha sıram gelmedi. Orada 15 haftalığım :bhr:

• Olmamış
  • Üzücü
Reactions: cehennet and STAR
Aaa biz reyting için yarışma yapmıyoruz. MS zaten forumun temel taşlarından biri. Reyting endişesi geçeli çok oldu. BŞB gibi değil. :A @slhttnmtl

• Güldürdün
Reactions: Dosi and slhttnmtl