İnsanı rahatlatıyor ama kabul etGerçi arada ok ok deyip geçiyorum. Sen bana öğrettin
İnsanı rahatlatıyor ama kabul etGerçi arada ok ok deyip geçiyorum. Sen bana öğrettin
Karşıdakini sinir etme durumuda var ama evet sevdim onuİnsanı rahatlatıyor ama kabul et
Aynen baya sinir bozucu aslındaKarşıdakini sinir etme durumuda var ama evet sevdim onu
Ben yavaştan kaçayım ama gelirim inşallah ara araAynen baya sinir bozucu aslında
Arkadaşlaaar bekleyiiiiiiiiin EmreCan gelir birazdaaan bizi bırakmayın skljgjllsjk
Bekliyoruuuz sensiz olmazBen yavaştan kaçayım ama gelirim inşallah ara ara
Senin için bir klip konusu açıp gidecektim ama emin olamadımBekliyoruuuz sensiz olmaz
Hahahaha çok komik....Senin için bir klip konusu açıp gidecektim ama emin olamadımdinle ona göre açayım
@xdragxx bu ne biçim klipSenin için bir klip konusu açıp gidecektim ama emin olamadımdinle ona göre açayım
10 dedi. Konuyada yaz dedim
10 da başlayalım
Tamam 10'da başlarız o zaman. 10'a kadar ben yokum buralarda arkadaşlar 10'da görüşürüz10 da başlayalım
Bende kaçayım ozamam. 10dan sonra çok müsait olmam gibi ama ilk teklife bakarım inşallahTamam 10'da başlarız o zaman. 10'a kadar ben yokum buralarda arkadaşlar 10'da görüşürüz
Tamam 10'da başlarız o zaman. 10'a kadar ben yokum buralarda arkadaşlar 10'da görüşürüz
Buralar bana emanet merak etmeyin. Stüdyoya bir paspas atayım yarışma başlayana kadar.Bende kaçayım ozamam. 10dan sonra çok müsait olmam gibi ama ilk teklife bakarım inşallah
Kanalımızın müessesinden bu kez serin ve bir o kadar sağlıklı vitamin deposu smoothieleri içmeyi unutmayınBuralar bana emanet merak etmeyin. Stüdyoya bir paspas atayım yarışma başlayana kadar.
İşte ZeyTV farkı.Kanalımızın müessesinden bu kez serin ve bir o kadar sağlıklı vitamin deposu smoothieleri içmeyi unutmayın
@Dosi stüdyo kokar diye karşı çıktı ama ben yine de dinlemedim tüm stüdyoya üç çeyrek yetecek kadar kokoreç temin ettim şimdiden afiyet olsun herkese masraftan kaçınmıyoruz nasılsa gelecek hafta kasaya baya gelecek paraİşte ZeyTV farkı.
@Dosi stüdyonun kokacak olmasını bahane etmiş, çok para gitsin istememiştir. Son zamanlarda çok cimrileşmiş kendisi .@Dosi stüdyo kokar diye karşı çıktı ama ben yine de dinlemedim tüm stüdyoya üç çeyrek yetecek kadar kokoreç temin ettim şimdiden afiyet olsun herkese masraftan kaçınmıyoruz nasılsa gelecek hafta kasaya baya gelecek para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?