Bugünde can yakacakmısın bakalım
Yakmak istemiyorum ama elimde değil yakarsam da hedef bugün @xdragxxHamdi seni de istiyor aman sakın gelmemezlik yapmasın diyor
Yok yok daha sen Hamdi Bey'i yolacaksın yarışırken
Dosi benim sjsjjsjsjjs bana yazdınÖyle bizde mesaj sınırı falan yokBir ara dosi'ye dedim az mesaj yazanları çıkartalım diye ama sonra ne gerek var zaten kemik kitlemiz bize yetiyor dedik
Olsun yani sana dedim işteYok yok daha sen Hamdi Bey'i yolacaksın yarışırkensen yarılıp sıranı saldığın zamanda bile @serhatt ve @Cervantes gibi kadrolu kutu açan olacaksın
------
Dosi benim sjsjjsjsjjs bana yazdın
Yok yok daha sen Hamdi Bey'i yolacaksın yarışırkensen yarılıp sıranı saldığın zamanda bile @serhatt ve @Cervantes gibi kadrolu kutu açan olacaksın
------
Dosi benim sjsjjsjsjjs bana yazdın
@Cervantes geçici olmuştu ama artık kadrolu, @serhatt ise kutumu kimseye vermem deyip ortalığı ayağa kaldırdı diye artık kadroluBende diyorum serhat ve cervantes neden listeden çıkmamış. Kadroya alınmış. Ajan oldugumubile bile kadroya almanız iyi cesaret.
Ben zaten direkt kasadayım. Gerek yok 500 bine😎
@12.Adam da Hamdi'den kadrolu...@Cervantes geçici olmuştu ama artık kadrolu, @serhatt ise kutumu kimseye vermem deyip ortalığı ayağa kaldırdı diye artık kadrolu
Sende kadrolu olursun. Diğer isimler duruma göre artık.
En sonra bırakalım ona sürprizim olacak
Daha 2 saat sonra müsait olur belkiAy geldim ne yaptı emrecan
Kurada çıkarsa birşey diyemeyiz. Sürprizin tüm kutulara 1 TLEn sonra bırakalım ona sürprizim olacak
Daha 2 saat sonra müsait olur belki
------
Kurada çıkarsa birşey diyemeyiz. Sürprizin tüm kutulara 1 TL
Çalışıyor o. Geç saat bana uyar demiştiDaha başlamadımı bende başladı sanıyorum instagram da da yazmıştım ama nerde bilmiyorum
Çalışıyor o. Geç saat bana uyar demişti
Yok 9 gibi buralarda olun büyük ihtimalle 9.30 gibi başlarızBen yarışma başladı ve geç kaldım sanmıştım ama başlamamış daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?