Zey TV Zey TV 🍒 FF Var Mısın Yok Musun- 3. Hafta Sona Erdi

Doğru sen bizim kadrodasın :A hem orda hem burda yarışmacı olup burda az uğrayana birşey demiyoruz. Kemik kitlemiz yetiyor bize :A hatta buraya hiç yorum yapmayanlarda var :A

İşler Hamdi Bey için olumlu giderse burada da iş kalmaz bana :A @12.Adam @xdragxx

İşler Hamdi Bey için olumlu giderse burada da iş kalmaz bana :A @12.Adam @xdragxx
Yok yok daha sen Hamdi Bey'i yolacaksın yarışırken :A sen yarışıp sıranı saldığın zamanda bile @serhatt ve @Cervantes gibi kadrolu kutu açan olacaksın :A
------

Öyle bizde mesaj sınırı falan yok :A Bir ara dosi'ye dedim az mesaj yazanları çıkartalım diye ama sonra ne gerek var zaten kemik kitlemiz bize yetiyor dedik :A
Dosi benim sjsjjsjsjjs bana yazdın :F

Yok yok daha sen Hamdi Bey'i yolacaksın yarışırken :A sen yarılıp sıranı saldığın zamanda bile @serhatt ve @Cervantes gibi kadrolu kutu açan olacaksın :A
------

Dosi benim sjsjjsjsjjs bana yazdın :F

Bende diyorum serhat ve cervantes neden listeden çıkmamış. Kadroya alınmış. Ajan oldugumubile bile kadroya almanız iyi cesaret.:A
Ben zaten direkt kasadayım. Gerek yok 500 bine😎:A

Bende diyorum serhat ve cervantes neden listeden çıkmamış. Kadroya alınmış. Ajan oldugumubile bile kadroya almanız iyi cesaret.:A
Ben zaten direkt kasadayım. Gerek yok 500 bine😎:A
@Cervantes geçici olmuştu ama artık kadrolu, @serhatt ise kutumu kimseye vermem deyip ortalığı ayağa kaldırdı diye artık kadrolu:A
Sende kadrolu olursun. Diğer isimler duruma göre artık.