Geçen sefer sadece o değil biraz ben de 2 program üst üste 500.000 gidecek diye titredim...Tabi geçen sefer tir tir titredi sonra istediği olunca bugüne iyi enerji ile gelmiştir
Geçen sefer sadece o değil biraz ben de 2 program üst üste 500.000 gidecek diye titredim...Tabi geçen sefer tir tir titredi sonra istediği olunca bugüne iyi enerji ile gelmiştir
Hamdi Bey'in neden senle iyi anlaştığı belli oldu...Geçen sefer sadece o değil biraz ben de 2 program üst üste 500.000 gidecek diye titredim...
Soriii gerçekçi olmak lazımHamdi Bey'in neden senle iyi anlaştığı belli oldu...
Orası öyle tabiki. En az 10 bin olsun ama yaSoriii gerçekçi olmak lazımTabii ki mavi ile ayrılmalarını istemem ama herkese de 500.000 TL verirsek yarışmanın havası kaçar
Öyle ya elleri boş dönmesin tabii ki hiçbir yarışmacımız gaddar değiliz o kadarOrası öyle tabiki. En az 10 bin olsun ama ya
Geçen @Doğan 'a benzer dedim. İnsaflıyız, en az 1 TL veririz dedim. Çok düşüncelisin falan dediÖyle ya elleri boş dönmesin tabii ki hiçbir yarışmacımız gaddar değiliz o kadar
Felan filan dedim bilmem n dedimGeçen @Doğan 'a benzer dedim. İnsaflıyız, en az 1 TL veririz dedim. Çok düşüncelisin falan dedi
Bu akşam yeni bölümde gelmeye çalış. Geç başlayacak. Haberlerden sonra gelirsinFelan filan dedim bilmem n dedim
9 .30 10 gibi gelirim.Zaten haberleri takip ederimBu akşam yeni bölümde gelmeye çalış. Geç başlayacak. Haberlerden sonra gelirsin9 buçuk 10 galiba
Bu akşam yeni bölümde gelmeye çalış. Geç başlayacak. Haberlerden sonra gelirsin9 buçuk 10 galiba
Biz yarışmacılarımıza göre hareket ediyoruz öyle değil mi @Dosi
@EmreCan 'a hangi saat uyuyorsa başlayacağız. Çalışan biri. Bende pek olamayacağım diğer günler gibi ama ara ara yazacağım
Aynısını yazdımBiz yarışmacılarımıza göre hareket ediyoruz öyle değil mi @Dosi
EmreCan çalıştığı için ancak o saatlerde müsait olabiliyor
Biz yarışmacılarımıza göre hareket ediyoruz öyle değil mi @Dosi
EmreCan çalıştığı için ancak o saatlerde müsait olabiliyor
@EmreCan 'a hangi saat uyuyorsa başlayacağız. Çalışan biri. Bende pek olamayacağım diğer günler gibi ama ara ara yazacağım
Bizim yarışmamız yarışmacıların durumuna göre şekilleniyor.
------
Aynısını yazdım
Benim son zamanlarda nerdeyse her günüm öyle (dün hariç) birazda siz öyle olunAynı ağızdan yazılmış gibi mesajlar, ne kadar uyumlu sunucu partnerisiniz.
Bu akşam forumda çıkmayız artık.
İyi bir sunucu olmanın altın kuralıAynı ağızdan yazılmış gibi mesajlar, ne kadar uyumlu sunucu partnerisiniz.
Bu akşam forumda çıkmayız artık.
İyi bir sunucu olmanın altın kuralı
Seni bekliyoruz ama mutlaka özellikle Hamdi kesinlikle olsun diyor senin için...
5 olarak gözüküyor ama 6 aslında Hamdi de bugün mavi vereceğiz inşallah diyor..
Genelde programları çakıştırmamaya özen gösterirdik hep, haber verseydin ya sen ertelerdin ya ben.
Konu sürekli yukarda ve tarihi ve saati de yazıyordu aslındaGenelde programları çakıştırmamaya özen gösterirdik hep, haber verseydin ya sen ertelerdin ya ben.@Dosi
Bu ertelenmiş hali zatenGenelde programları çakıştırmamaya özen gösterirdik hep, haber verseydin ya sen ertelerdin ya ben.@Dosi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?