Ben de 2 sene tavşan besledim, bu kanguruya benziyor daha çokYeni bölümde olmayı unutmayınmeşhur tavşan arkadaşım ile duyuru yapalım dedik
Ekli dosyayı görüntüle 105202
Ben de 2 sene tavşan besledim, bu kanguruya benziyor daha çokYeni bölümde olmayı unutmayınmeşhur tavşan arkadaşım ile duyuru yapalım dedik
Ekli dosyayı görüntüle 105202
Yabani tavşan çünküBen de 2 sene tavşan besledim, bu kanguruya benziyor daha çok
Havuç tarlasında mı doğduYabani tavşan çünkü
Orman içindeHavuç tarlasında mı doğdu
Küçükken kamerayı anlamıyor hayvanlar. Benim kedim de artık poz veriyor, teknolojiye büyüdükçe alışıyorlar.Orman içinde2 tane var aslında. İlk senemde foto çekmek için çok uğraştırmışlardı. Artık poz veriyorlar
Süpermiş ya maden suyu var mı maden suyu ben mısırı közlenmiş severim bu arada seçme hakkımız var mı?Olağanüstü sıcaklara önlem almak amaçlı kanal sahibi olarak @Dosi ile görüşmemiz sonucu seyircilere birer adet kutu istedikleri içecekleri ikram edeceğiz... Aynı zamanda dileyenler kek ikramlarımızdan yararlanabilecek. Stüdyomuz aşırı sıcaklara önlem amaçlı full donanımlı klima sistemine sahiptir ve temiz hava akımı uygulanmaktadır..
Alışmışlar deseneOrman içinde2 tane var aslında. İlk senemde foto çekmek için çok uğraştırmışlardı. Artık poz veriyorlar
Müessesede herşey mevcut. İstediğin maden suyu olsunSüpermiş ya maden suyu var mı maden suyu ben mısırı közlenmiş severim bu arada seçme hakkımız var mı?
------
Alışmışlar desene
Bu sıcaklarda iyi gider yaMüessesede herşey mevcut. İstediğin maden suyu olsun@Tolstoyevski
Cumartesi olsun. 2 gün üst üste olsun bu kez birşey olmazCuma günü tüm VMYM severleri bekleriz o zamanBiraz ara verip özletmek de iyi3.yarışma cumartesi mi pazar mı olur onu da belirtiriz
Büyük ihtimalle öyle olur zatenCumartesi olsun. 2 gün üst üste olsun bu kez birşey olmazzaten arada olabilir böyle durumlar
Hadi duyur yarışmacıyıBüyük ihtimalle öyle olur zaten
Cuma günkü yarışmacımız @EmreCan Kendisi zamanında Erol Bulut'u tokatlamak istediğim zaman Instagram dm'den Aykut seni tokatlamak istiyor yazmıştı bu sebeple de sempati duyduğum bir yarışmacı olacakHadi duyur yarışmacıyı
İnsan kemik kitleyide etiket ederdiCuma günkü yarışmacımız @EmreCan Kendisi zamanında Erol Bulut'u tokatlamak istediğim zaman Instagram dm'den Aykut seni tokatlamak istiyor yazmıştı bu sebeple de sempati duyduğum bir yarışmacı olacak
Kendisi de müsait olursa cuma günü 6.30-7.00 arası bir saatte başlarız.
O iş sende etiket işlerini pek sevmiyorum biliyorsunİnsan kemik kitleyide etiket ederdi
Başlığa ekle bari
Sprite falan içeydin bariBu bölüm kutu değer kurasını @xdragxx yarışacak isim kurasını ben çektim. Çok detay vermek istemiyorum ama bazı isimler için yok artık dedik@Özgür ve @denizz19 aramıza katılan yeni isimler oldu. Bakalım ilk haftada nasıl bir para değeri kutularında olacak
Hepinizi bekliyoruz.
programdan kaznadığım para ile gezmeye gideceğim
Bu arada yarın şöyle içeceğimi alıp keyif yapacağım
Şuranın toprağı eh işte ama daha güzel bir yere gidecekmişim@xemrexxx al imzam (Zey)
Ekli dosyayı görüntüle 105274Ekli dosyayı görüntüle 105275
@xdragxx @Dosi @Tolstoyevski @AteşBöceği @Angelica @781Ens @bazinga @Doğan @mesmeso @12.Adam @slhttnmtl @cehennet @mrt-06 @seyfullXh @Emre Ozansoy @denizz19 @MEnes @BARON男爵 @Burak97 @Gerekli24 @Aserat @Sherlock @cevaa @MayısKralı @Veteran @Mircan Saye @Özgür @HeisenBerg @EmreCan @Cervantes @Turkuazz @emreemreu @phoebebuffay @serhatt ve katılım göstermek isteyen herkes
Bu ara bunlara sardımSprite falan içeydin bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?