Zey TV Zey TV 🍒 FF Var Mısın Yok Musun- 3. Hafta Sona Erdi

Süpermiş ya maden suyu var mı maden suyu ben mısırı közlenmiş severim bu arada seçme hakkımız var mı?
------

Orman içinde
2 tane var aslında. İlk senemde foto çekmek için çok uğraştırmışlardı. Artık poz veriyorlar
Alışmışlar desene

Reactions: 12.Adam and Dosi
Yarın akşam üstüne işim çıktığı için yeni bölüm Cuma günü olacaktır. Birazdan yarışacak ismin kurasını çekerim.

Cuma günü tüm VMYM severleri bekleriz o zaman
Biraz ara verip özletmek de iyi
3.yarışma cumartesi mi pazar mı olur onu da belirtiriz

Hadi duyur yarışmacıyı
Cuma günkü yarışmacımız @EmreCan Kendisi zamanında Erol Bulut'u tokatlamak istediğim zaman Instagram dm'den Aykut seni tokatlamak istiyor yazmıştı bu sebeple de sempati duyduğum bir yarışmacı olacak

Kendisi de müsait olursa cuma günü 6.30-7.00 arası bir saatte başlarız.

İnsan kemik kitleyide etiket ederdi

Başlığa ekle bari

Cuma günü @EmreCan yarışacak. Bu bölüm kutu değer kurasını @xdragxx yarışacak isim kurasını ben çektim. Çok detay vermek istemiyorum ama bazı isimler için yok artık dedik
@Özgür ve @denizz19 aramıza katılan yeni isimler oldu. Bakalım ilk haftada nasıl bir para değeri kutularında olacak

Hepinizi bekliyoruz.

programdan kaznadığım para ile gezmeye gideceğim

Bu arada yarın şöyle içeceğimi alıp keyif yapacağım

Şuranın toprağı eh işte ama daha güzel bir yere gidecekmişim
@xemrexxx al imzam (Zey)

@Tolstoyevski @AteşBöceği @Angelica @781Ens @bazinga @Doğan @mesmeso @12.Adam @slhttnmtl @cehennet @mrt-06 @seyfullXh @Emre Ozansoy @denizz19 @MEnes @BARON男爵 @Burak97 @Gerekli24 @Aserat @Sherlock @cevaa @MayısKralı @Veteran @Mircan Saye @Özgür @HeisenBerg @EmreCan @Cervantes @Turkuazz @emreemreu @phoebebuffay @serhatt ve katılım göstermek isteyen herkes

Sprite falan içeydin bari

Reactions: Dosi