Çocuk ne diyor dinleseydin keşke....@xdragxx 12. ADAM son kararım
Teşekkür ederimBen dua mı etmişim. Dua ile bu kadar oluyor
Yaktı beni
Oha ya bu kadar olur, nasıl üst üste iki 500 denk gelebilir.Çocuk ne diyor dinleseydin keşke....
Ah be Mircan sana yavaş ol dedim aşırı acele ediyorsun dedim dinlemedin...
Açtın 2. 500.000 TL'yi maalesef kutunda değildi 500.000 TL. Hamdi'yi bekleyelim...
donunun rengini@12.Adam ne düşünüyorsun kutun hakkında?
Kendi kutunda değilse işte böyle olabiliyor maalesef...Oha ya bu kadar olur, nasıl üst üste iki 500 denk gelebilir.
Hamdi kına yaksın şimdi. .ssKendi kutunda değilse işte böyle olabiliyor maalesef...
------
Resmen Hamdi'nin adamı ya bu @12.Adam
Kırmızı demiştim maalesef200.000 TL vardı ama doğal artık kırmızı açacağız
Hamdi Bey'i bekleyelim...
Herkes nazar etti Mircan'ıHamdi kına yaksın şimdi. .ss
Hayırlısı ne yapalımHerkes nazar etti Mircan'ı
Telif, kendi kutun veya Mayıs'ın kutusu. Birini seçeceksinHayırlısı ne yapalım
Hâlâ istatikKutunda 50 bin olduğunu düşünüyorum bu arada @Mircan SayeÜst üste 5 ile başlayan kutular olacak gibi bir duyum aldım
Ya bak hala konuşuyor.Kutunda 50 bin olduğunu düşünüyorum bu arada @Mircan SayeÜst üste 5 ile başlayan kutular olacak gibi bir duyum aldım
Yokum diyorum. Ve Mayıs Kralının kutusunu alıyorum.SON KARARIMHamdi'den uzun bir açıklama geliyor....
Ben aslında geçen ona çok insaflı bir teklif verdim ama düşünmeden kabul etmedi diyor...
Şimdi de normal şartlarda 65.000 TL verirdim ama 2 kutu üst üste 500.000 TL açtı diye acıdım 80.000 TL öneriyorum diyor.
Bu teklife var mısın yok musun @Mircan Saye.. Eğer yokum dersen ya kendi kutuna ya da Mayıs Kralı'nın kutusuna gideceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?